עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לזה בדיוק התכוונתי!התפריט היחיד שיש לי זה כמה גרם חלבון פחמימה ושומן אני צורכת
אני נגד תפריטים, היא צריכה ללמוד על תזונה ולהרכיב לעצמה.
כשאני התחלתי חיטוב לקח חודש עד שראיתי ירידה ומאז אני לא מפסיקה
זה אינדיוידואלי, דיאטה זה לא פתרון תזונה בריאה שתלווה אותך לכול החיים זאת התשובה.
אני עושה פליאו כי זה מתאים לי, את יכולה לבדוק באינטרנט מזה אומר.
אני מציעה לך להתחיל להרים משקולות,חיטוב בלי אימוני כוח מאוד קשה מבחינת הורדה באחוזי שומן וגם, את תראי כמו דחלילה בסוף, סימני מתיחה עור מדלדל תחת שטוח .
אז להתחיל לקרוא מאמרים, להפסיק להישקל, להוסיף חלבונים, להוריד פחמימות ריקות, לתזמן ארוחות לפי זמני אימונים, אני בטוחה שתצליחי אם תרצי.
התפריט היחיד שיש לי זה כמה גרם חלבון פחמימה ושומן אני צורכת
לזה בדיוק התכוונתי!
ואיך את יודעת כמה יש בכל דבר?
כן, זה ברור לי.2 דרכים:
אם מדובר במוצר שקונים בסופר, עטוף, בדר"כ יש טבלת סימון תזונתי, ל-100ג' (או 100 מ"ל).
אם מדובר במוצר שבשקילה (ירקות, פירות, בשר, דגים, אגוזים וכו'...), יש מספיק מידע באינטרנט
בדרך כלל פליאו, עכשיו עברתי לud2 כבר יום חמישי
יש לי אפשרות ליעוץ אישי אבל מעדיפה שלא להכנס לזה כי אני אצטרך להתחיל לשקול אוכל ולקנות אוכל שההורים שלי לא קונים בקניה רגילה והם מתחילים להלחץ שאני נכנסתי לזה קשה מידי :(איילת מנסיון אישי זה בדיוק ה-state of mind שדרוש לשינוי.
היאוש הזה והידיעה הברורה שאת לא ממשיכה כך היא מנוע אדיר אבל את חייבת לנצל אותו.
הבעיה היא שיש דברים שרק את יכולה לעשות למען עצמך.
אם יש באפשרותך לקבל יעוץ אישי זו תהיה העדיפות הראשונה
אם לא, נוכל לעזור לך להרכיב תפריט אבל כדי שהוא יהיה יעיל את חייבת להגדיר את אותם אלמנטים שהם הכרחיים מבחינתך. אם לא ניקח בחשבון את העדיפויות שלך, את הזמנים הבעייתים ואת המוקשים, את לא תצליחי להתמיד.
מה הבעיה לכתוב בבוקר 2 פרוסות לחם וכף גבינה ובצהרים עוף עם סלט??
אבל כמה זמן זה יחזיק??
אוכלת בריא ומלא כושר רציתי להתחיל לשקול את האוכל וכמו שאמרתי ההורים שלי נלחצים שנכנסתי לזה קשה מידי ברגע שאני שוקלת אוכלאני לא מכיר את הרקע שלך.
את עובדת עם תפריט מסודר? ואני מתכוון ברמה של שקילת האוכל.
כיצד באה לידי ביטוי ההשקעה?
אוכלת בריא ומלא כושר רציתי להתחיל לשקול את האוכל וכמו שאמרתי ההורים שלי נלחצים שנכנסתי לזה קשה מידי ברגע שאני שוקלת אוכל
לא אוכלת סוכר ( יענו משטויות) מקבלת את הסוכר מהפירות הוצאתי קמח לבן מהתפריט ואוכלת הרבה ירקות.
וחלבונים משתדלת לאכול הרבה
ספרי לי על זה....אמא שלי משוכנעת שמשהו לא בסדר אצלי כי אני שוקל כמעט הכל.אוכלת בריא ומלא כושר רציתי להתחיל לשקול את האוכל וכמו שאמרתי ההורים שלי נלחצים שנכנסתי לזה קשה מידי ברגע שאני שוקלת אוכל
אם ההורים שלך מודאגים מכך שאת עלולה לפתח הפרעות אכילה תנסי להסביר להם שדווקא תפריט מסודר ובריא, הוא מה שיכול להסיר מהם דאגה.יש לי אפשרות ליעוץ אישי אבל מעדיפה שלא להכנס לזה כי אני אצטרך להתחיל לשקול אוכל ולקנות אוכל שההורים שלי לא קונים בקניה רגילה והם מתחילים להלחץ שאני נכנסתי לזה קשה מידי 😭
אוכלת בריא ומלא כושר רציתי להתחיל לשקול את האוכל וכמו שאמרתי ההורים שלי נלחצים שנכנסתי לזה קשה מידי ברגע שאני שוקלת אוכל
זה לא עינוי, אני רגישה לגלוטן ולקטוז, וזה מתאים לי בול, ברגע שהתחלתי עם הפליאו ירדתי 16 קילונשמע כמו עינוי. לא ממש בר-קיימא.
יש לך 21% עד 24% שומן?
68 וגובה 1.76מה המשקל שלך? לדעתי את לא צריכה ממש להשתדל כדי להגיע לערכי החלבון. זה יהיה נורא פשוט
בגלל שירדתי 17 קילו קיצוני אז ההורים שלי אומרים לי להפסיק לרדתאם ההורים שלך מודאגים מכך שאת עלולה לפתח הפרעות אכילה תנסי להסביר להם שדווקא תפריט מסודר ובריא, הוא מה שיכול להסיר מהם דאגה.
הם יודעים שאת מנסה לרדת במשקל?
היו מספיק כתבות בזמן האחרון בטלוויזיה על הפרעות אכילה של בנות בגיל ההתבגרות ודווקא הסבירו שם כמה תמיכה, תפריט מסודר וליווי מקצועי חשובים לנערות שאין להן מושג בתזונה.
כדאי שיהיו שותפים לתהליך.