הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל בבית

• פותח/ת השרשור Olive
  • פורסם בתאריך

Olive

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום,

אני מעוניין להתחיל לעשות אימון קרוספיט בבית. נכון לחודשיים הקרובים אין לי זמן להרשם למכון קרוספיט, לכן אני מחפש תוכנית שתלווה אותי לתקופה הקרובה.

אני אוהב את סגנון האימון כי הוא משתלב עם הכל בניגוד לחדר כשר שמשעמם אותי. יש לי קצת ניסיון מאימוני אומניות לחימה.

אני חייב(!) תוכנית לעבוד על מסה, מינימום אירובי, עקב משקל נמוך. המטרה שלי היא להתעצב תוך אימון אקלקטי וכיפי ופחות לשפר סיבולת ריאה.
אני כן מאמין בחשיבות של עצימות התרגילים והמהירות שמשפרת סיבולת! אך מעדיף להמנע מתרגילי אירובי נטו כמו ריצה.
נתונים: 1.75 ס"מ / 60 קילו / גיל 30

מצאתי המון תרגילים ובלוג שמציעים אימונים וכדומה אבל זה די בלאגן בשבילי כי איני יודע מה טוב באמת.

לסיכום, אשמח מאוד אם תוכלו לספק או לכוון אותי לתוכנית אימונים למתחילים לתקופה של 30-60 יום שעיקרה הוא מסה וכוח ומינימום אירובי הנדרש (או בכלל לא).

אגב, איך קוראים לאימוני קרוספיט שעיקרם זה כוח ומסה? האם זה "אימוני כוח" או שיש שם יותר מדוייק לעניין המסה?

תודה מראש!

אתה יכול לעבוד לפי crossfit.com אבל בלי ידע וציוד מתאים אתה לא תשתפר. הכי טוב ללכת למכון קרוספיט וללמוד, לפחות את היסודות.

בדיוק מה שהבחור מעליי אמר.

אתה לא תגדל במאסה באימונים ביתיים , במיוחד שאתה כנראה רמה מאד מתחילה של מתאמן (לפי הנתוני גוף שלך)
לדעת להתאמן בבית ולהשיג מזה תוצאות צריך המון המון הבנה של מה שאתה עושה ואיך , ולרוב יכללו תרגילים שהם מאד קשים טכנית
נגיד עליות כוח על טבעות.
בכל מקרה אני לא יכול לעזור לך אם ההחלטה שלך לפתח מאסה בבית מצטער.

Back
למעלה תחתית