הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

8 תנוחות שיעשו לאישה שלכם את הלילה!!

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
אתה מלך הרפרנסים אני רואה, סחטיין על כל הדברים שאתה מביא לאחרונה 😃

8. מאז ומתמיד עשיתי את התנוחה הזאת. בהתחלה כאב לה, לאט לאט התרגלה אליי ולתימניות שבי.
7. הכרתי אותה לא מזמן בטעות.. סתם חיפשנו לשנות ולגוון ועכשיו זאת התנוחה האהובה על חברה שלי. כמובן שדגש על משחק עם הדגדגן תו"כ.
6. כמו 9. תנוחה מוכרת.. דגש על סגיר. רגליים כדי להגיע להגדיל את החיכוך.
5. אחת האהובות שלי. חובה שיהיה לה תחת גדול בשביל לתפוס לה, להפליק ולדחוף אצבע לתחת שלה, היא תאהב את זה
4. ניסיתי רק עם החברה הנוכחית.. לא הלך כ"כ. כאילו זאת בתנוחה בעייתית קצת, אבל אולי זה בגלל שחברה שלי פחות בקיאה בה.
3. עשיתי את זה בעמידה בלי כסא. אותו העיקרון. פחות אוהב, עדיף דוגי
2. אין מיטה בגובה שלי. לא יצא לי עדיין לנסות. אבל ברור שאני מכיר את התנוחה ורציתי לבצע אותה.. עדיין בלתי אפשרי אלא אם כן תמצאו לי מיטה מתאימה.
1. הכי טובה באוטו. אבל היא חייבת לעשות את כל העבודה. אתה מוגבל רק לידיים שלך, מה שלא נותן לך יותר מידי שליטה.

בקיצור אני מספיק בקיא בחומר 👑

• פותח/ת השרשור
אתה מלך הרפרנסים אני רואה, סחטיין על כל הדברים שאתה מביא לאחרונה 😃
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
ניסיתי
תודה רבה לך..!

נערך לאחרונה:
8. מאז ומתמיד עשיתי את התנוחה הזאת. בהתחלה כאב לה, לאט לאט התרגלה אליי ולתימניות שבי.
7. הכרתי אותה לא מזמן בטעות.. סתם חיפשנו לשנות ולגוון ועכשיו זאת התנוחה האהובה על חברה שלי. כמובן שדגש על משחק עם הדגדגן תו"כ.
6. כמו 9. תנוחה מוכרת.. דגש על סגיר. רגליים כדי להגיע להגדיל את החיכוך.
5. אחת האהובות שלי. חובה שיהיה לה תחת גדול בשביל לתפוס לה, להפליק ולדחוף אצבע לתחת שלה, היא תאהב את זה
4. ניסיתי רק עם החברה הנוכחית.. לא הלך כ"כ. כאילו זאת בתנוחה בעייתית קצת, אבל אולי זה בגלל שחברה שלי פחות בקיאה בה.
3. עשיתי את זה בעמידה בלי כסא. אותו העיקרון. פחות אוהב, עדיף דוגי
2. אין מיטה בגובה שלי. לא יצא לי עדיין לנסות. אבל ברור שאני מכיר את התנוחה ורציתי לבצע אותה.. עדיין בלתי אפשרי אלא אם כן תמצאו לי מיטה מתאימה.
1. הכי טובה באוטו. אבל היא חייבת לעשות את כל העבודה. אתה מוגבל רק לידיים שלך, מה שלא נותן לך יותר מידי שליטה.

בקיצור אני מספיק בקיא בחומר 👑

תודה על העדכון אחי, זה היה מרתק. אני הולך להשוות גרסאות עם ג׳יי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית