הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטת כאסח לשבוע

איילתוש

משתמש מתחיל
42
7
נק' מוניטין:
7
42
7
קראתי את המאמר הזה
https://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/
רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? לא ירדתי איזה חודש במשקל אני 1.76 שוקלת 69.5 ובערך 23% שומן אני שואפת להגיע ל65 קילו ו20% שומן ולאז לעבוד הרבה יותר על שרירים.
ולגבי התוכנית הזאת הבסיס זה גם התוספים של הכדורים? כאילו אפשר לעשות את התוכנית הזאת ולא לקחת את הכדורים?

מדוע לשבוע? מה את מצפה להשיג בדיאטת כסאח של שבוע?
אני לא הייתי לוקחת תוכנית כזאת, בטח לא לפני שניסית דיאטה מאוזנת ובריאה שגם תתן לך כלים להתמודדות עם הרגלי אכילה נכונים להמשך הדרך.
סוג כזה של דיאטות לדעתי רק יהרוס לך את חילוף החומרים ויכניס את הגוף שלך למצב של סטרס, מה שייצור מצב שתעלי את הכל מהר מאוד ואפילו עם ריבאונד...ואם את כבר מחליטה שכן, תעשי הכל בדיוק לפי הכתוב במאמר כדי לגרום לכמה שפחות נזק לגופך...

אחלה דרך לקבל ריבאונד רציני של שומן
פחות לבזבז את הזמן על חיפוש של קיצורי דרך ויותר עבודה במכון, זה מה שיביא לך תוצאות

• פותח/ת השרשור
כבר עשיתי המון דיאטות ובסופו של דבר ירדתי 16 קילו אז בשבוע זה יתן פוש כזה לגוף שירד איזה 2 קילו ואז אחזור לאכול בריא ומסודר והכל כרגיל.
אחלה דרך לקבל ריבאונד רציני של שומן
פחות לבזבז את הזמן על חיפוש של קיצורי דרך ויותר עבודה במכון, זה מה שיביא לך תוצאות
אז כאילו זה כן רעיון טוב לעשות את זה?

כבר עשיתי המון דיאטות ובסופו של דבר ירדתי 16 קילו אז בשבוע זה יתן פוש כזה לגוף שירד איזה 2 קילו ואז אחזור לאכול בריא ומסודר והכל כרגיל.
אם כבר עשית המון דיאטות אז על אחת כמה וכמה יש סיכוי שהגוף יגיב לדיאטה מהסוג הזה לא טוב.. בשבוע אחד כזה לדעתי את תרדי בעיקר בנוזלים ושריר ולא באחוזי השומן.
אני מציעה לך להעלות לכאן את תפריט התזונה והאימונים שלך ויוכלו לעזור לך הרבה יותר..

הוא היה ציני:37mv:

• פותח/ת השרשור
אם כבר עשית המון דיאטות אז על אחת כמה וכמה יש סיכוי שהגוף יגיב לדיאטה מהסוג הזה לא טוב.. בשבוע אחד כזה לדעתי את תרדי בעיקר בנוזלים ושריר ולא באחוזי השומן.
אני מציעה לך להעלות לכאן את תפריט התזונה והאימונים שלך ויוכלו לעזור לך הרבה יותר..

הוא היה ציני:37mv:
אין לי ממש מסודר כל יום משו אחר הרבה חלבונים פחות פחמימות ושומן מגיע משמן זית ושקדים. אימונים משתדלת כל יום אירובי חצי שעה ועוד 45 דקותשל תרגילים

• פותח/ת השרשור
את חייבת תפריט מסודר ותוכנית אימונים מסודרת, ללא זה יהיה לך קשה להתמיד.
תתחילי קודם מלקרוא מאמרים חשובים שיעזרו לך בהבנה כללית:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
קראתי אותם איזה 3 פעמים וכל פעם לא עזר נסיתי

בדיאטת כאסח את תאבדי בעיקר נוזלים ושריר.
על המשקל זה יראה מעולה - ירידה חדה מאוד.
בפועל....אחוז השומן לא ישתנה הרבה.....

פיתוח גוף מצריך סבלות. מאסה מהירה מידי תגרום לצבירה של שומן מיותר, וחיטוב מהיר מידי יגרום לאיבוד של שריר יקר....
בדקתי את שתי האופציות.... ;)

• פותח/ת השרשור
בדיאטת כאסח את תאבדי בעיקר נוזלים ושריר.
על המשקל זה יראה מעולה - ירידה חדה מאוד.
בפועל....אחוז השומן לא ישתנה הרבה.....

פיתוח גוף מצריך סבלות. מאסה מהירה מידי תגרום לצבירה של שומן מיותר, וחיטוב מהיר מידי יגרום לאיבוד של שריר יקר....
בדקתי את שתי האופציות.... ;)
מרגישה מיואשת

זה כאילו לא, אם את רוצה אני יכולה לעזור לך להרכיב תפריט.

מרגישה מיואשת
נראה שאתה מציבה לעצמך זמנים מלחיצים וזה גורם לך לוותר מהר...
מנסיון אישי שלי ממליצה על הייעוץ האישי באתר... יעשה לך סדר בבלאגן
אני גם כמוך נורא רציתי לעשות שינוי פעם אבל וויתרתי לעצמי. לפעמים צריך מסגרת מסודרת כי אם לא אז את פשוט אבודה בתוך כל המידע הזה. ולפי מה שאת אומרת קראת כבר את המאמרים באתר.. ככה שזה לא משנה מה אנשים יוסיפו מפה והלאה זו רק את, בלי קיצורי דרך.

איילת היקרה
מה הסיכוי שתצליחי להתמיד בדרישה הקפדנית של דיאטת הכאסח הזו? הרי את יכולה להרכיב תפריט עם חלבונים פחממות ושומנים ועדיין לרדת במשקל.
בכל אופן, דיאטת כאסח של שבוע לא תהרוס את הגוף אבל גם לא תוביל להורדה משמעותית של אחוז השומן. רוב הירידה במשקל תהיה של נוזלים והכל כולל הכל יעלה חזרה תוך שבוע גג שבועיים.

האם ניסית לנהל מעקב תזונה? את יכולה להעלות יום לדוגמה כבסיס לבניית תפריט הרזייה.

יתכן שבאמת הפתרון של יעוץ אישי יתאים לך בגלל המעקב הצמוד.
אל תתיאשי מהשבירות הקטנות שבדרך פשוט תמשיכי במטרה. לטווח הארוך ההתמדה תעשה את ההבדל.

איילת מנסיון אישי זה בדיוק ה-state of mind שדרוש לשינוי.
היאוש הזה והידיעה הברורה שאת לא ממשיכה כך היא מנוע אדיר אבל את חייבת לנצל אותו.
הבעיה היא שיש דברים שרק את יכולה לעשות למען עצמך.
אם יש באפשרותך לקבל יעוץ אישי זו תהיה העדיפות הראשונה
אם לא, נוכל לעזור לך להרכיב תפריט אבל כדי שהוא יהיה יעיל את חייבת להגדיר את אותם אלמנטים שהם הכרחיים מבחינתך. אם לא ניקח בחשבון את העדיפויות שלך, את הזמנים הבעייתים ואת המוקשים, את לא תצליחי להתמיד.
מה הבעיה לכתוב בבוקר 2 פרוסות לחם וכף גבינה ובצהרים עוף עם סלט??
אבל כמה זמן זה יחזיק??

מיואשת מלהשקיע כל כך הרבה ולא לקבל את מה שאני מצפה לו

אני לא מכיר את הרקע שלך.
את עובדת עם תפריט מסודר? ואני מתכוון ברמה של שקילת האוכל.

כיצד באה לידי ביטוי ההשקעה?

אני נגד תפריטים, היא צריכה ללמוד על תזונה ולהרכיב לעצמה.
כשאני התחלתי חיטוב לקח חודש עד שראיתי ירידה ומאז אני לא מפסיקה
זה אינדיוידואלי, דיאטה זה לא פתרון תזונה בריאה שתלווה אותך לכול החיים זאת התשובה.
אני עושה פליאו כי זה מתאים לי, את יכולה לבדוק באינטרנט מזה אומר.
אני מציעה לך להתחיל להרים משקולות,חיטוב בלי אימוני כוח מאוד קשה מבחינת הורדה באחוזי שומן וגם, את תראי כמו דחלילה בסוף, סימני מתיחה עור מדלדל תחת שטוח .
אז להתחיל לקרוא מאמרים, להפסיק להישקל, להוסיף חלבונים, להוריד פחמימות ריקות, לתזמן ארוחות לפי זמני אימונים, אני בטוחה שתצליחי אם תרצי.

אני נגד תפריטים, היא צריכה ללמוד על תזונה ולהרכיב לעצמה.
כשאני התחלתי חיטוב לקח חודש עד שראיתי ירידה ומאז אני לא מפסיקה
זה אינדיוידואלי, דיאטה זה לא פתרון תזונה בריאה שתלווה אותך לכול החיים זאת התשובה.
אני עושה פליאו כי זה מתאים לי, את יכולה לבדוק באינטרנט מזה אומר.
אני מציעה לך להתחיל להרים משקולות,חיטוב בלי אימוני כוח מאוד קשה מבחינת הורדה באחוזי שומן וגם, את תראי כמו דחלילה בסוף, סימני מתיחה עור מדלדל תחת שטוח .
אז להתחיל לקרוא מאמרים, להפסיק להישקל, להוסיף חלבונים, להוריד פחמימות ריקות, לתזמן ארוחות לפי זמני אימונים, אני בטוחה שתצליחי אם תרצי.
חייבים תפריט. גם לך יש מבנה מסויים של תבנית בראש...
הכוונה שלי בעיקר לתפריט ערכים ולא לתפריט אוכל.

Back
למעלה תחתית