עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אני אשמח - אם יש לי אוטובוס ישיר לשם אין לי בעיה. דרך אגב אתה מהאיזור של רמת גן - גבעתיים? אם כן אפשר לדעת איפה אתה מתאמן? (והאם מומלץ לליפטר)אני יכול לספר על כמה חדרי כושר, הבעיה שהם סביב גבול רמת גן-גבעתיים
בגדול ביררתי על אוניברסיטת תל אביב ואנדרגראונד שידעתי שהם מעולים. אין לי חד"כ שקורץ כי אני רק עובר מחר דירה ואני רוצה להתחיל להתרשם מחדרי כושר כבר מחר. הביאו לי עד עכשיו 3 חדרי כושר שאני הולך לאימון ניסיון לכולם בשביל לראות מה הכי מתאים. אם יש לך עוד חדרי כושר שאתה חושב שהם טובים לליפטינג אני אשמח אם תשתף - אני כבר אבדוק אם יש לי אוטובוס לשם מאיפה שאני גר, תודה!אני גר ברמת גן(עברתי לאחרונה מראשון) אבל עדיין לא נרשמתי למכון כושר אלא עשיתי סיורים להתרשמות(למעט מטרו שהסיור שם היה כבר לפני שנה)
לגבי אוטובוסים אני לא יודע, אבל אם יש לך מכון שקורץ לך תגיד לי ואספר לך מה אני יודע
אם ככה, איך לא נרשמת לזאוסבנות, אין שם כמעט בנות ואני סוטה שאוהב לראות ציצים ותחתים באימון.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
אם ככה, איך לא נרשמת לזאוס
מתאמן בטרגט היום? מעניין אם יצא לנו להיפגש...כתבתי "באימון".
בזאוס אין ציוד לעשות אימון.
וגב אני לא אוהב מילפיות צבועות.
טרגט מכון נוח אבל מאוד לא מושקע. המוטות לא בעייתיים כ"כ. המחיר מאוד נמוך.בגדול ביררתי על אוניברסיטת תל אביב ואנדרגראונד שידעתי שהם מעולים. אין לי חד"כ שקורץ כי אני רק עובר מחר דירה ואני רוצה להתחיל להתרשם מחדרי כושר כבר מחר. הביאו לי עד עכשיו 3 חדרי כושר שאני הולך לאימון ניסיון לכולם בשביל לראות מה הכי מתאים. אם יש לך עוד חדרי כושר שאתה חושב שהם טובים לליפטינג אני אשמח אם תשתף - אני כבר אבדוק אם יש לי אוטובוס לשם מאיפה שאני גר, תודה!
רחוק מדי לצערי:cray:תקריב ותבוא להרקולס
בהצלחה גבררחוק מדי לצערי:cray:
אני הולך לעשות אימון היום במטרו גבעתיים ונראה איך זה. תודה לעזרה.
ספר איך שם, אני רציתי להרשם בזמנו.רחוק מדי לצערי:cray:
אני הולך לעשות אימון היום במטרו גבעתיים ונראה איך זה. תודה לעזרה.
המחשב שלי מת בדיוק ביומיים האלו בגלל שהיה בעיה עם השקע ולא יכולתי להטעין אותו (זה למה לא הגבתי) אקיצר עכשיו הכול תוקן.ספר איך שם, אני רציתי להרשם בזמנו.
אם זה מעניין אותך יש חדרי כושר גם בעזריאלי ובקניון גבעתיים (שניהם הולמספלייס לא מומלץ) ויש עוד אחד בבורסה בר"ג במגדל משה אביב.
כל אלו קרובים לת"א-גבעתיים.
אתה מתאמן במטרו גבעתיים?היתרון הגדול של מטרו על כל חדר כושר אחר בסביבה זה שהוא זול בצורה משמעותית ביחס לכל חדר כושר אחר שתמצא בסביבה.
הבנתי ידידיהתכוונתי למטרו ברמת גן.
את גבעתיים אני לא מכיר.
לסקוואט יש ראק אחד, לרוב הוא פנוי אלא אם אני שם.מישהו שהתאמן במגדלי תל אביב יכול לספר לי מה מצב הסקוואט והדדליפט?
לא שמעתי עוד על כזה דבר. איך אפשר לאסור לעשות תרגיל בחדר כושר במיוחד שהוא חשוב עבור המפתחי גוף, אגב אני שואל אותך כי הציעו לי לרכוש מנוי שם לחצי שנה במחיר די זול, עד עכשיו התאמנתי בכפר מכביה שזה אחלה מקום מכל הבחינות, אבל המנוי השנתי שלהם יקר. אז מה אתה מציע לי? אני חייב לעשות דדליפט,מצד שני אני צריך מכון כושר ליד הבית עם חניון וזה במרחק של 5 דקות מהבית....לסקוואט יש ראק אחד, לרוב הוא פנוי אלא אם אני שם.
ודדליפט רשמית אסור לעשות, אני עושה בשבת לפני הסגירה כשהמנהל לא נמצא.