הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סוף סוף רוכבי האופניים קיבלו מה שמגיע להם

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לא מספיקה לך ההתערבות ממשלתית שקיימת היום?
מכל הדברים שהממשלה מתערבת בהם, לא את זה הייתי פוסל.
לא שזה ישים במיוחד, אבל כחלום באספמיא - לוודא שבנאדם הוא הורה מתאים ולא בן זונה חסר אכפתיות כלפי הילדים שלו זה לא דבר כזה רע.

החלום שלי זה לנהוג על סילברדו. בוא נראה נהגי אופניים/אופנועים חותכים אותי. I dare you

אני גם שונא אותם כול כך ! הם חושבים שהכביש של אבא שלהם ,
נכנס לך לנתיב וזזים בו ימינה שמאלה מה שבא להם .
כשאני רואה כתבות על נהגי אופניים שנהרגים בכביש אני ממש לא מתפלא .
שילמדו שיש ליד מדרכה שהם יכולים לנסוע בה בכיף ובשלווה .
וגם אם אין מדרכה - יש שוליים ברוב הכבישים במדינת ישראל שיסעו שם במידה ואין ברירה .

אפשר כבר לנעול את הביזיון הזה?
כמעט כל מי שרצה להראות את פרצופו האמיתי עשה זאת ואולי עדיף שלא היה עושה זאת.
לא מיצינו?

יוצא לי לרכב מידי פעם, ואני אפילו מאמין שלרכב בכביש ולא בשוליים זה בטוח יותר (לעיתים) עם הריכוז הפנומנלי של הנהג הישראלי .
הסיכוי שיורידו אותך כשאתה תקוע בצד הרחוק ביותר בשול הוא גבוה יותר מאשר אם תיהיה תקוע לנהג מול הפרצוף על הכביש.
כן ככה ישנאו אותך יותר ואולי אני אקבל איזה צרור צפירות ומחמאות מנהג מנומס על סילברדו (או דודג' ראם) אבל אני אשאר בחיים.
בקיצור כל המתלהמים תגלו בגרות , רוכבי האופניים לא ירדו מהכביש תלמדו לחיות איתם ואולי לפתח מעט סבלנות וסובלנות על הדרך (שמעתי שזה טוב גם לתחומים אחרים בחיים)

יוצא לי לרכב מידי פעם, ואני אפילו מאמין שלרכב בכביש ולא בשוליים זה בטוח יותר (לעיתים) עם הריכוז הפנומנלי של הנהג הישראלי .
הסיכוי שיורידו אותך כשאתה תקוע בצד הרחוק ביותר בשול הוא גבוה יותר מאשר אם תיהיה תקוע לנהג מול הפרצוף על הכביש.
כן ככה ישנאו אותך יותר ואולי אני אקבל איזה צרור צפירות ומחמאות מנהג מנומס על סילברדו (או דודג' ראם) אבל אני אשאר בחיים.
בקיצור כל המתלהמים תגלו בגרות , רוכבי האופניים לא ירדו מהכביש תלמדו לחיות איתם ואולי לפתח מעט סבלנות וסובלנות על הדרך (שמעתי שזה טוב גם לתחומים אחרים בחיים)

אין קשר לבגרות ,
פשוט זה ניראה לי בזיון לתת לכם לנסוע על הכביש שאתם מוגנים רק באמצעות כלום ( במקרה הטוב אתם חובשים קסדה )
סלח לי - אבל אתם גם המון פעמים נוסעים על הכביש כאילו הוא בבעלותכם , מזגזגים בתוך הנתיב שאנשים נוסעים בו על 80 קמ"ש
אז סלח לי אם פעם הבאה ברכיבה שלך מישהו בטעות יסטה קצת ימינה אלייך ותעוף קיבינימט .
מה הוא אשם בזה ? יש לו נתיב מסודר להזכיר ל- "רכב" ולא לאופניים ואם נפגעת זאת בעיה שלך .

אפשר כבר לנעול את הביזיון הזה?
כמעט כל מי שרצה להראות את פרצופו האמיתי עשה זאת ואולי עדיף שלא היה עושה זאת.
לא מיצינו?

אם מיצית אתה לא חייב להכנס לאשכול. מה התועלת בלנעול אותו?

• אהבתי
Reactions: Asi
אין קשר לבגרות ,
פשוט זה ניראה לי בזיון לתת לכם לנסוע על הכביש שאתם מוגנים רק באמצעות כלום ( במקרה הטוב אתם חובשים קסדה )
סלח לי - אבל אתם גם המון פעמים נוסעים על הכביש כאילו הוא בבעלותכם , מזגזגים בתוך הנתיב שאנשים נוסעים בו על 80 קמ"ש
אז סלח לי אם פעם הבאה ברכיבה שלך מישהו בטעות יסטה קצת ימינה אלייך ותעוף קיבינימט .
מה הוא אשם בזה ? יש לו נתיב מסודר להזכיר ל- "רכב" ולא לאופניים ואם נפגעת זאת בעיה שלך .
בכל קולקטיב יש את היוצאי דופן, זיגזוג, סיבוב , נסיעה על כביש מהיר (איילון\1\4) גם רוכבי האופניים אינם צדיקים.
אבל התגובה שלי מופנת היא לכל אותם נהגים שבכבישים בין עירוניים שבהם הנסיעה מותר מתנהגים בצורה לא סובלנית, בסגנון של 'תמכור לה שוקולד' או 'פתח ת'דלת' ובדיוק זה סוג האדם שגרם למקרה המדובר בתחילת השרשור.

אני אישית מיציתי לכן אני גם הפסקתי להגיב בו. לא נכתב כאן שום דבר חדש, רק תגובות שמדרדרות מרגע לרגע. מעניין אם הייתי פותח שרשור כמו"בא לי לרצוח את השכנים הערסים שלי שמפריעים לי בשנצ" זה גם היה דיון לגיטימי שמתפתח לחמישה עמודים מיותרים.

• אהבתי
Reactions: LDK
בכל קולקטיב יש את היוצאי דופן, זיגזוג, סיבוב , נסיעה על כביש מהיר (איילון\1\4) גם רוכבי האופניים אינם צדיקים.
אבל התגובה שלי מופנת היא לכל אותם נהגים שבכבישים בין עירוניים שבהם הנסיעה מותר מתנהגים בצורה לא סובלנית, בסגנון של 'תמכור לה שוקולד' או 'פתח ת'דלת' ובדיוק זה סוג האדם שגרם למקרה המדובר בתחילת השרשור.

בזה אני מסכים איתך , בכל הנוגע לנסיעה בכבישים בין עירוניים ממש לא מפריע לי ואני אפילו משתדל לתת לה זכות קדימה או מה שצריך.
בכבישים מהירים וכו' זה מכעיס ברמות .
אני אישית מיציתי לכן אני גם הפסקתי להגיב בו. לא נכתב כאן שום דבר חדש, רק תגובות שמדרדרות מרגע לרגע. מעניין אם הייתי פותח שרשור כמו"בא לי לרצוח את השכנים הערסים שלי שמפריעים לי בשנצ" זה גם היה דיון לגיטימי שמתפתח לחמישה עמודים מיותרים.

זה לא היה מתפתח לכך - כי יש חוק שאומר ששעת מנוחה היא גם בין השעות :14:00 - 16:00 .
אתה יכול בשמחה להזמין משטרה והם יגידו להם להנמיך / מה שלא יהיה .
כמו כן עבודות בניין - אם מישהו קודח לידך בשעות הצהריים אתה יכול גם להזמין משטרה/פיקוח והם ידאגו להשתיק אותו .

לא רואה את ההקבלה, אבל גם לא רואה עם זה בעיה. ועובדה שלא הפסקת להגיב.
מכל הדברים שהממשלה מתערבת בהם, לא את זה הייתי פוסל.
לא שזה ישים במיוחד, אבל כחלום באספמיא - לוודא שבנאדם הוא הורה מתאים ולא בן זונה חסר אכפתיות כלפי הילדים שלו זה לא דבר כזה רע.

רישיון זה כשהממשלה לוקחת ממך זכות שהייתה לך מראש ומוכרת לך אותה בחזרה.

לא רואה את ההקבלה, אבל גם לא רואה עם זה בעיה. ועובדה שלא הפסקת להגיב.

מעולה. אני אזכור את זה בפעם הבאה שמתחשק לי לפתוח שרשור גזעני או שמסיט לרצח. ולגבי הפסקת תגובה בהתאם לרמת הדיון, מעכשששיו

ובחלק מהמקרים לא מספיק שמכרה לי, אלא עוד דורשת ממני אלפיים שקל לשנה עבור רישוי, שזה חתיכת נייר עלובה. סרסור לא הוגן.

השירשור לא נפתח במטרה לנהל דיון על לגיטמיות רוכבי האופנים בכבישים, או להתריע על הסכנות ברכיבה.
השירשור מביע צהלות שמחה וריקוד על הדם לאחר ניסיון התנקשות ברוכב אופניים שלדעת אדוני הארץ בכלל, ואדוני הכביש בפרט לא אמור היה להימצא שם.
אדוני הכביש שמו עצמם לשופטים והוציאו פסק הלכה המתיר להתנקש ברוכבי האופניים בשלל כשלים לוגיים הנראים בעיני הכותבים כטיעונים.
שירשור מפגר מהמעלה הראשונה, ובהחלט יש טעם לגדוע את הלגיטמיות לרצח עוד כשהיא קטנה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית