עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם ראשונה שאני שומע על האבקה הזאת :S בכל מקרה זה שאתה שוקל יחסית מעט, אומר שדווקא אתה צריך לאכול כמות חלבון לא מי יודע מה גבוה. כמובן תלוי במשקל שלך.
אגב הייתי באותו מצב שלך פלוס מינוס ויצאתי ממנו זה לא סיפור גדול 😃 תאכל יותר ממה שאתה צריך בערך ב400-500 , תתאמן חזק ותישן .
לא להתייאש, בהצלחה 😃
הם רושמים לך את זה כדי שתסיים מהר את האריזה ותרוץ לקנות עוד אחת.
שאלה כללית (לא ביקורתית,רק לדעת מה המצב) - האם אתה יודע מה התהליך שצריך לקרות כדי שתעלה במשקל?
אז בוא נעזור לך,חכה עם הגיינראיך מחשבים כמה חלבונים ופחמימות צריך לאכול ביום ואיך יודעים כמה אני צריך לאכול ביום ומה ?
תודה
לא כל כך :S
גיינר מאוד מאוד מוכר..לפני שנים היה מאוד פופולארי,כיום פחות.פעם ראשונה שאני שומע על האבקה הזאת :S בכל מקרה זה שאתה שוקל יחסית מעט, אומר שדווקא אתה צריך לאכול כמות חלבון לא מי יודע מה גבוה. כמובן תלוי במשקל שלך.
אגב הייתי באותו מצב שלך פלוס מינוס ויצאתי ממנו זה לא סיפור גדול 😃 תאכל יותר ממה שאתה צריך בערך ב400-500 , תתאמן חזק ותישן .
לא להתייאש, בהצלחה 😃
אז בוא נעזור לך,חכה עם הגיינר
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
הייתי ממליץ לך לקרוא את כל המאמר,אבל בטח אין לך סבלנות בנתיים לדוג ולמצוא את ההסבר,לכן אעתיק לך אותו לפה,תגיד לי אם מובן מספיק:
-------------------
מהם העקרונות בתהליך של עלייה במסת השריר?
כדי להבין קודם כל את ההבדלים באופן שבו אכלנו לפני כן ושאנו עומדים לאכול, נצטרך לעשות הפרדה ולהסביר כמה מושגים לפני כן (נא לקחת דף ועט, גם אם אתם ממש לא רוצים).
מאזן קלורי – הינו היחס בין הקלוריות הנכנסות ליוצאות, כך שבסופו של דבר קיימים 3 מצבים:
1. חיובי – אשר אומר שנכנסו לגופכם יותר קלוריות ממה שהוצאתם, ובעצם אתם נמצאים כרגע במאזן קלורי חיובי.
2. שלילי – אשר אומר שנכנסו פחות קלוריות ממה שגופכם דרש, ובעצם אתם נמצאים כרגע במאזן קלורי שלילי.
3. נטרלי (תחזוקה) – אשר אומר שהכנסתם את אותו מספר (או בקירוב לכך) הקלוריות שגופכם דרש ובעצם אתם נמצאים במאזן קלורי מאוזן. שימו לב, אם אתם עושים פעילות גופנית כלשהי, עליכם להוסיף את הקלוריות הנשרפות במאמץ למאזן הנטרלי שלכם. אם לא הוספתם קלוריות אלו, אתם נמצאים במאזן קלורי שלילי.
בתהליך של עלייה במסת השריר, מטבע הדברים שנתמקד בסעיף הראשון, מאזן קלורי חיובי. באכילה של יותר קלוריות ממה שהגוף דורש, נחייב את הגוף להשתמש בעודף האנרגיה לבנות מסת שריר ובכך להוביל אותנו למראה המוצק והשרירי שאנו כל כך מייחלים לו.
-----------------
גיינר מאוד מאוד מוכר..לפני שנים היה מאוד פופולארי,כיום פחות.
משהו לא מסתדר לי,מיד אסביר לך מה...
קודם כל, מה המשקל שלך+אחוזי שומן(אפילו הערכה גסה ..13-15% לדוג' תופס אצלי לחישוב ערכי מאסה)?אראה אם באמת 3182 זה מה שאתה צריך .
כי זה קצת נשמע לי יותר מידי למישהו שהמליצו לו לצרוך גיינר (לרוב ממליצים על זה לאנשים רזים מאוד,ו3182 זה דיי גבוהה למישהו רזה).
אז או:
שחישבת לא נכון (אפשרות,כולם טועים בהתחלה).
המוכר דחף לך גיינר בכוח כדי לעשות כסף (אופציה הגיונית לחלוטין).
אני באמת מנסה לענות לך ולהיות סבלני.אני מרגיש מוגבל בידע בתחום הזה כל כך. נגיד ואני לא יעבוד על פי הספר (אחרי הכל המטרה שלי לעלות איזה 10-15 קילו)
ואני יצרוך כמו שכתוב על הגיינר 12 סקופים ביום וארוחות כמו שצריך בבוקר חביתה עם לחם ירקות.. בצהריים חזה עוף ואורז וכו'..
אני יוכל לעלות תוך כמה חודשים 15 קילו ? כמובן שעה ביום מכון כושר כל יום עם התכנית אימונים שלי
אני באמת מנסה לענות לך ולהיות סבלני.
תענה לי פשוט על השאלה.
למה לך לדחוף 12 סקופים ביום,לדחוף אוכל להעלות 15 קילו ואז להראות כמו שק חרא? בשיא הרצינות?.
אם זו המטרה שלך קח 16 סקופים ביום-עם כל 4 סקופים לחמניה וחביתה ואתה מסודר.
24 סקופים ביום.
הציניות שלו ממש במקום,הוא צודק,אני לא יודע כמה להמליץ לך כי אני לא יודע כלום24 בוקסים רוצה ?
הציניות שלו ממש במקום,הוא צודק,אני לא יודע כמה להמליץ לך כי אני לא יודע כלום
ויותר מזה,אני לא מתכוון להמליץ למישהו לצרוך תוסף בכמות מסוימת בלי לדעת עליו כלום..אני נוטש את הנושא בשלב הזה.בהצלחה
מעולה.תאמת שלא ציפיתי מתתחילה לעזרה מכוונת מפורום חינמי שמרבית מהגולשים מחפשים אהדה ותשומת לב במקום לתת עזרה אמיתית .
אני אלך לתזונאי מוסמך ויגמור תסיפור.
אפשר לסגור פה.