הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזכורת - "מר ישראל" בפתח

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
זה הזמן לארגן הסעות למי שיגיע לתחרות שתתקיים במוצ"ש הקרוב, ובמוצ"ש הבא.

כן, אאל"ט בהיכל ספורט הדר יוסף ת"א.

התחרות של נאבא ביום חמישי הבא ולא מוצ"ש הבא.

• פותח/ת השרשור
IFBB מוצאי שבת הקרובים? זה לא אמור להיות במוצאי שבת הבאים?!

מוצאי = יחיד. אני לא זוכר את הפירוש הנכון, אך מדובר בזמן שבו יוצאים מהשבת ונכנסים אל ימי החול.

ולעניין התחרות, כן, היא תיערך במוצאי השבת הקרובה. מאחר ומדובר בשעות לא נוחות בכל הנוגע לתחבורה ציבורית, טרמפים או נסיעה משותפת בכל תחבורה מיוחדת תעזור לכל מי שיטרח לארגן זאת מראש.

נציג הפורום קולדפייר יעלה בקטגוריית מר פיטנס ולא במשקל עד 75 ק"ג כמתוכנן

• פותח/ת השרשור
מי מחברי הפורום עומד לקחת חלק פעיל בתחרויות הללו? מלבד coldfire

רגע לא הבנתי,מתי יש את התחרות בחיפה?אני לא ממש מבין מה זה Ifbb או נאבה,אפשר גם הסבר קצר על ההבדל ביניהם?

ומה העלות של הכרטיס?

זה במקום לא פרקטי, אם לא היו מתקמצנים והיו עושים את זה במרכז במקום נורמאלי (ת"א, האממ האממ) אז אולי היו באים יותר אנשים, אני לא מבזבז מיכל דלק + דמי כניסה בשביל ללכת לראות דבר כזה.
ו IFBB לא מעניין.

זה במקום לא פרקטי, אם לא היו מתקמצנים והיו עושים את זה במרכז במקום נורמאלי (ת"א, האממ האממ) אז אולי היו באים יותר אנשים, אני לא מבזבז מיכל דלק + דמי כניסה בשביל ללכת לראות דבר כזה.
ו IFBB לא מעניין.

ובלי קשר למה מארגנים לעזאזל תחרות במוצא"ש?

כי הדבליזם בארץ שולט, לא הבנתם את זה כבר? למה בארץ אין עתיד בתחום ב50 שנים הקרובות? (ולמי שאופטימי שיפסיק להיות)

כי הדבליזם בארץ שולט, לא הבנתם את זה כבר? למה בארץ אין עתיד בתחום ב50 שנים הקרובות? (ולמי שאופטימי שיפסיק להיות)
בתור מישהו שגר בבת ים וצעיר מדי בשביל להוציא רישיון רכב בשמחה הייתי מגיע לIFBB.
אבל זה במוצא"ש,וגם NABBA בסוף העולם (למה חיפה למה)

המחירים לאולימפייה בתקופה הזו לא מציאותיים, זה 430$ ליום שישי ושבת (פרי ופיינל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית