הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט 120

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
כמה דברים:
1) הINZER עוד לא הגיע
2) אני יודע שלא שברתי מקביל בחלק מהחזרות. אני נשבע בכל היקר לי שירדתי הכי נמוך שאני יכול פיזית. אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי שהבעיה היא המכנס שאני עושה בו סקוואט שהוא מגביל לי את התנועה. סרטון הבא אני אצלם עוד חודש עם 140 עם מכנס קצר.
3) הצלם הוא מאמן מהמכון שלי, הוא לא צלם מקצועי ואין לו תואר בצילום. בבקשה לא לרדת עליו.

תודה מראש על התגובות!

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד על המשקל
לדעתי תעמוד יותר רחב אבל חכה לתגובות של אנשים שמבינים יותר ממני
לא יודע לא כל כך נוח לי לעמוד יותר רחב ת'אמת ואני בטוח שאתה זוכר אותי על משקלים הרבה יותר גבוהים שאני אחזור אליהם עוד חודש-חודשיים 😃

חח אחי הטכניקה נראת סבבה אני לא מבין גדול אבל נראה סבבה (אולי להרחיב קצת עמידה), רק תיכנס עם יותר סט אפ ותשומת לב לסט משום שהמוט אשכרה היה עקום על הגב שלך וזה דיי הפריע למראה העין חחח

• פותח/ת השרשור
חח אחי הטכניקה נראת סבבה אני לא מבין גדול אבל נראה סבבה (אולי להרחיב קצת עמידה), רק תיכנס עם יותר סט אפ לסט משום שהמוט אשכרה היה עקום על הגב שלך וזה דיי הפריע למראה העין חחח
כשראיתי את ריפטו מסביר על הHIP DRIVE ראיתי את המתאמנים מעלים את התחת לפני הגב. יש מצב שלא הבנתי נכון?

כשראיתי את ריפטו מסביר על הHIP DRIVE ראיתי את המתאמנים מעלים את התחת לפני הגב. יש מצב שלא הבנתי נכון?

אני אתייג קודם מישו שמבין בעניין @Beast and cheat
לפי דעתי ההיפ דרייב נראה אחלה לגמרי. רק המוט היה עקום על הגב תשקיע שנייה לבדוק לפני שאתה מוציא את המוט מהראק שהכל נמצא במקום שלו.

• פותח/ת השרשור
אני אתייג קודם מישו שמבין בעניין @Beast and cheat
לפי דעתי ההיפ דרייב נראה אחלה לגמרי. רק המוט היה עקום על הגב תשקיע שנייה לבדוק לפני שאתה מוציא את המוט מהראק שהכל נמצא במקום שלו.
הבנתי אותך. יתוקן לפעם הבאה! תודה רבה

עלה לך קליל.
העמידה נראית לי לא מספיק רחבה מהזווית הזאת, ובעניין שבירת המקביל כבר ענית לעצמך.

ושלח את הצלם אליי לקורס מזורז.
אני מקבל המחאות ואמריקן אקספרס.

• פותח/ת השרשור
עלה לך קליל.
העמידה נראית לי לא מספיק רחבה מהזווית הזאת, ובעניין שבירת המקביל כבר ענית לעצמך.

ושלח את הצלם אליי לקורס מזורז.
אני מקבל המחאות ואמריקן אקספרס.
פעם קודמת שניסיתי עמידה רחבה יותר היה לי לא נוח וגם היה לי דומס אחרי.
זה ממש בעייתי אם אני עומד צר יותר?

פעם קודמת שניסיתי עמידה רחבה יותר היה לי לא נוח וגם היה לי דומס אחרי.
זה ממש בעייתי אם אני עומד צר יותר?
נחכה לתגובות מחבר'ה שמבינים בזה יותר לעומק כמו מייק למשל.
עד כמה שאני יודע, ב LB העמידה מעט יותר רחבה על מנת לאפשר יותר עבודה על ההמס והגלוטאוס בניגוד ל HB.

ואולי אני טועה.

אתה מתכוון שאין קשר בין LB לבין עמידה מעט רחבה יותר מרוחב המותניים?

אין קשר בין עמידה רחבה יותר לסוג הסקוואט. העמידה צריכה להתאים למבנה של המתאמן.

אין קשר בין עמידה רחבה יותר לסוג הסקוואט. העמידה צריכה להתאים למבנה של המתאמן.
אז בתכלס,
מה ההבדל בין LB ל HB מבחינת התרגיל עצמו ולא מבחינת מנח המוט על הגב?
כי עמידה צרה יותר (חשבתי ש) אמורה לבודד יותר את הקוואדס ולעבוד פחות על ההמסטרינגס והגלוטאוס.
וההיפך בעמידה רחבה יותר.

לא ככה?

אז בתכלס,
מה ההבדל בין LB ל HB מבחינת התרגיל עצמו ולא מבחינת מנח המוט על הגב?
כי עמידה צרה יותר (חשבתי ש) אמורה לבודד יותר את הקוואדס ולעבוד פחות על ההמסטרינגס והגלוטאוס.
וההיפך בעמידה רחבה יותר.

לא ככה?

המיקום של המוט משפיע על התנועה ועל רמה בה כל השרירים מעורבים. מישהו כתב על זה ספר 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית