אני מחכה לרגע שאתקל באדם נחות שכלית שכזה, אשדל אותו להרים עלי ידיים ואז אשבור לו את האף
עדיפות לאישה נחותה שכלית שכזו
עדיף שלא כי אז הוא יתלונן על תקיפה ואז איבדת מהפואנטה של המקרה....
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחכה לרגע שאתקל באדם נחות שכלית שכזה, אשדל אותו להרים עלי ידיים ואז אשבור לו את האף
לא באמת אכפת לי אני סתם טינאייג'רית שמחפשת מכות.עדיף שלא כי אז הוא יתלונן על תקיפה ואז איבדת מהפואנטה של המקרה....
do you even lift, sis ?לא באמת אכפת לי אני סתם טינאייג'רית שמחפשת מכות.
do you even lift, sis ?
Girls fight!!!אני מחכה לרגע שאתקל באדם נחות שכלית שכזה, אשדל אותו להרים עלי ידיים ואז אשבור לו את האף
בת?Girls fight!!!
למרות שבשביל זה צריך 2 בנות.. ואת.. אממ... 😳
את סוג של... לא באמת
זה סרטון ליום האישה בכלל...כל מה שאני רואה זאת אישה עצמאית וחזקה.
יותר ממךdo you even lift, sis ?
לא חוכמה, ילד בכיתה ג' מרים יותר ממני.יותר ממך
JS...
אבל אתה מנהללא חוכמה, ילד בכיתה ג' מרים יותר ממני.
זה כל היופי.אבל אתה מנהל
אתה לא יודע שהמנהלים לא באמת מרימים? הם סתם שמנים שרק קוראים מחקרים וספרים על אימונים ותזונה וזהואבל אתה מנהל
הרמת לי להנחתה...לא חוכמה, ילד בכיתה ג' מרים יותר ממני.
הם רובוטיםאתה לא יודע שהמנהלים לא באמת מרימים? הם סתם שמנים שרק קוראים מחקרים וספרים על אימונים ותזונה וזהו
יש כאלה שבכלל ספק אם הם קיימים במרחב הריאלי (אהמ אהמ אינסין..)
התת ניק שלך בהחלט מוצדק 🤣הרמת לי להנחתה...
הכל באהבה 😘😍
צפה בקובץ המצורף 24349 צפה בקובץ המצורף 24350 צפה בקובץ המצורף 24351 צפה בקובץ המצורף 24352 צפה בקובץ המצורף 24353 צפה בקובץ המצורף 24354
הם רובוטים
ורק עכשיו הגעת למסקנה הזאת?! 🤯😣😱התת ניק שלך בהחלט מוצדק 🤣
לא, אם היו לי ספקות קטנטנים לפני זה הם התפוגגו עכשיוורק עכשיו הגעת למסקנה הזאת?! 🤯😣😱
חחחחחחהרמת לי להנחתה...
הכל באהבה 😘😍
צפה בקובץ המצורף 24349 צפה בקובץ המצורף 24350 צפה בקובץ המצורף 24351 צפה בקובץ המצורף 24352 צפה בקובץ המצורף 24353 צפה בקובץ המצורף 24354
הם רובוטים