הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דיון תוכנית אחר מחפש תוכנית אימון A,B,C לעלייה במסת שריר

אהוד

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני מתאמן בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע כמספר שנים.החלפתי חדרי כושר בגלל שינויי מיקום והייתי מקבל שם כל שלושה חודשים שינוי תוכנית אימון.המכון הכושר החדש יחסית יש בו שינויי תוכנית אימון אך מכיוון שהוא מכון זול אז רק לנרשמים חדשים התוכנית הראשונה בחינם ואז צריך לשלם.
אף פעם לא הייתי בטוח שזה הדבר הנכון לבנות תוכנית עם מדריך שלא ממזמן סיים לימודים בוינגייט ולכן חשבתי לי או לי קיימת אפליקציה חינמית או אינטרנט בו אוכל לבנות תוכנית אימון ולשנות מידי פעם,משהו שיהיה מפורט כך שאוכל לדעת איזה תרגיל שייך לאיזה חלק בגוף.
חשוב שזה יהיה בעברית מכיוון שהאנגלית שלי במושגים של כושר לא משהו.
תודה לכם.

איך זה דונה מהרחקה רגילה לצדדים? מעניין אותי לדעת לא בקטע של זילזול
ויש לך תמונה של ההרחקה על הספסל?
יש הבדל בעבודה של מייצב הכתף מבחינת קינזיולוגית, אסביר, כשאתה עובד כנגד משקל חופשי ההתנגדות היא כוח המשיכה לכן ההתנגדות המקסימלית בתרגיל תהיה כשזרוע תהיה מקבילה לקרקע ב-90 מעלות בכתף, אבל הסופרספינטוס עובד עד 30 מעלות בכתף זאת אומרת שאין לו עבודה מאוד חזקה עם משקולות יד, כשאתה עובד עם פולי ההתנגדות המקסימלית תהיה באיזור ה-30 מעלות בכתף, וזה יגרום לסופרספיטוס לעבוד חזק יותר כי זה בדיוק טווח התנועה שלו.

ואין לי תמונה של ההרחקה עם משקולות יד בשכיבה על הצד פשוט שכב על הצד ובצע הרחקת כתף

יש הבדל בעבודה של מייצב הכתף מבחינת קינזיולוגית, אסביר, כשאתה עובד כנגד משקל חופשי ההתנגדות היא כוח המשיכה לכן ההתנגדות המקסימלית בתרגיל תהיה כשזרוע תהיה מקבילה לקרקע ב-90 מעלות בכתף, אבל הסופרספינטוס עובד עד 30 מעלות בכתף זאת אומרת שאין לו עבודה מאוד חזקה עם משקולות יד, כשאתה עובד עם פולי ההתנגדות המקסימלית תהיה באיזור ה-30 מעלות בכתף, וזה יגרום לסופרספיטוס לעבוד חזק יותר כי זה בדיוק טווח התנועה שלו.

ואין לי תמונה של ההרחקה עם משקולות יד בשכיבה על הצד פשוט שכב על הצד ובצע הרחקת כתף
תודה! את המסובבים פנימה והחוצה ותרגיל לכתף אחורית כבר ישלי בתוכנית אחליף בעצתך את ההרחקה עם במישקולות. תודה על העזרה! 😁
אבל למה אם בעצם אם אמרת שתנועה הזו לא טובה וגורמת לפציעות והחלפת את המישקולת החופשית לפולי אבל התנועה עדיין אותה תנועה. זה לא יכול לגרום גם נזק?

אבל למה אם בעצם אם אמרת שתנועה הזו לא טובה וגורמת לפציעות והחלפת את המישקולת החופשית לפולי אבל התנועה עדיין אותה תנועה. זה לא יכול לגרום גם נזק?
אצל אנשים כמוני, שנולדו עם עצם קורקוייד ארוכה בכתף יש בעיה בהרחקת כתף בטווחים שמעל 80 מעלות, אז אני מבצע את התנועה עד 80 מעלות ולא טווח תנועה מלא, או שאני מבצע תרגיל כשהכתף מסובבת החוצה כמו לחיצת כתפיים ואז זה בסדר. יכול להיות שאם תבצע טווחים גבוהים בהרחקת כתף לא תפצע, זה משתנה מאדם לאדם במבנה המפרק אבל ללא מעט אנשים יש את הבעיה שלי זה מאוד נפוץ

• פותח/ת השרשור
אני עושה תרגילים רגילים,בגלל זה רציתי תוכניות אימון מוכנות כאלה שאוכל להחליף מדי פעם.
מה בתוכנית?כיום נתנו לי A ו B

חזהA

לחיצת חזה ספה(מוט)
חזה עליון מכונה חופשית
פרפר מכונה
קרוס אובר

Aרגליים

סקווטים

לחיצת רגליים מכונה

Aיד קידמית

מוט W על ספה
פטישים
יד יד על ספה

Bגב
פולי אחיזה רחבה
חתירה
פולאובר(משקולת יד הנפה)

Bכתפיים

מכונה משקל חופשי
הנפה לצדדים (משקולות)
כתף אחורית במכונה

Bיד אחורית

מקבילים
לחיצה צרפתית
פשיטת מרפקים(עם חבל קצר כזה שמתחבר למכונה).

בהרחקה אתה מתכוון להנפות לצדדים ?

• פותח/ת השרשור
ככה כינה את זה מדריך הכושר.
לגבי הפורטל,הוא כזה מבולגן,לא מחולק לנושאים.קשה למצא שם תוכניות שמתעסקות רק במסת שריר.נדמה לי שמצאתי שם אחד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית