הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון וולאד אלחזוב, סקוואט - 370X3 ללא, 420X2

הסקוואט שלו הרבה יותר מבסדר, הייתי מאוד שמח שיהיה לי גם אחד כזה.

אבל אתה באמת חושב שזה שובר מקביל?
אני רחוק מלהיות עם אפילו רבע מהניסיון של כל אחד מכם.. אבל אני בכל זאת רוצה להביע את דעתי.
אני מבין שזה נראה שנוי במחלוקת, אבל הזווית היא לא זווית שניתן לשפוט ממנה עומק, ובטח במימדים הלא רגילים שלו התנועה תיראה שונה משל רוב המתאמנים.
לכן, כל הדיון של אם הוא שבר או לא שבר מקביל הוא לדעתי מיותר לחלוטין.

אני רחוק מלהיות עם אפילו רבע מהניסיון של כל אחד מכם.. אבל אני בכל זאת רוצה להביע את דעתי.
אני מבין שזה נראה שנוי במחלוקת, אבל הזווית היא לא זווית שניתן לשפוט ממנה עומק, ובטח במימדים הלא רגילים שלו התנועה תיראה שונה משל רוב המתאמנים.
לכן, כל הדיון של אם הוא שבר או לא שבר מקביל הוא לדעתי מיותר לחלוטין.
אתה תמיד מוזמן להביע את דעתך, ללא שום קשר לניסיון שלך 😃
וכן, הזווית לא אידיאלית. אבל עדיין, זה לא נראה אפילו כמו מקביל. אם זה נראה ככה רק בגלל הזווית? אולי, אבל קשה לי להאמין. במיוחד כשנטען כאן שהוא בעצמו אומר שהוא מתאמן על סקוואט לא-מקביל עקב פציעה כלשהי.

לא נראה שהוא שובר מקביל בסרטון השני ובמיוחד בחזרה השניה שם. אבל הוא לא בתחרות ואין סיבה שנשפוט, אין ספק שהוא מטורף ולא איזה מטומטם בלג פרס עם טון וחצי

הבנאדם יודע לעשות את הROM המינימלי ע״מ לשבור מקביל אז זה מסובך לראות

אבל כמו שנאמר זה סך הכל אימון

• פותח/ת השרשור
איך זה קשור למשהו?
זה קשור כי זו קטנוניות איומה.
הוא ספורטאי, ומה שמשנה לגביו זה התחרויות.
חושבים שזה לא שובר מקביל ? אז יאללה להוציא מחשבונים אם זה גורם לעונג מיני ולחשב עם כמה משקל הוא כן ישבור.
רק לזכור שאם כבר אוננות אז עדיף לא בפומבי

זה קשור כי זו קטנוניות איומה.
הוא ספורטאי, ומה שמשנה לגביו זה התחרויות.
חושבים שזה לא שובר מקביל ? אז יאללה להוציא מחשבונים אם זה גורם לעונג מיני ולחשב עם כמה משקל הוא כן ישבור.
רק לזכור שאם כבר אוננות אז עדיף לא בפומבי

זה לא חשוב שרק התחרות קובעת. אם אתה מעלה סרטון וכותב "סקוואט 450", אז כדאי שזה יהיה סקוואט 450 ולא "תנועה כלשהי שאני מאמן לפני התחרות". אני לא מדבר ספציפית על המקרה הזה.

• פותח/ת השרשור
תנועה כלשהי שאני מאמן לפני התחרות
מה שרואים פה בסרטון מבחינת טווח התנועה ככ רחוק מ"תנועה כלשהי", וגם ה*משמעות* של הנגיד - חצי סקוואט הזה, היא ברורה בסדר גודל של עשרות ק"ג בודדים לכאן או לכאן בכל מקרה.

מה שרואים פה בסרטון מבחינת טווח התנועה ככ רחוק מ"תנועה כלשהי", וגם ה*משמעות* של הנגיד - חצי סקוואט הזה, היא ברורה בסדר גודל של עשרות ק"ג בודדים לכאן או לכאן בכל מקרה.

אמרתי שאני לא מדבר על המקרה הזה, ובאמת לא ברור מהסרטון מה קורה כאן. אבל התירוץ של התחרות לא מעניין.

2ae867b8e2fa4672398d258d3b939738.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית