הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת סינגלט לתחרות - שאלה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אז כנראה שארשם לתחרות הקרובה, בשביל החוויה בעיקר.

והבנתי שצריך לרכוש סינגלט, וראיתי באתר שיש טופס הזמנה ואפשרות של איסוף בתחרות או משלוח בדואר רשום.

מה מומלץ?

והאם יש עוד דברים שאני צריך לקנות לפני?
גרביים ארוכות למשל (איפה קונים?) ואיזה חולצות\מכנסיים מותר?

תודה 😃

עריכה: נרשמתי 🤩

נערך לאחרונה:
גרביים שמגיעות על הברך חובה רק לדדליפט לסקוואט ובנץ הגרב יכולה להיות קצרה
לא בהכרח עד הברך אבל שלא יהיו קצרות
זה יכול גם להגיע לפה ולא תהיה בעיה
http://gyazo.com/727910936a6ddba7a2fbdde4a32f3c2d
אני פשוט מצאתי אצלי גרב שאפשר למתוח אותה ממש והיא אחלה
תנסה למצוא גם אחת כזו שהיא כאילו מאוד נמתחת ולא כמו גרב רגילה מצמר (או מה שהם לא עשויות ממנו)
ואם אתה לא מוצא פשוט תלך לחנות בגדים שמוכרת גבריים ותקנה את המידת גרביים הכי גדולה שיש
זה גם אמור לעזור

חולצה רגילה קצרה, לא גופייה ולא חולצה ארוכה ושלא יהיה עליה ברזלים חוטים או דברים לא רצויים
מכנסיים אין, אתה לובש את הסינגלט על התחתונים שלך ועוד פעם שלא יהיה מתחת חוטים או דברים לא רצוים רק חולצה ותחתונים מתחת לסינגלט

והכי מומלץ לקחת ביום התחרות כי אין מה להתעסק עם סינגלט יותר מידי, זה לא כמו נעליים שצריכים מידה 42.5 או 43
הסינגלט הוא בד נמתח אז כאילו אני לובש סינגלט מידה L שאני שוקל 60 ומישהו ששוקל 80 גם יכול לקחת את הסינגלט שלי ויהיה לו סבבה
גם לפי המשקל והגובה שלך מתאימים לך אחד אז אין סיבה שיהיה בעיות כלשהן

• פותח/ת השרשור
גרביים שמגיעות על הברך חובה רק לדדליפט לסקוואט ובנץ הגרב יכולה להיות קצרה
לא בהכרח עד הברך אבל שלא יהיו קצרות
זה יכול גם להגיע לפה ולא תהיה בעיה
http://gyazo.com/727910936a6ddba7a2fbdde4a32f3c2d
אני פשוט מצאתי אצלי גרב שאפשר למתוח אותה ממש והיא אחלה
תנסה למצוא גם אחת כזו שהיא כאילו מאוד נמתחת ולא כמו גרב רגילה מצמר (או מה שהם לא עשויות ממנו)
ואם אתה לא מוצא פשוט תלך לחנות בגדים שמוכרת גבריים ותקנה את המידת גרביים הכי גדולה שיש
זה גם אמור לעזור

חולצה רגילה קצרה, לא גופייה ולא חולצה ארוכה ושלא יהיה עליה ברזלים חוטים או דברים לא רצויים
מכנסיים אין, אתה לובש את הסינגלט על התחתונים שלך ועוד פעם שלא יהיה מתחת חוטים או דברים לא רצוים רק חולצה ותחתונים מתחת לסינגלט

והכי מומלץ לקחת ביום התחרות כי אין מה להתעסק עם סינגלט יותר מידי, זה לא כמו נעליים שצריכים מידה 42.5 או 43
הסינגלט הוא בד נמתח אז כאילו אני לובש סינגלט מידה L שאני שוקל 60 ומישהו ששוקל 80 גם יכול לקחת את הסינגלט שלי ויהיה לו סבבה
גם לפי המשקל והגובה שלך מתאימים לך אחד אז אין סיבה שיהיה בעיות כלשהן

מעולה,
תודה על התשובות והפירוט!
עכשיו רק נשאר לי להמשיך להתקדם ב SS עד התחרות 🏋️😅

האמת שהזמנתי סינגלט מהם בטלפון וזה הגיע תוך שלושה ארבעה ימים ואני ממש מרוצה.

• פותח/ת השרשור
את הסינגלט שמים כשמגיעים לשם בחדר הלבשה או משהו או שמגיעים איתו עליך?

מעולה,
תודה על התשובות והפירוט!
עכשיו רק נשאר לי להמשיך להתקדם ב SS עד התחרות 🏋️😅

אל תמשיך להתאמן עד היום של התחרות (נכון קשה) אבל מציע לך להפסיק לפני כדי לא לגרום לתשישות מנטלית וגופנית
אולי שבוע הפסקה תיקח מחמישי של שבוע לפני התחרות עד חמישי של התחרות
אתה יכול לתת בשבוע הזה אימון אחד של משקלים שאתה מתכנן לפתוח איתם בכניסה הראשונה כדי לראות מה הכי יהיה כאדי אבל לא יותר מזה לדעתי
כאילו 1X1 לסקוואט בנץ ודדליפט

וכבר כי שאלת עוד שאלה, את הסינגלט שמים שם אתה מגיע לבוש רגיל ורק שמתחיל החימום וזה אתה מחליף לסינגלט

• פותח/ת השרשור
אל תמשיך להתאמן עד היום של התחרות (נכון קשה) אבל מציע לך להפסיק לפני כדי לא לגרום לתשישות מנטלית וגופנית
אולי שבוע הפסקה תיקח מחמישי של שבוע לפני התחרות עד חמישי של התחרות
אתה יכול לתת בשבוע הזה אימון אחד של משקלים שאתה מתכנן לפתוח איתם בכניסה הראשונה כדי לראות מה הכי יהיה כאדי אבל לא יותר מזה לדעתי
כאילו 1X1 לסקוואט בנץ ודדליפט

וכבר כי שאלת עוד שאלה, את הסינגלט שמים שם אתה מגיע לבוש רגיל ורק שמתחיל החימום וזה אתה מחליף לסינגלט
בספק אם אוכל להפסיק להתאמן.. במיוחד כשעוד חודשיים נשאר לי למסה ובדיוק עכשיו הגעתי למשקל שעשיתי בו ריסט בבנצ'..
תשישות מנטלית לא תיהיה לי בטוח, אבל מבחינת תשישות גופנית.

אין מנוס משבוע של מנוחה עד התחרות?

בפעם האחרונה שלא התאמנתי שבוע, זה פגע לי במשקלים והחזיר אותי אחורה בשבוע.

בספק אם אוכל להפסיק להתאמן.. במיוחד כשעוד חודשיים נשאר לי למסה ובדיוק עכשיו הגעתי למשקל שעשיתי בו ריסט בבנצ'..
תשישות מנטלית לא תיהיה לי בטוח, אבל מבחינת תשישות גופנית.

אין מנוס משבוע של מנוחה עד התחרות?

בפעם האחרונה שלא התאמנתי שבוע, זה פגע לי במשקלים והחזיר אותי אחורה בשבוע.

לכל אחד זה שונה
יש כאלה שנחים שבועיים שלוש לפני התחרות ולא מרימים כבד עד אז
אבל כל אחד זה שונה אני לא יודע מה להגיד לך
אני לוקח קצת יותר משבוע מנוחה כי מצאתי שזה עובד לי סבבה
תנסה בעצמך לראות מה הכי טוב, בכל זאת תחרות ראשונה לומדים ממנה הכי הרבה
אני מהתחרות הראשונה שלי למדתי שחייב לעבוד בלי מראה

תנסה ותראה, תחרות ראשונה זה חוויה ולומדים ממנה מלא

• פותח/ת השרשור
לכל אחד זה שונה
אבל כל אחד זה שונה אני לא יודע מה להגיד לך
אני לוקח קצת יותר משבוע מנוחה כי מצאתי שזה עובד לי סבבה
תנסה בעצמך לראות מה הכי טוב, בכל זאת תחרות ראשונה לומדים ממנה הכי הרבה
אני מהתחרות הראשונה שלי למדתי שחייב לעבוד בלי מראה

תנסה ותראה, תחרות ראשונה זה חוויה ולומדים ממנה מלא
סבבה תודה על כל התשובות 😃
מעריך

זה מאוד תלוי ברמה של המתאמן. מישהו ברמה גבוהה שלוקח לו הרבה זמן להתאושש כנראה יקח שבועיים שלושה בלי אימונים כבדים, מישהו ברמה של SS לא צריך פרק זמן ארוך כזה

• פותח/ת השרשור
אני עדיין בריסטים בסקוואט ודדליפט
אז בהמלצתו של יוג'ין התותח אוותר על אימון של אמצע שבוע ובתחילת שבוע אוריד נפח מהבנצ'

במילא תחרות ראשונה, ואני מגיע יותר בשביל החוויה

זה מאוד תלוי ברמה של המתאמן. מישהו ברמה גבוהה שלוקח לו הרבה זמן להתאושש כנראה יקח שבועיים שלושה בלי אימונים כבדים, מישהו ברמה של SS לא צריך פרק זמן ארוך כזה

אני מסכים איתך לא אמרתי לא לכן גם המלצתי לו שיתנסה ויראה מה הכי טוב לו

דבר ראשון בהצלחה!
דבר שני, אני כמוך בקטע הזה, פספסתי אימון או שניים ואני יורד במשקל ולוקח לע כמה אימונים לחזור למה שהייתי, תמשיך להתאמן כרגיל ולפני התחרות קח כמה ימי מנוחה, זה מזכיר לי את התחרויות של האומנויות לחימה, חודש ( מינימום ) מתחילים להתאמן אינטנסיבי לפני, ברמה של סביבות ה 5 אימונים בשבוע + אימונים שאתה צריך לעשות לבד ( שק, ספרינים, כוח בסיסי של שכיבות שמיכה, בטן, סקוואט, מתח, מקבילים וכו׳ וכו׳ ) ופשוט ככה מתאמנים חזק עד התחרות ( כולל הרבה אימוני סיבולת בתחרות ) ואז לפני התחרות עצמה נחים כמה ימים כדי לא להסתכן בתשישות או בכאבים או כל מיני פאקים קטנים בגוף שיכולים להזיק לך.

עכשיו כשזה מגיע ל PL ברור לי שזה משתנה כיוון שזה לא כמו אצלנו שאתה בא לתחרות עם קרבות שבהם כל סיבוב הוא דקה וחצי שאתה פשוט מתפוצץ בכל הכוח תוך כדי שמירה על טכניקה בסיסית, אלא זה תחרות שאתה בא ויש לך הרמה אחת, הצלחת? כל הכבוד אתה יכול לנסות להתקדם, לא הצלחת? זבשך, נסה שוב.

לדעתי, תאכל טוב, לכלך את המסה שלך לאיזה +700 ואז כמה ימים לפני תפסיק את העלייה ואולי אפילו תעשה כמה ימים AD או רק ייבוש כדי להישאר בקטגוריות יחסית נמוכות, אתה צריך להתאושש הרבה בהכנה ולמרות שעלייה במשקל משמע עלייה בקטגוריות, עדיין אין לך הרבה ברירה כי אתה נכנס לתקופה אינטנסיבית.

שוב, בהצלחה !
ונ.ב. קטנטנטן, אתה צלם, צלם לנו חלק מהאירוע.
בהצלחה !!! 😃

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון בהצלחה!
תודה רבה 😃

לדעתי, תאכל טוב, לכלך את המסה שלך לאיזה +700 ואז כמה ימים לפני תפסיק את העלייה ואולי אפילו תעשה כמה ימים AD או רק ייבוש כדי להישאר בקטגוריות יחסית נמוכות, אתה צריך להתאושש הרבה בהכנה ולמרות שעלייה במשקל משמע עלייה בקטגוריות, עדיין אין לך הרבה ברירה כי אתה נכנס לתקופה אינטנסיבית.
חח אני חושב שלקחת את זה קצת רחוק מידיי, סה"כ הולך בשביל החוויה 😃
אין לי טעם לעבור לקטגוריה גבוהה יותר עם סקוואטים ודדליפטים נמוכים כמו שלי.
בתחרויות הבאות אדע יותר טוב.

ונ.ב. קטנטנטן, אתה צלם, צלם לנו חלק מהאירוע.
גנבו לי את המצלמה לפני כמה חודשים..אז אי אפשר :(
אבל יש שם צלמי סטילס לפי מה שאני יודע שמתעדים הכל.

תודה רבה 😃

חח אני חושב שלקחת את זה קצת רחוק מידיי, סה"כ הולך בשביל החוויה 😃
אין לי טעם לעבור לקטגוריה גבוהה יותר עם סקוואטים ודדליפטים נמוכים כמו שלי.
בתחרויות הבאות אדע יותר טוב.

גנבו לי את המצלמה לפני כמה חודשים..אז אי אפשר 😭
אבל יש שם צלמי סטילס לפי מה שאני יודע שמתעדים הכל.
אתה תרצה להעלות את המשקלים שלך לתחרות בכל מקרה, מקסימום תעלה קטגוריה לא יקרה כלום.
נ.ב. מה המ.ג. עכשיו ?

אה, ואתה צלם יותר טוב 🤭
אל תשווה כשאתה לא מתאמן בגלל מחלה, חום וכו' וכשאתה סתם לא מתאמן.
נכון, אבל גם כשאתה לא מתאמן שבוע ( לפחות אצלי ), אם האימון האחרון שלך לא היה אינטנסיבי ברמה של כמה ימים להתאושש, תגיע לאימון הבא קצת יותר חלש.
ככה זה אצלי לפחות כי המשקלים שלי עוד נמוכים וכי אני יכול להתקדם לאט לאט ולהשתפר, למרות שברור לי שאם הייתי במשקלים כבדים ( כאלו שגורמים לראש שלך להיות אדום וכמעט להתפוצץ ) ההתאוששות שלי הייתה יותר איטית.

נ.ב. מורן, לקראת התחרות, אוריאו, תודה לי אחר כך.

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
אתה תרצה להעלות את המשקלים שלך לתחרות בכל מקרה, מקסימום תעלה קטגוריה לא יקרה כלום.
אני במילא ב SS עדיין, אז הם עולים 😃
ובלי קשר יש מצב שאני אעלה קטגוריה..
נ.ב. מה המ.ג. עכשיו ?
81.5

אה, ואתה צלם יותר טוב 🤭
איך אתה יודע?

נ.ב. מורן, לקראת התחרות, אוריאו, תודה לי אחר כך.
חח אני לא אוכל ג'אנק. רק קצת עוגיות בסופ"שים ;)

שוב תודה!

נכון, אבל גם כשאתה לא מתאמן שבוע ( לפחות אצלי ), אם האימון האחרון שלך לא היה אינטנסיבי ברמה של כמה ימים להתאושש, תגיע לאימון הבא קצת יותר חלש.
ככה זה אצלי לפחות כי המשקלים שלי עוד נמוכים וכי אני יכול להתקדם לאט לאט ולהשתפר, למרות שברור לי שאם הייתי במשקלים כבדים ( כאלו שגורמים לראש שלך להיות אדום וכמעט להתפוצץ ) ההתאוששות שלי הייתה יותר איטית.
כמו שאמרתי לפני זה:
אם אתה עכשיו ברמה של SS זה אומר שתוך יומיים-שלושה התאוששת מהאימון, אחרי זה אם אתה לא מתאמן מתחילה ירידה לאט לאט (ככה אני מבין את זה)

אני במילא ב SS עדיין, אז הם עולים 😃
ובלי קשר יש מצב שאני אעלה קטגוריה..

81.5

איך אתה יודע?

חח אני לא אוכל ג'אנק. רק קצת עוגיות בסופ"שים ;)

שוב תודה!

תעלה, אולי תהיה יחסית אל השאר קצת יותר חלש אבל עדיין זה יתן לך יתרון לך מול עצמך ששוקל פחות, תמיד אפשר לעשות ייבוש.

יש לך עוד טווח נחמד לעלייה, מתי יוצאת התחרות ?

איך אני יודע? מהתמונה שלך כמובן, אני רואה את האחיזה המקצועית במצלמה והמבט הסמכותי ואני בטוח שאתה יותר טוב.
או שזה התאגידים הממשלתיים שגורמים לי להאמין שאתה יותר טוב.

אז קח את הקצת הזה ותהפוך אותו להרבה.

שוב, בהצלחה ! ( המטרה שלי היא שלכל הודעה שאני כותב תגיד לי תודה ותגרום לי להרגיש יותר טוב עם עצמי הפצוע ).

נ.ב. קטן, אם במקרה יש לך דוגמא לתפריט AD שהיה לך או שהוא נחמד ולא כולל יותר מדי תוספים ( מקסימום אבקת חלבון, וגם לא יותר ממנה גג שתיים ביום ) זה יעזור לי כי עדיין אין לי תפריט ואין לי מושג איך לבנות ( מוצ״ש אני אנסה להכין משהו שכנראה יסדר אותי לבית ספר עם קצת אבוקדו [ או קצת הרבה ] וקצת ואגוזים, בוטנים [ בעיקר ], שקדים וכו׳ ואני מאמין שזה יספיק.
מקסימום נכין לחם חלבון ( או את העוגה שפרסמתי מתכון שלה ואני אאפה אותה בתבנית ואשים מים בתבנית אחרת כדי שלא יצא ייבש מדי ואז אחתוך לצורה של פרוסות ואחפש משהו למרוח שלא יהיה בעייתי בבית ספר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית