הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל CROSSFIT

maxim224567

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני רוצה להתחיל להתאמן ב CROSSFIT וגם קראתי פה בנעוצים קצת אבל לא הבנתי דבר אחד כמה פעמים בשבוע אני צריך להיתאמן כאילו רשום 3 ימים אימון ויום מנוחה אז זה 3 ימים רצוף ואז יום מנוחה ? ומה אני עושה אחרי היום מנוחה חוזר על מאימון ?
ועוד שאלה איך אני יודע איזה אימון לקחת מ האתר crossfitfootball כי כתוב שם שמות של ימים או שזה לא משנה ולבחור את מה שנוח לי ?
כל כמה זמן אני צריך להחליף אימון ועל מה אתם ממליצים ? תודה

אני רוצה להתחיל להתאמן ב CROSSFIT וגם קראתי פה בנעוצים קצת אבל לא הבנתי דבר אחד כמה פעמים בשבוע אני צריך להיתאמן כאילו רשום 3 ימים אימון ויום מנוחה אז זה 3 ימים רצוף ואז יום מנוחה ? ומה אני עושה אחרי היום מנוחה חוזר על מאימון ?
ועוד שאלה איך אני יודע איזה אימון לקחת מ האתר crossfitfootball כי כתוב שם שמות של ימים או שזה לא משנה ולבחור את מה שנוח לי ?
כל כמה זמן אני צריך להחליף אימון ועל מה אתם ממליצים ? תודה

המתכונת של האימונים היא 3 ימי עבודה, יום מנוחה וחוזר חלילה, או 5 ימי עבודה ויומיים מנוחה וחוזר חלילה.

אם אתה רוצה לעקוב אחרי תוכנית אימונים שמפורסמת באתר מסוים, כמו זה שציינת, אתה יכול לקחת שבוע אחורה.

אין צורך "להחליף אימון", מפני שכל אימון שונה מזה שקדם לו.

Back
למעלה תחתית