הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט 120

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
כמה דברים:
1) הINZER עוד לא הגיע
2) אני יודע שלא שברתי מקביל בחלק מהחזרות. אני נשבע בכל היקר לי שירדתי הכי נמוך שאני יכול פיזית. אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי שהבעיה היא המכנס שאני עושה בו סקוואט שהוא מגביל לי את התנועה. סרטון הבא אני אצלם עוד חודש עם 140 עם מכנס קצר.
3) הצלם הוא מאמן מהמכון שלי, הוא לא צלם מקצועי ואין לו תואר בצילום. בבקשה לא לרדת עליו.

תודה מראש על התגובות!

לי דווקא לא מפריע העמידה הצרה לא נראה לי צר מדי במדיה ונוח לך אבל השבירה של המקביל ממש מציקה ואני לא כזה בטוח שזה במכנסיים אז תבדוק את זה ותעלה שוב

• פותח/ת השרשור
לי דווקא לא מפריע העמידה הצרה לא נראה לי צר מדי במדיה ונוח לך אבל השבירה של המקביל ממש מציקה ואני לא כזה בטוח שזה במכנסיים אז תבדוק את זה ותעלה שוב
שים לב שהמכנס נמתח עד הסוף בירידה שלי למצב שהוא כבר לא יכול להמתח יותר. זאת כן בעיה בזה ואני הבטחתי להחליף מכנס לסרטון הבא 😃

דווקא לי נראה בסדר ההיפ דרייב ב0:08-0:11 ובכלל.
בסרטון של ריפטו כשהוא מסביר על היפ דרייב זה לא שהתחת אמור לעלות לפני הגב, פשוט התחת (האגן) מוביל את התנועה, בניגוד ללהוביל תנועה עם הראש/חזה (מה שקורה כשמסתכלים למעלה בזמן סקוואט). אבל נראה לי מה שאתה עושה זה היפ דרייב כמו שצריך.
כמו שאמרו לך, גם לי מציק בעין שהמוט עקום על הגב

כמו שאמרו כאן, הסט אפ צריך להיות טיפה יותר מתון. אין בעיה שתכנס ברא(ק)בק, כל עוד אתה שומר על המוט במקום ועל יציאה בטוחה. כמה סטים כאלו וכתף ימין שלך יכולה לחטוף וואחד פציעה.

HIP DRIVE מעולה בעיני. הוא בולט מאוד ועדיין אתה לא מסיים את הסקוואט בגוד מורנינג. יכול להיות שמה שמונע ממך לשבור מקביל זה לא המכנס, אלא האמסטרינג קצר, שיוצר BUT WINK שלדעתי צריך להתייחס אליו.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו כאן, הסט אפ צריך להיות טיפה יותר מתון. אין בעיה שתכנס ברא(ק)בק, כל עוד אתה שומר על המוט במקום ועל יציאה בטוחה. כמה סטים כאלו וכתף ימין שלך יכולה לחטוף וואחד פציעה.

HIP DRIVE מעולה בעיני. הוא בולט מאוד ועדיין אתה לא מסיים את הסקוואט בגוד מורנינג. יכול להיות שמה שמונע ממך לשבור מקביל זה לא המכנס, אלא האמסטרינג קצר, שיוצר BUT WINK שלדעתי צריך להתייחס אליו.
יש כבר פציעה בכתף שמאל לא צריך עוד אחת תודה 😆
תודה רבה על ההערה לגבי ההארמסטרינג הקצר אני לא חשבתי על זה בכלל וגם לא על הBUTT WINK. איך אני מתייחס אליו ומה אני יכול לעשות? או שזה פשוט גנטי?
אני מאמין שתוכל לתת לי ביקורת יותר טובה בכל מקרה אחרי שאני אצלם סט עם מכנס קצר

יש כבר פציעה בכתף שמאל לא צריך עוד אחת תודה 😆
תודה רבה על ההערה לגבי ההארמסטרינג הקצר אני לא חשבתי על זה בכלל וגם לא על הBUTT WINK. איך אני מתייחס אליו ומה אני יכול לעשות? או שזה פשוט גנטי?
אני מאמין שתוכל לתת לי ביקורת יותר טובה בכל מקרה אחרי שאני אצלם סט עם מכנס קצר

מתיחות.
מתיחה קלה לפני התרגיל תוכל לעזור לטווח הקצר, וכדאי להוסיף מתיחות אחרי האימון ו\או בימי מנוחה לאחר אירובי במידה ומתבצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית