הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זהירות מזויף !!

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
התחילו להפיץ כאן בארץ gh מזויף של חברה יחסית מוכרת ברוסיה לא להתקרב מדובר בזיוף.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 80.6 · צפיות: 334
  • פותח/ת השרשור
שלום SONSON
אני מניר בנים
אתה מזהה אותי ???חחחחחח
🤫

מאמן מאוד מוכר שמפרסם את עצמו בפייסבוק כל הזמן דוחף את זה למתאמנים שלו כשאין תוצאות מאשים אותם.

בכלל כל הנושא של ה gh כאן בארץ נעשה בעיתי
רוצים טוב רוצים מקורי רק בית מרקחת אל תסמכו על חבר שמביא

• פותח/ת השרשור
זה שאתה לא מכיר רוקחים שמשחררים או לא מעורבב בתעשייה לא אומר שכולם ככה.
אני קונה כל מה שאני צריך בבית מרקחת נכון לא משחררים כמות רק 2-3 עטים במכירה אבל לפחות אני יודע שזה טוב

זה שאתה לא מכיר רוקחים שמשחררים או לא מעורבב בתעשייה לא אומר שכולם ככה.
אני קונה כל מה שאני צריך בבית מרקחת נכון לא משחררים כמות רק 2-3 עטים במכירה אבל לפחות אני יודע שזה טוב
אשריך !
לי לא היה את המזל להתחבר עם רוקח 😭

פוסט קישקוש. בכל מקרה, לא רואה איך העלות/תועלת משחקת לטובתכם ככל שזה קשור ב-gh.

• פותח/ת השרשור
ואני לא מבין את התגובה שלך אתם פה מחוקקים חוקים שלא מאפשרים לדבר פתוח ואנחנו נאלצים לדבר ברמיזות או בקודים
מי שרוצה gh יעשה את הבדיקה שלו וידע מאיפה להביא
התמונה שאני צירפתי בא למנוע מעוד אנשים ליפול בפח זה רץ מאוד חזק כאן כי יש מחסור ב gh כאן בארץ ולכן רמסתי שעדיף לבדוק בבתי מרקחת בשטחים

ואני לא מבין את התגובה שלך אתם פה מחוקקים חוקים שלא מאפשרים לדבר פתוח ואנחנו נאלצים לדבר ברמיזות או בקודים
מי שרוצה gh יעשה את הבדיקה שלו וידע מאיפה להביא
התמונה שאני צירפתי בא למנוע מעוד אנשים ליפול בפח זה רץ מאוד חזק כאן כי יש מחסור ב gh כאן בארץ ולכן רמסתי שעדיף לבדוק בבתי מרקחת בשטחים

בדקתי גבר. אם להכניס כמויות של אינסולין זה הקטע שלך אז בבקשה.... הבעיה היא שהרוקחים בבתי מרקחת גם הם למדו את השיטה וגם הם משדרגים את עצמם מהשטחים....

האופציה היחידה הקיימת כרגע בארץ היא גנוטרופין. הנורדי זה הראשון לזייף. יש פה פוסט נוסף שפתחו ל GH לגבי ה GH הסיני. אם היית שואל אותי לגבי GH סיני לפני חצי שנה הייתי אומר לך שאין סיכוי. כיום נראה לי שזה יותר מעשי מאשר לקנות בארץ. יש את ה HYGTROPIN שהוא ברמה גבוהה מאוד , רק שאותו מזייפים גם. החברה שמייצרת התחילה להכניס קודים לאימות.... אז נראה לי פתרון אידיאלי.
בכל אופן כל הכבוד לך שאתה מזהיר ומעלה פוסט כזה... אנשים משקיעים המון כסף בזה וממש כואב הלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית