הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני ירוד בקיום יחסי מין

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
לא רציתי לפתוח פוסט על זה כי חשבתי שבשבוע החמישי החשק יעלה והוא לא עולה.
אני בסייקל טסט 500 בשבוע
דיאנבול 40 מג בשבוע שבוע אחרון לדיאנבול.
500 פרגניל פעם בשבוע.
סוף שבוע רביעי לסייקל עכשיו!

בזמן קיום יחסי מין עם חברה שלי פשוט אין זקפה מלאה ולוקח לי הרבה זמן להגיע לגמירה.
ולפי מה שאני יודע המצב אמור להיות הפוך..!!!
יכול ליהיות שבמצב כזה הסייקל רק יכול לגרוע במסת שריר ? מה לא בסדר פה?
שוקל להוסיף חומרים . כי בסייקל? אני ממש ממש לא מרגיש. להפך

טסט של MXP
דיבול באלקן

נערך לאחרונה:
אין דבר מיוחד,קיבלת חומר זבל שלא עובד.
תגש לקופת חולים לבצע פרופיל הורמונלי,וסביר להניח שתראה לבד שהטסט לא ברמות שאמור להיות.
מבחינת עלייה במסת שריר בטח אתה לא מרגיש גם דבר מיוחד או פאמפ או אנרגיות נוספות נכון?
אין צורך להוסיף כלום,לדעתי,בכלל תחתוך מהסייקל.
לפי מה שהגיע לאוזן שלי,אבל אני לא יודע אם להאמין או לא ולא קובע את זה,הבנתי שMXP התחילו לזייף יותר מבדרך כלל את החומרים שלהם.

אתה מוזמן לפרסם פה את התמונות של החומרים שלך שהחבר׳ה שמכירים את החברה ידעו אם זה מזוייף או לא .
ובלי קשר - תלך לבצע בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא .
כך תדע הכי טוב...

אם תפרט קצת יותר זה יכול לעזור, גם לאלה שייעצו לך וגם לאלה שמבקשים ללמוד מהמקרה שלך
  1. אמרת שהיתה לך בעיה והפסקת לתקופה מסוימת את הדיבול, לכמה זמן ? ומתי חזרת לקחת?
  2. את הפרגניל והטסט המשכת לקחת רגיל באותה התקופה?
  3. יש לי חבר שלקח אנטט של מקספרו לפני חצי שנה וכבר באמצע השבוע השלישי הוא עלה על המהיר, גם על MXP שמעתי רק דברים טובים, כנראה שלא קנית במקום הנכון
  4. על טסט 500 מ"ג לשבוע ודיבול, גם אני הייתי מצפה לאפקט משמעותי מה שלא קורה אצלך ממה שאתה מספר
יהיה מעניין לעקוב...

• פותח/ת השרשור
אין דבר מיוחד,קיבלת חומר זבל שלא עובד.
תגש לקופת חולים לבצע פרופיל הורמונלי,וסביר להניח שתראה לבד שהטסט לא ברמות שאמור להיות.
מבחינת עלייה במסת שריר בטח אתה לא מרגיש גם דבר מיוחד או פאמפ או אנרגיות נוספות נכון?
אין צורך להוסיף כלום,לדעתי,בכלל תחתוך מהסייקל.
לפי מה שהגיע לאוזן שלי,אבל אני לא יודע אם להאמין או לא ולא קובע את זה,הבנתי שMXP התחילו לזייף יותר מבדרך כלל את החומרים שלהם.

תראה אני מרגיש עליה בכוח עליתי במשקל. אבל החשק המיני ירד לא נישאר אותו דבר כמו לפני סייקל

זה שיש לך בעיות בתפקוד המיני וחוסר חשק מעמיד סימן שאלה גדול מאוד על הטסט שאתה לוקח
עליה בכוח ובמשקל זה כנראה מהדיבול

• פותח/ת השרשור
זה שיש לך בעיות בתפקוד המיני וחוסר חשק מעמיד סימן שאלה גדול מאוד על הטסט שאתה לוקח
עליה בכוח ובמשקל זה כנראה מהדיבול

אני תכף יעלה תמונה של הטסט ..
שמעו זה בעיה אין לי בן אדם שאני יכול לסמוך עליו בקניה הבאה.. אין פה כל כך באיזור

שבוע חמישי על טסט אני הארנב של פלייבוי....

אם אתה רוצה לעשות ניסוי מעניין - דחוף פרופ כמה ימים. נסה להשיג ממקור אמין.... או משהו רפואי אפילו כמו סוסטנון.

• פותח/ת השרשור
שבוע חמישי על טסט אני הארנב של פלייבוי....

אם אתה רוצה לעשות ניסוי מעניין - דחוף פרופ כמה ימים. נסה להשיג ממקור אמין.... או משהו רפואי אפילו כמו סוסטנון.
אין לי מקור אמין.
אז מה לעשות עכשיו? Pct? כי אם רק הדיבול עבד אז זה הגיוני שנחשק המיני ירד כי הטסט לא עבד

אין לי מקור אמין.
אז מה לעשות עכשיו? Pct? כי אם רק הדיבול עבד אז זה הגיוני שנחשק המיני ירד כי הטסט לא עבד

ככל הניראה הטסט מזוייף,
בהחלט כן תצא ל-PCT לפי הפרוטוקול .
רק תעלה פה תמונות של הויאלים - נדע ב-100% אם הטסט מזוייף או לא .

אני במקומך הייתי מאריך את הסייקל בעוד שבועיים שלושה ומנסה בכל זאת להשיג פרופיונט ממקור אמין,
כדי להוציא משהו מהסייקל הזה בכל זאת, בטח אחרי כל מה שעברת

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי מאריך את הסייקל בעוד שבועיים שלושה ומנסה בכל זאת להשיג פרופיונט ממקור אמין,
כדי להוציא משהו מהסייקל הזה בכל זאת, בטח אחרי כל מה שעברת
באמת שזה מוציא את כל החשק כל הדברים האלה. אני באמת אוהב ומכור לכל התחום הזה אבל מה אני אמור לעשות? ללכת ולזרוק לדילר את הוויאל לפנים ולחייב אותו להביא לי משהו נורמלי?? הוא גם מוכר רויד ואמר לי שעדיף לי mxp עכשיו אני מבין למה. בטח הרויד מקורי והוא עולה לו יקר והmxp המזוייף גרושים

באמת שזה מוציא את כל החשק כל הדברים האלה. אני באמת אוהב ומכור לכל התחום הזה אבל מה אני אמור לעשות? ללכת ולזרוק לדילר את הוויאל לפנים ולחייב אותו להביא לי משהו נורמלי?? הוא אם מוכר רויד ואמר לי שעדיף לי mxp עכשיו אני מבין למה. בטח הרויד מקורי והוא עולה לו יקר והmxp המזוייף גרושים
אני במקומך, כן הייתי פונה אליו ומעמיד אותו במקום!!!
לא צריך להיות גאון!!!!
מהתיאור שנתת, מה שעבד בסייקל הזה הוא אך ורק הדיבול!!! לא צריך בשביל זה בדיקות דם!
אולי תגיד לפחות מאיזה אזור אתה כדי להציל אולי עוד קורבן או שניים מ"הנשמה הטובה" שקנית אצלה

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד אני עובד לפרופ ל6 שבועות. כמה וויאלים להביא מה המינונים?
IMG_3863.jpg
מזל שיש לי פרווירון בבית אז התחלתי לקחת כל יום 50 מג שיעלה החשק המיני. אני כניראה ינסה להשיג פרופ ממקור אמין

בוא נגיד אני עובד לפרופ ל6 שבועות. כמה וויאלים להביא מה המינונים?
צפה בקובץ המצורף 24034
מזל שיש לי פרווירון בבית אז התחלתי לקחת כל יום 50 מג שיעלה החשק המיני. אני כניראה ינסה להשיג פרופ ממקור אמין
גבר זה לא הmxp המקורי צר לי להגיד לך , קיבלת את המזוייף מהבן אדם שמדלל את החומרים של כמה חברות פה בארץ . תנסה להתייעץ עם חבריך במכון כושר , רואים שהצבע של המדבקה דהוייה ולא דומה למקור , השמן הוא צהבהב והמקור הוא שקוף mct מה שקיבלת זה ענבים

אכן מזויף הפליף אוף של mxp שונה והוא לא מתעגל. שים לב למכסה זה שונה מהמקורי.
אותו אדם שמכר לך יכול להיות אמין אבל לא בהכרח אגב גם הרויד שיש בארץ מזויף. יש מצב שמכרו לו ככה, הזיופים יוצאים מהצפון דאלית אל כרמל אותו אדם שזייף את כל החברות מתיימר להיות איש דתי.
לא דתי יהודי הוא בכלל דרוזי וקורא לעצמו בשם ישראלי
הוא מפיץ לכל הדילרים בארץ אז יכול להיות שהדילר שלך דווקא בדיוק כמוך נפל
זאת הבעיה הכי גדולה בצפון היום הכל שם מזויף
חפש לך דילר אחר

• פותח/ת השרשור
גבר זה לא הmxp המקורי צר לי להגיד לך , קיבלת את המזוייף מהבן אדם שמדלל את החומרים של כמה חברות פה בארץ . תנסה להתייעץ עם חבריך במכון כושר

אין לי במכון אנשים שמתעסקים עם זה.
טוב כניראה שבארץ אי אפשר להיכנס לתחום. צר לי שזה ככה. טבעיים לנצח חחחח

אין לי במכון אנשים שמתעסקים עם זה.
טוב כניראה שבארץ אי אפשר להיכנס לתחום. צר לי שזה ככה. טבעיים לנצח חחחח
עזוב אותך אנחנו יודעים שטבעי לנצח זה לא יקרה בינינו אתה עכשיו קצת עצבני ובצדק בגלל שמכרו לך את הזבל הזה במקום לקבל משהו טוב , אני יודע מה זה אבל תנסה להכיר אנשים בתחום בפייס ולא בפורום כי כאן זה לא חוקי . אני בדרכי להקפיא זרע בעתיד אז ככה שאני תורם את גופי למדע ולאנבולים לא יעזור

עזוב אותך אנחנו יודעים שטבעי לנצח זה לא יקרה בינינו אתה עכשיו קצת עצבני ובצדק בגלל שמכרו לך את הזבל הזה במקום לקבל משהו טוב , אני יודע מה זה אבל תנסה להכיר אנשים בתחום בפייס ולא בפורום כי כאן זה לא חוקי . אני בדרכי להקפיא זרע בעתיד אז ככה שאני תורם את גופי למדע ולאנבולים לא יעזור

איך כל הפוסט קשור להקפאת הזרע שלך ? תשמע אתה נראה בחור סבבה אבל בחיאת מה הקשר אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית