הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגלגלי מפה (תביא תשוקולד חלק ג')

בונא ילדה קטנה מנסה לעצור אותה ומיתנהגת בצורה יותר בוגרת מימנה....

היום בדיוק היה לי מקרה מתחת לבית.

אני יושב מול המחשב ומתחיל לשמוע צפירות מטורפות של רכב ברמה מוגזמת.

אני קם לראות מה העניין ורואה מישהו שמנסה להיכנס לחנייה שמאוד מאתגר להחנות בה כשמאחוריו טור של 4,5 מכוניות.

החנייה נמצאת ממש ממול לבניין שבה מחכה כנראה אישתו של הבנאדם שמחנה את הרכב עם עגלה וילד. הבנאדם שצופר יוצא מהרכב ומתחיל לצעוק לעבר הבעל.

האישה שעומדת בכניסה לבניין מתחילה לצעוק לו בחזרה, הבנאדם שצופר אומר לה "סתמי ת'פה", האישה מחזירה לו "שתוק יא בן ****", ההוא מחזיר לה "אני לא רואה אותך בכלל" ונכנס לרכב. פתאום משום מקום הילד בעגלה(פה נשפכתי מצחוק) צועק לו "שתוק יא בן ****".

למזלנו כאן נגמרה הסאגה, אבל זה היה יכול להיות הרבה הרבה יותר גרוע.

בדיוק היום ראיתי את זה, צריך להפסיק את ההתרבות שלהם.
אולי להפסיק להם איזה הורמון חשוב כמו שעשו בפארק היורה כדי שיכחידו את עצמם.

בהתחלה הייתי בטוח שזו דמות שאיזה אחד עושה בפייסבוק. שונטל או משהו כזה..
זה מעולה השיימינג הזה בפייס, רק בחייאת תעשו קלוזאפ על הפרצוף, כי כדי שהיצורים האלה ירגישו איזשהי בושה צריך יותר מזה.

אני בעד עיקור בכפייה לסוג מסויים של אנשים.

עוד מקרה ששמעתי עליו במקום העבודה שלי.

גבר נמצא בטיב טעם ושם את שקיות הקניות שלו על המסוע של הקופה.

ילד קטן מגיע אחריו, ושם את שקיות הקניות שלו אחרי הקניות של הגבר

הגבר אומר לו "זוז" ודוחף אותו עם היד.

אימא שלו - אישה בהריון, רואה את זה ואומרת לבנאדם למה הוא עושה את זה ? ושזה ילד קטן.

הבנאדם מתחיל לקלל אותה, היא מקללת אותו, ולא יודע איך זה קרה אבל בסופו של דבר זה הגיע למצב שהאישה הזאת התחילה לרוץ ולרדוף אחריו בכל המתחם וגם מחוצה לו.

אחד המאבטחים קיבל קריאה וגם רץ אחריו, הבנתי שזה הגיע למצב שייקחו עדות מהמאבטח.

נערך לאחרונה:
עצוב שזה נהיה הטרנד העכשווי..
מה עם הדלי קרח?! אולי נחזיר אותו ונשמע פחות על הישראלי המכוער?

עצוב שזה נהיה הטרנד העכשווי..
מה עם הדלי קרח?! אולי נחזיר אותו ונשמע פחות על הישראלי המכוער?

עצוב ? שימשיך כמה שיותר.... זה כבר נהיה גועל נפש איך אנשים מתנהגים.

הייתי שבוע שעבר בקניון עזריאלי ברמלה(קניון חדש שנפתח שם) - הייתי בהלם תרבות. אחרי שהייתי שם קראתי למקום גן חיות רמלה.

עצוב ? שימשיך כמה שיותר.... זה כבר נהיה גועל נפש איך אנשים מתנהגים.

הייתי שבוע שעבר בקניון עזריאלי ברמלה(קניון חדש שנפתח שם) - הייתי בהלם תרבות. אחרי שהייתי שם קראתי למקום גן חיות רמלה.
למזלי לא יצא לי להתקל בסיפורים כאלה.. אולי שאר הערסים ילמדו. אבל אני בספק, מלכתחילה הם לא כאלה חכמים, אז לא יודע אם יבינו

עבודה, היו צריכים עזרה אז בנאדם טוב שכמוני למרות שידעתי והייתה לי הרגשה על מה שידעתי שהולך לקרות שם עדיין הלכתי ושמתי יד.

בשירות הצבאי שלי הייתי 3 שנים במזרח ירושלים - בחיים שלי לא נתקלתי במשו שדומה למה שראיתי שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית