הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חדר כושר טוב באזור המרכז

• פותח/ת השרשור ttttt
  • פורסם בתאריך
אני יכול לספר על כמה חדרי כושר, הבעיה שהם סביב גבול רמת גן-גבעתיים

• פותח/ת השרשור
אני יכול לספר על כמה חדרי כושר, הבעיה שהם סביב גבול רמת גן-גבעתיים
סבבה אני אשמח - אם יש לי אוטובוס ישיר לשם אין לי בעיה. דרך אגב אתה מהאיזור של רמת גן - גבעתיים? אם כן אפשר לדעת איפה אתה מתאמן? (והאם מומלץ לליפטר)

אני גר ברמת גן(עברתי לאחרונה מראשון) אבל עדיין לא נרשמתי למכון כושר אלא עשיתי סיורים להתרשמות(למעט מטרו שהסיור שם היה כבר לפני שנה)
לגבי אוטובוסים אני לא יודע, אבל אם יש לך מכון שקורץ לך תגיד לי ואספר לך מה אני יודע

• פותח/ת השרשור
אני גר ברמת גן(עברתי לאחרונה מראשון) אבל עדיין לא נרשמתי למכון כושר אלא עשיתי סיורים להתרשמות(למעט מטרו שהסיור שם היה כבר לפני שנה)
לגבי אוטובוסים אני לא יודע, אבל אם יש לך מכון שקורץ לך תגיד לי ואספר לך מה אני יודע
בגדול ביררתי על אוניברסיטת תל אביב ואנדרגראונד שידעתי שהם מעולים. אין לי חד"כ שקורץ כי אני רק עובר מחר דירה ואני רוצה להתחיל להתרשם מחדרי כושר כבר מחר. הביאו לי עד עכשיו 3 חדרי כושר שאני הולך לאימון ניסיון לכולם בשביל לראות מה הכי מתאים. אם יש לך עוד חדרי כושר שאתה חושב שהם טובים לליפטינג אני אשמח אם תשתף - אני כבר אבדוק אם יש לי אוטובוס לשם מאיפה שאני גר, תודה!

כתבתי "באימון".

בזאוס אין ציוד לעשות אימון.
וגב אני לא אוהב מילפיות צבועות.
מתאמן בטרגט היום? מעניין אם יצא לנו להיפגש...
בגדול ביררתי על אוניברסיטת תל אביב ואנדרגראונד שידעתי שהם מעולים. אין לי חד"כ שקורץ כי אני רק עובר מחר דירה ואני רוצה להתחיל להתרשם מחדרי כושר כבר מחר. הביאו לי עד עכשיו 3 חדרי כושר שאני הולך לאימון ניסיון לכולם בשביל לראות מה הכי מתאים. אם יש לך עוד חדרי כושר שאתה חושב שהם טובים לליפטינג אני אשמח אם תשתף - אני כבר אבדוק אם יש לי אוטובוס לשם מאיפה שאני גר, תודה!
טרגט מכון נוח אבל מאוד לא מושקע. המוטות לא בעייתיים כ"כ. המחיר מאוד נמוך.

רחוק מדי לצערי:cray:
אני הולך לעשות אימון היום במטרו גבעתיים ונראה איך זה. תודה לעזרה.
ספר איך שם, אני רציתי להרשם בזמנו.
אם זה מעניין אותך יש חדרי כושר גם בעזריאלי ובקניון גבעתיים (שניהם הולמספלייס לא מומלץ) ויש עוד אחד בבורסה בר"ג במגדל משה אביב.
כל אלו קרובים לת"א-גבעתיים.

היתרון הגדול של מטרו על כל חדר כושר אחר בסביבה זה שהוא זול בצורה משמעותית ביחס לכל חדר כושר אחר שתמצא בסביבה.

• פותח/ת השרשור
ספר איך שם, אני רציתי להרשם בזמנו.
אם זה מעניין אותך יש חדרי כושר גם בעזריאלי ובקניון גבעתיים (שניהם הולמספלייס לא מומלץ) ויש עוד אחד בבורסה בר"ג במגדל משה אביב.
כל אלו קרובים לת"א-גבעתיים.
המחשב שלי מת בדיוק ביומיים האלו בגלל שהיה בעיה עם השקע ולא יכולתי להטעין אותו (זה למה לא הגבתי) אקיצר עכשיו הכול תוקן.
הלכתי להתאמן במטרו גבעתיים כמו שאמרתי והמכון ממש מגניב ואין ספק שהוא נוח למתאמני כוח עונה על הדרישות.
עשיתי אימון ניסיון ולא היו ליצנים, גם המדריכים לא היו ליצנים (ממה שראיתי). פגשתי מישהו שאמר שהוא גם מידי פעם בפורום.
על המכון עצמו: המכון קטן אבל בגלל שהוא חדש (נפתח רק באוקטובר לפי מה שהמרדיך אמר לי) גם אין הרבה אנשים.
דדליפט וסקוואט אפשר לעשות בלי בעיה ואין זיוני שכל מליצנים שאומרים שזה מרעיש להם.
מה שמפליא זה הציוד שיש במכון יחסית לגודל הקטן שלו - פלטות עם במפרים,שתי כלובים עם תופסנים לסקוואט, במת עץ ייעודית לסקוואט ודדליפט, משקולות חופשיות שמגיעות עד 50 קילו בקפיצות של 2 קילו ומתחילות ב8 קילו פחות או יותר.
יש קצת מכונות (לא חשוב) ומזחלת שאפשר לרוץ איתה (כמו באימון של Strongman). בגדול אם אתה מתאמן כוח אני מאמין שהמקום מאוד נוח. חסרונות: המכון קטן (אבל זה לא משנה כי אין הרבה אנשים) ועוד דבר אחד זה שאין הרבה מאוד פלטות להעמיס אבל אני אסביר - בגלל שאין שם הרבה אנשים שמגיעים למשקלים גבוהים ואין שם הרבה אנשים בכל מקרה הפלטות צריכות להספיק גם למי שעושה 250 קילו ויותר בשקט. תקפוץ לאימון ניסיון בחינם ותראה איך שם - אני ממליץ.
היתרון הגדול של מטרו על כל חדר כושר אחר בסביבה זה שהוא זול בצורה משמעותית ביחס לכל חדר כושר אחר שתמצא בסביבה.
אתה מתאמן במטרו גבעתיים?

איפה אתה גר בגבול ת"א גבעתיים?
אם באזור עמק ברכה - קח קו 45 לאוניברסיטה ותרשם לחד"כ שם.
לגבי טרגט - התאמנתי שם לפני 4 שנים בערך - המוטות עקומים ולא שוקלים 20 קילו (יותר לכיוון 18, אני אישית שקלתי את כולם במשקל בכניסה, יכול להיות שהוחלפו).
הכלוב בטרגט טוב ומאסיבי - יש 3 ספות בנץ' אבל הבעיה הכי גדולה זה הרצפה שם, אני לא יודע איך זה עכשיו אבל בזמנו הרצפה בטרגט הייתה מין ציפוי גומי גרוע ככה שאם אתה מבצע סקוואט של מעל 140 ק"ג אתה שוקע ברצפה - דופק לך תסקוואט - שווה לבדוק אם זה עדיין קיים!

מישהו שהתאמן במגדלי תל אביב יכול לספר לי מה מצב הסקוואט והדדליפט?

מישהו שהתאמן במגדלי תל אביב יכול לספר לי מה מצב הסקוואט והדדליפט?
לסקוואט יש ראק אחד, לרוב הוא פנוי אלא אם אני שם.
ודדליפט רשמית אסור לעשות, אני עושה בשבת לפני הסגירה כשהמנהל לא נמצא.

לסקוואט יש ראק אחד, לרוב הוא פנוי אלא אם אני שם.
ודדליפט רשמית אסור לעשות, אני עושה בשבת לפני הסגירה כשהמנהל לא נמצא.
לא שמעתי עוד על כזה דבר. איך אפשר לאסור לעשות תרגיל בחדר כושר במיוחד שהוא חשוב עבור המפתחי גוף, אגב אני שואל אותך כי הציעו לי לרכוש מנוי שם לחצי שנה במחיר די זול, עד עכשיו התאמנתי בכפר מכביה שזה אחלה מקום מכל הבחינות, אבל המנוי השנתי שלהם יקר. אז מה אתה מציע לי? אני חייב לעשות דדליפט,מצד שני אני צריך מכון כושר ליד הבית עם חניון וזה במרחק של 5 דקות מהבית....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית