הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה באמת צריך לקחת?!

Maor David

משתמש פעיל
597
109
נק' מוניטין:
962
597
109
ספייס באר שבע
היי,

אני קצת בבעיה, יותר מידי מידע בלבל אותי לגמרי....

אני לקראת סיום סבב מסה (טבעי לגמרי, עד עכשיו הייתי אנטי ברמה של אפילו אבקת חלבון לא לקחתי)
ואני רוצה לתת פוש אחרון וחזק עד אפריל/מאי שאני יחליט להתחיל חיטוב.

אני רוצה לקנות כמה דברים -

קריאטין
פרי וורקאווט
ומולטי ויטמין

עכשיו יש לי שאלות אשמח לעזרתכם -

קריאטין -

1. הבנתי שמונוהיידרייט, משנה מאיזה חברה?
2. משנה אחרי אוכל / לפני / בטן ריקה?

פרי וורקאווט - כל המידע שנכנס לי למוח בלבל אותי לגמרי, חבר נתן לי לנסות את הC4 אבל עוד לא לקחתי כי אני קצת חושש

1. יש בעיה לקחת את הC4 אחרי כוס קפה ועל בטן ריקה? (זה בדרך כלל הרוטינה שלי לפני אימון בגלל זה אני שואל)
2. לקחת אותו אחרי אוכל / לפני / בטן ריקה על הבוקר?
3. איזה פרי וורקאווט יתן לי בוסט הכי טוב לאימון משקולות + אימון על שק אגרוף אחרי (אירובי)?
4. אם אני מתחיל ואף פעם לא לקחתי, 2 סקופים זה יותר מידי?

מולטיויטמין -

1. הבנתי שאופטימן כדאי, יש כמה סוגים, איזה כדאי לקחת?
2. כדאי לעשות בדיקה איזה ויטמנים חסרים לי לפני? ואיך עושים את זה בבדיקת דם?
3. מולטיויטמין שמוכרים בסופר פארם לדוגמא יספיק?

ולשאלת השאלות -

אם אני רוצה מרכיבים פשוטים ליצור את כל מה שאני צריך בעצמי
הבנתי שמספיקים - קריאטין, בטא אלנין, וקפאין
יש עוד משהו שכדאי להוסיף למיקס?

אני מזה אשמח לעזרתכם אני מתחיל טוטאלי בזה וככל שאני קורא יותר אני מאבד את עצמי יותר

בארץ אין... אסור לי לדבר פה על חו"ל.
ועדיין לא הבנתי למה כדורים יותר טובים מאבקה
נכון מאוד שאסור,אבל אתה לא אובייקטיבי - אתה מביא מחיר של בטא אלנין מחול ומחיר של אופטימן בארץ,ברור לאן אתה חותר
אז אתה טועה...ואני לא חושב שזו חשיבה פרימיטיבית, ולא שאני חייב לך הסברים, אבל כן קראתי מאמרים וכן קראתי על אבקות חלבון ותוספים גם שלא לקחתי רק כדי לראות ממה כל ההתלהבות, עכשיו כשאני מוצא את עצמי זקוק לזה כעזר אז אני מתעניין יותר ביישום ולא רק במידע...

לא מבין מה הבעיה בזה...ועוד יותר לא מבין למה כל התגובות שלך בתור מנהל פורום תזונה ותוספים מתעסקות בלא לעזור דווקא...זה אמור להיות ההפך לדעתי

הרי אתה ברור יודע יותר ממני, אז בוא תספק מהידע שלך שאולי אני ילמד משהו שלא ידעתי...
אתה אמרת יפה קודם - אתה לא חייב לי הסברים.ומנגד - אני לא חייב לעזור לך,אם אני עוזר זה כי אני רוצה.
השאלות שלך הן לא שאלות בלבד - הן באות יד ביד ממה שנראה כמו ביקורתיות על דברים מסוימים בספורט,ואת זה אני לא אוהב.
ההגדרה שלך בתחילת הפוסט ל"בוסט" בלבלה אותי ובגלל זה שאלתי עליה,זה משהו אחר לגמרי להתנגדות שלי לפסילות על הסף שאתה עושה פה.

בכל אופן - לכל שאר החברים פה,בלי לדבר על הזמנות או מחירים מחול

נכון מאוד שאסור,אבל אתה לא אובייקטיבי - אתה מביא מחיר של בטא אלנין מחול ומחיר של אופטימן בארץ,ברור לאן אתה חותר

אתה אמרת יפה קודם - אתה לא חייב לי הסברים.ומנגד - אני לא חייב לעזור לך,אם אני עוזר זה כי אני רוצה.
השאלות שלך הן לא שאלות בלבד - הן באות יד ביד ממה שנראה כמו ביקורתיות על דברים מסוימים בספורט,ואת זה אני לא אוהב.
ההגדרה שלך בתחילת הפוסט ל"בוסט" בלבלה אותי ובגלל זה שאלתי עליה,זה משהו אחר לגמרי להתנגדות שלי לפסילות על הסף שאתה עושה פה.

לאאאאא! אתה לא הבנת אותי
המחיר שהבאתי בתגובה למעלה היה לפני כמה ימים והוא לא רלוונטי לתגובה של השוואת המחירים שעשיתי עכשיו!
אין לי שום אינטרס להוציא את עצמי צודק אני פה כדי ללמוד ואני מודע שיש לך הרבה יותר ידע ממני בתזונה ותוספים. כשהוצאתי היום את המחירים לבטה אלנין ולמולטי ויטמין בדקתי את המחירים באותו המקור.

לאאאאא! אתה לא הבנת אותי
המחיר שהבאתי בתגובה למעלה היה לפני כמה ימים והוא לא רלוונטי לתגובה של השוואת המחירים שעשיתי עכשיו!
אין לי שום אינטרס להוציא את עצמי צודק אני פה כדי ללמוד ואני מודע שיש לך הרבה יותר ידע ממני בתזונה ותוספים. כשהוצאתי את המחירים לבטה אלנין ולמולטי ויטמין בדקתי את המחירים באותו המקור.
המקור,הוא מחו"ל?

לא מבין מה הבעיה בזה...ועוד יותר לא מבין למה כל התגובות שלך בתור מנהל פורום תזונה ותוספים מתעסקות בלא לעזור דווקא...זה אמור להיות ההפך לדעתי

הוא דווקא אחד המנהלים היותר פעילים כאן ברמת העזרה והמענה לפותחי הפוסטים בפורום התזונה והתוספים.
הצהרה טועה ומטעה.

• פותח/ת השרשור

זו לא ביקורתיות על דברים מסויימים בספורט - זו העדפה אישית, אתגר אישי, ודעה אישית שלי. זכותי לפסול דברים שלא נראים לי ולא כולם צריכים לחשוב בדיוק כמוך.

וצודק, אתה לא חייב לעזור לי, אבל אם אתה כבר משקיע את הזמן בלהגיב ולקרוא תגובות ספציפית בפוסט שלי, בנושא שאתה מבין בו, אז למה לא? לא הבנתי את ההיגיון שלך...

הוא דווקא אחד המנהלים היותר פעילים כאן ברמת העזרה והמענה לפותחי הפוסטים בפורום התזונה והתוספים.
הצהרה טועה ומטעה.

מה רציני? אני באמת צריך להסביר שהתכוונתי לתגובות בפוסט הזה?
לא אמרתי מילה וחצי מילה עליו כמנהל בכללי, אני מתייחס רק לתגובות פה ולפוסט שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית