נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסקוואט שלו הרבה יותר מבסדר, הייתי מאוד שמח שיהיה לי גם אחד כזה.הסקוואט שלו בסדר. המקורות באמת מוסמכים.
אני רחוק מלהיות עם אפילו רבע מהניסיון של כל אחד מכם.. אבל אני בכל זאת רוצה להביע את דעתי.הסקוואט שלו הרבה יותר מבסדר, הייתי מאוד שמח שיהיה לי גם אחד כזה.
אבל אתה באמת חושב שזה שובר מקביל?
אתה תמיד מוזמן להביע את דעתך, ללא שום קשר לניסיון שלך 😃אני רחוק מלהיות עם אפילו רבע מהניסיון של כל אחד מכם.. אבל אני בכל זאת רוצה להביע את דעתי.
אני מבין שזה נראה שנוי במחלוקת, אבל הזווית היא לא זווית שניתן לשפוט ממנה עומק, ובטח במימדים הלא רגילים שלו התנועה תיראה שונה משל רוב המתאמנים.
לכן, כל הדיון של אם הוא שבר או לא שבר מקביל הוא לדעתי מיותר לחלוטין.
הסקוואט שלו הרבה יותר מבסדר, הייתי מאוד שמח שיהיה לי גם אחד כזה.
אבל אתה באמת חושב שזה שובר מקביל?
כןאבל אתה באמת חושב שזה שובר מקביל?
לאהוא התחרה בהתחרות האחרונה ?
מתכונן לתחרות ברוסיה או משהו כזה
לכל אלו שמתווכחים אם הוא כן שובר או לא שובר, אני עם המשקל הזה שובר בקלות... אני רק לא עולה..
די כבר, זה מתאמן בסקאלה אחרת מרובנו המוחלט
לא אתה לא. לא תצליח לרדת איתו.
איך זה קשור למשהו?
זה קשור כי זו קטנוניות איומה.איך זה קשור למשהו?
זה קשור כי זו קטנוניות איומה.
הוא ספורטאי, ומה שמשנה לגביו זה התחרויות.
חושבים שזה לא שובר מקביל ? אז יאללה להוציא מחשבונים אם זה גורם לעונג מיני ולחשב עם כמה משקל הוא כן ישבור.
רק לזכור שאם כבר אוננות אז עדיף לא בפומבי
מה שרואים פה בסרטון מבחינת טווח התנועה ככ רחוק מ"תנועה כלשהי", וגם ה*משמעות* של הנגיד - חצי סקוואט הזה, היא ברורה בסדר גודל של עשרות ק"ג בודדים לכאן או לכאן בכל מקרה.תנועה כלשהי שאני מאמן לפני התחרות
מה שרואים פה בסרטון מבחינת טווח התנועה ככ רחוק מ"תנועה כלשהי", וגם ה*משמעות* של הנגיד - חצי סקוואט הזה, היא ברורה בסדר גודל של עשרות ק"ג בודדים לכאן או לכאן בכל מקרה.