הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הקול שלי משתנה בצורה משמעותית בזמן אימון

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
יש לי קול עמוק - אפשר לקרוא לזה DEEP VOICE
אבל באמצע האימון אני נהיה ציףציף כאילו ירדתי 7 שנים בגיל. למה לאזעזאל זה קורה?
שמתקשרים אלי ואני עונה מבקשים אותי חושבים שזה ילד בן 10, אני יוצא מהאימון עוברת שעה הקול שלי חוזר להיות נורמאלי.
ואני לא שם לב שזה קורה לאף מתאמן אחר.. עצות ? עזרה מישהו ?

תבדוק את רמות ההורמונים בגוף, כמו גם אולי הטסט שלך עולה יתר על המידה בזמן האימון. (סתם משהו שזרקתי לאוויר, אל תיקח את זה ברצינות מידיי)

אבל מודה - פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

יש לי קול עמוק - אפשר לקרוא לזה DEEP VOICE
אבל באמצע האימון אני נהיה ציףציף כאילו ירדתי 7 שנים בגיל. למה לאזעזאל זה קורה?
שמתקשרים אלי ואני עונה מבקשים אותי חושבים שזה ילד בן 10, אני יוצא מהאימון עוברת שעה הקול שלי חוזר להיות נורמאלי.
ואני לא שם לב שזה קורה לאף מתאמן אחר.. עצות ? עזרה מישהו ?

אתה אסמטי במקרה?

אולי אתה עושה קרוספיט וזה מעלה לך את רמות האסטרוגן?

לא שמעתי על התופעה, אבל בזמן מאמץ מיתרי הקול מונעים יציאה של אוויר מהריאות ועוזרים לשמור על הלחץ התוך-בטני. בדיוק כמו רגע לפני שיעול או התעטשות. לא בטוח שזה קשור, סתם ציינתי כי זה הקשר היחיד שאני מכיר בין מאמץ גופני למיתרי הקול.

בהנחה שאתה לא נושם הליום בחד"כ אין לי מושג, אבל אולי זה מתחבר איכשהו לתופעה נפוצה יותר, של סתימת האוזניים בזמן מאמץ עצים מתמשך (תופעה שאני מכיר על בשרי ושמעתי מעוד כמה). הקשר האפשרי הוא דרך נפיחות זמנית של דרכי הנשימה שגורמת לסתימה של תעלת אוסטכיאן וסתימת האוזניים אצלי, ואולי משנה משהו בתיבת התהודה סביב מיתרי הקול שלך. לא נראה לי שאפשר לעשות הרבה אבל אולי שתיה קרה תוריד קצת את הנפיחות ותחזיר לך את הבס האהוב אם אני צודק.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאתה לא נושם הליום בחד"כ אין לי מושג, אבל אולי זה מתחבר איכשהו לתופעה נפוצה יותר, של סתימת האוזניים בזמן מאמץ עצים מתמשך (תופעה שאני מכיר על בשרי ושמעתי מעוד כמה). הקשר האפשרי הוא דרך נפיחות זמנית של דרכי הנשימה שגורמת לסתימה של תעלת אוסטכיאן וסתימת האוזניים אצלי, ואולי משנה משהו בתיבת התהודה סביב מיתרי הקול שלך. לא נראה לי שאפשר לעשות הרבה אבל אולי שתיה קרה תוריד קצת את הנפיחות ותחזיר לך את הבס האהוב אם אני צודק.
ניסיתי כבר מים קרים והכל כלום לא עוזר..
חוב לראק שיש לך קול עמוק.
צחוקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית