הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לחיטוב

קטרין

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
איך.התפריט שלי בשביל חיטוב?

קבצים מצורפים

• 20150224_115838~2.jpg
    20150224_115838~2.jpg
    KB 65.3 · צפיות: 201
  • פותח/ת השרשור
אני שוקלת 53 וגובה 1.64 ,יש בערך 1300 קלוריות בתפריט אולי קצת יותר ושומן לא בדקתי.

אני שוקלת 53 וגובה 1.64 ,יש בערך 1300 קלוריות בתפריט אולי קצת יותר ושומן לא בדקתי.
תבדקי שומן,מבצעת אירובי ? אימוני כח ? ספרי קצת על עצמך. אולי תמונה ? למה לעזעזאל לעשות חיטוב כשאת 53 על 1.64,לאן את מנסה להגיע להעלמות ?

• פותח/ת השרשור
שומן בערך 50 ,עושה 3 פעמים אירובי ו4 פעמים אנאירובי ,חצי שנה במכון כושר ובכללי מתאמנת שנתיים. וכן אני רוצה להוריד אחוזי שומן כדי להבליט קוביות בבטן.

ואו נשמע לי מזעזע 1300 קלוריות ליום בהתחשב בעובדה שאת עושה כל כך הרבה ספורט.
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ קראי אם את לא מכירה.
כתבי את תוכנית האימונים שלך.
נשמע לי האמת שיש לך יותר מ110 פחמימה בתפריט אבל אוקי,הייתי גם משנה את מקורות הפחמימה,כי פריכיות אורז ולחם בסך הכל לא הכי להיט, ולא אוכל פחמימה כל כך מפוזר על היום כי רמות הסוכר שלך פשוט ישארו גבוהות מאוד.

• פותח/ת השרשור
אז איזה פחמימה לאכול במקום הלחם ואיך לחלק את זה נכון?

הייתי פשוט שם את הכל בתור אורז או בטטה בצהריים נשמע לי הכי טוב,ולא אוכל בבצפר (אישית אני לא אוכל לא בוקר ולא בבצפר) בבוקר תשימי חמאה על הגז וזרקי כמה ביצים ובצהריים תאכלי את הפחמימה עם בשר כלשהו ובערב תאלתרי משהו כי לא עולה לי כרגע.
אישית אני לא אוהד של מוצרי חלב שהם אחוז שומן נמוך.

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שלפי הכתבה כתוב שאני שורפת בלי מנוחה 1,780 קלוריות וצריכה לצרוך 95 גרם חלבון 120 גרם פחמימה ו43 גרם שומן שזה יוצא 1,100 קלוריות ואז ישלי גרעון של 700 קלוריות ויותר כי אני מתאמנת גם אז משהו שגוי בכתבה ..

תשכחי מקובעות את לא הולכת לראות קוביות .
אין לך מסה 50 קילו על 164 זה מוגזם אחר הקיץ תעשי תקופת מסה תעבדי שם נכון תעלי במשקלי עבודה ואז תחטבי ואולי יהיה זכר לקוביות תעשי עוד סבב של מסה נכונה ורצינית ותחטבי שוב והנה להם קוביות
נראה לי בשנתיים האלה שמרת על כושר ולא באמת התאמנת

• פותח/ת השרשור
עשיתי כבר תקופת מסה ואני לא צריכה לעשות .דיברתי עם מאמן מקצועי של תחרויות והוא אמר לי שמסה תתפתח גם בחיטוב ואישה לא צריכה אתזה אני לא גבר ואני לא רוצה שרירים ענקיים..
אני רוצה עד הקיץ לרדת באחוזי שומן כדי שהקוביות יבלטו וכדי לשמור על מסה אני עושה אנאירובי

בלי תמונה, נתקשה לעזור ולקבוע חד משמעית מה כדאי לך

• פותח/ת השרשור
זה פחות או יותר המצב .. יותר שריר מהתמונה הזאת

קבצים מצורפים

• progress_1.jpg
    progress_1.jpg
    KB 50.9 · צפיות: 229
איזה תרגילי כח את עושה?
אני חושב שהתפיסה שלך לגביי הרמת משקלים ומסת שריר עבור בחורות לא נכונה ומטעה
את המחשבה שלך.

@מרטין תוכל אולי לעזור לך לסדר את קו המחשבה 😃

בגדול?
חיטוב רגיל יביא אותך לאחוזי שומן נמוכים.
שום דבר מעבר.

• פותח/ת השרשור
מה זה חיטוב רגיל?
אני עושה אימוני abcd ,חזה ויד קדמית ,גב ויד אחורית,כתפיים ורגליים 4 פעמים בשבוע
ועכשיו לפני שבועיים הוספתי אימוני אירובי 3 פעמים בשבוע בסוף אימון כוח וזה לא עוזר להוריד את הבטן הקשה הזאת..

מה זה חיטוב רגיל?
גירעון קלורי.
לצרוך פחות אנרגיה ממה שהגוף שורף.

לרוב גירעון התחלתי יהיה סביב ה 200 ויגיע עד ל 500 ברוב המקרים.
חשוב לשמור על רמת חלבון ושומן תקינים לאורך החיטוב.

וזה לא עוזר להוריד את הבטן הקשה הזאת..
את מתייחסת לבטן שבתמונה שלך כאל בטן שומנית?
😱😱😱

• פותח/ת השרשור
בתמונה הזו הבטן חטובה יותר.. כרגע יש עליה יותר שומן ואינלי תמונה עדכנית כלכך
ואני גם ככה בגרעון קלורי לפי הנתונים שבדקתי ועדיין לא יורד דבר

בתמונה הזו הבטן חטובה יותר.. כרגע יש עליה יותר שומן ואינלי תמונה עדכנית כלכך
ואני גם ככה בגרעון קלורי לפי הנתונים שבדקתי ועדיין לא יורד דבר
עזבי תמונות, אין צורך.

את רוצה להוריד אחוזי שומן ולשמור על המסה הקיימת?
תיהיי במאזן קלורי שלילי ותעבדי בתרגילי הבסיס בעצימות גבוהה. בקיצור? תמשיכי להרים כבד (בהתאם לרמה שלך כמובן).

זה על קצה המזלג 😃

• פותח/ת השרשור
אז להרים יותר כבד ופחות חזרות?

Back
למעלה תחתית