עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מגיע לי מוניטין על זה?בדיוק באתי לתייג את שניהם
לא מגיע לי מוניטין על זה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתת כבר איזה גבר
איך שנתת פרסמתי נו...אני מבין שעיניים/שכל לא נמצא אצלך?
איך שנתת פרסמתי נו...
איך אתה אוהב את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאז מה עושים בציפייה לVile ולStardust?
היי עמית
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.אתה מלך הרפרנסים אני רואה, סחטיין על כל הדברים שאתה מביא לאחרונה 😃
אוכל להיות אחד משלושת האנשים האלה?אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים
אתה מת לקבל את הפלאפל השני אה?אוכל להיות אחד משלושת האנשים האלה?
הבא זה לא פלאפל כסף?אתה מת לקבל את הפלאפל השני אה?
לא.הבא זה לא פלאפל כסף?
יש דברים שמקבלים בזכות ולא בחסד 😉אוכל להיות אחד משלושת האנשים האלה?
רציתי לתת לך הזדמנות לתת לו ולהיות אחד משלושת האנשים במקום שתחפש עכשיו אנשים...יש דברים שמקבלים בזכות ולא בחסד 😉
8. מאז ומתמיד עשיתי את התנוחה הזאת. בהתחלה כאב לה, לאט לאט התרגלה אליי ולתימניות שבי.
7. הכרתי אותה לא מזמן בטעות.. סתם חיפשנו לשנות ולגוון ועכשיו זאת התנוחה האהובה על חברה שלי. כמובן שדגש על משחק עם הדגדגן תו"כ.
6. כמו 9. תנוחה מוכרת.. דגש על סגיר. רגליים כדי להגיע להגדיל את החיכוך.
5. אחת האהובות שלי. חובה שיהיה לה תחת גדול בשביל לתפוס לה, להפליק ולדחוף אצבע לתחת שלה, היא תאהב את זה
4. ניסיתי רק עם החברה הנוכחית.. לא הלך כ"כ. כאילו זאת בתנוחה בעייתית קצת, אבל אולי זה בגלל שחברה שלי פחות בקיאה בה.
3. עשיתי את זה בעמידה בלי כסא. אותו העיקרון. פחות אוהב, עדיף דוגי
2. אין מיטה בגובה שלי. לא יצא לי עדיין לנסות. אבל ברור שאני מכיר את התנוחה ורציתי לבצע אותה.. עדיין בלתי אפשרי אלא אם כן תמצאו לי מיטה מתאימה.
1. הכי טובה באוטו. אבל היא חייבת לעשות את כל העבודה. אתה מוגבל רק לידיים שלך, מה שלא נותן לך יותר מידי שליטה.
בקיצור אני מספיק בקיא בחומר 👑
אני צוחק פה בקול, פאדיחותתודה על העדכון אחי, זה היה מרתק. אני הולך להשוות גרסאות עם ג׳יי.