הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חדר כושר טוב באזור המרכז

• פותח/ת השרשור ttttt
  • פורסם בתאריך

ttttt

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
אני עובר מהצפון למרכז בעוד כמה ימים. הדירה החדשה שאני עובר אליה היא בתל אביב קרוב לגבול גבעתיים.

מחפש חדר כושר מקצועי (עד כמה שאפשר) למתאמן כוח שניתן לעשות דד-ליפט סקוואט בלי זיוני שכל.
בדקתי כבר את אוניברסיטת תל אביב ואת אנדרגראונד באפקה שהם הכי מומלצים ואני לא יכול להגיע לשניהם כי אין אוטובוס ישיר לשם ואני לא רוצה להסתבך עם שני אוטובוסים כל פעם.

בגדול מחפש חדר כושר בתל אביב או גבעתיים (קרוב לתל אביב) כנ"ל רמת גן אם החד"כ קרוב יחסית לתל אביב.

דרך אגב - בדקתי את האשכול של החדרי כושר מצפון ועד דרום אבל בגלל שרוב המכונים לא נשמעו משהו חוץ מהאוניברסיטה (מה גם שעבר זמן אז אני לא יודע איך הם היום) ואני מקווה שיש מכונים שלא הוזכרו שם. תודה רבה לעונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן כבר אמרתי שבדקתי את האשכול של החדרי כושר אבל בגלל שעבר קצת זמן ואולי המקומות האלו ישתנו או בגדול יש חדרי כושר לחדש אני ממש אשמח. דרך אגב יש לך מושג איך המטרו ואיפה יותר מומלץ (רמת גן/גבעתיים) למתאמן כוח?

כן כבר אמרתי שבדקתי את האשכול של החדרי כושר אבל בגלל שעבר קצת זמן ואולי המקומות האלו ישתנו או בגדול יש חדרי כושר לחדש אני ממש אשמח. דרך אגב יש לך מושג איך המטרו ואיפה יותר מומלץ למתאמן כוח?

אין לי מושג כי אני לא מהאזור הזה בכלל

אם אני לא טועה @Tom שם

• פותח/ת השרשור
סבבה נחכה לעוד תגובות ואולי טום יכול לעזור כשיראה
אם מישהו מכיר משהו בבקשה שייתן חוות דעת. אני עובר מחר ואני רוצה כבר לנסות איזה חדר כושר טוב...

תבדוק את הטארגט בז'בוטינסקי פינת ביאליק ברמת גן. זול, נוח להגיע ותעשה מה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
סבבה אני אלך לאימון ניסיון. הכי חשוב: דדליפט / סקוואט זה לא בעיה שם עד כמה שאתה יודע? אגב למישהו יש חוות דעת עדכנית לגבי חדר כושר קולנוע פאר וחדר כושר פיור? (היו בלינקייה) ויש לי גישה לשם
תבדוק את הטארגט בז'בוטינסקי פינת ביאליק ברמת גן. זול, נוח להגיע ותעשה מה שאתה רוצה
לול דרך אגב יש לך מושג אם כל המוטות במכון שם עדיין עקומים? לפי מה שקראתי בביקורות אמרו שהמכון זול וטוב אבל המוטות עקומים (כולם). אבל הביקורות האלו לפני שנה - שנתיים. פליז הלפ

סבבה אני אלך לאימון ניסיון. הכי חשוב: דדליפט / סקוואט זה לא בעיה שם עד כמה שאתה יודע? אגב למישהו יש חוות דעת עדכנית לגבי חדר כושר קולנוע פאר וחדר כושר פיור? (היו בלינקייה) ויש לי גישה לשם

לול דרך אגב יש לך מושג אם כל המוטות במכון שם עדיין עקומים? לפי מה שקראתי בביקורות אמרו שהמכון זול וטוב אבל המוטות עקומים (כולם). אבל הביקורות האלו לפני שנה - שנתיים. פליז הלפ
לא הייתי שם בשנה האחרונה, אבל רוב הסיכויים שכן. הכי טוב ללכת לראות בעיניים
לא הייתי שם בשנה האחרונה, אבל רוב הסיכויים שכן. הכי טוב ללכת לראות בעיניים

מטרו זה ברחוב עליית הנוער (בין ת"א לגבעתיים) אמור להיות שם נוח לפאוורליפטינג
יש גם את מגדלי ת"א, לסקוואט נוח שם(ראק אחד לא כלוב) אבל לדדליפט עושים קצת בעיות

עוד משהו לגבי מטרו: תבדוק את השעות פעילות שלהם, אני לא נרשמתי בגלל זה

נערך לאחרונה:
אני הייתי במטרו 9 חודשים ועכשיו בטרגט 3.
המוטות בטרגט עדיין עקומים וזה מעצבן.
מה עוד תרצה לדעת?

• פותח/ת השרשור
אני הייתי במטרו 9 חודשים ועכשיו בטרגט 3.
המוטות בטרגט עדיין עקומים וזה מעצבן.
מה עוד תרצה לדעת?
קודם כל תודה רבה על התגובה. המליצו לי על מטרו באמת. איך מטרו מבחינת פווארליפטר (לא מתחיל). אפשר להרים שם בצורה מכובדת? דדליפט, סקוואט וכ'ו... ואם אפשר לשאול למה עזבת את מטרו? היה שם איזו בעיה?

קודם כל תודה רבה על התגובה. המליצו לי על מטרו באמת. איך מטרו מבחינת פווארליפטר (לא מתחיל). אפשר להרים שם בצורה מכובדת? דדליפט, סקוואט וכ'ו... ואם אפשר לשאול למה עזבת את מטרו? היה שם איזו בעיה?

המוטות ישרים.
יש שם שני כלובים וראק.
הראק ואחד הכלובים מונחים על במה מעץ יעודית.
המקום היחיד שאפשר לעשות דדליפט (אין מקום) זה על הבמה ליד הראק. כלומר אם המקום תפוס אי אפשר לעשות במקביל, אתה צריך לבקש להיכנס עם המתאמן.
לגבי "צורה מכובדת" יש שם פלטות כמו זבל, ערימה אחד על השני ליד הראק מסתכלות עליך במבט מתחנן שמישהו יקח אותן כבר.

כן אפשר לשאול, הסיבות אינדיבידיאליות לא בהכרח רלוונטיות לגביך.
המקום מתאים יותר לאימוני כוח, איזור האירובי קטן, מספר מצומצם של הליכונים וקרוס. הם לא מגבילים זמן שימוש ולפעמים צריך לחכות הרבה זמן למכשיר - לי זה מפריע.
איזור תרגילי קרקע ובטן קטן, אותה בעיה של מקום.
באיזור המזרנים הם תלו שק איגרוף, בא מישהו ומתחיל להתאגרף ומשבית עוד שתי עמדות שגם ככה קשה לתפוס.
צפיפות, המקום יחסית קטן ומלא במכונות שלדעתי האישית תופסות נדלן יקר ולא נמצאות בשימוש רב. מספר המתאמנים יחסית גבוה למקום קטן ויצא לי להתקל לא מעט פעמים במתאמנים חסרי מודעות (או מודעים ונאלצים להפריע בגלל הצפיפות) שנכנסים לך לאיזור התרגיל ומפריעים.
בנות, אין שם כמעט בנות ואני סוטה שאוהב לראות ציצים ותחתים באימון.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

• פותח/ת השרשור
מטרו זה ברחוב עליית הנוער (בין ת"א לגבעתיים) אמור להיות שם נוח לפאוורליפטינג
יש גם את מגדלי ת"א, לסקוואט נוח שם(ראק אחד לא כלוב) אבל לדדליפט עושים קצת בעיות

עוד משהו לגבי מטרו: תבדוק את השעות פעילות שלהם, אני לא נרשמתי בגלל זה
מגדלי תל אביב זה זוועת עולם לפי מה ששמעתי. איך מטרו מבחינת מכון לליפטר? ציוד טוב / אוכלוסיה נורמלית? מאוד אשמח אם תעזור לי פה, תודה!

הציוד כן.
בעל המקום מקצועי, בעל ידע ניסיון רב ומבין עיניין.
הם מנסים להשתפר כל הזמן.
כמו שכתבתי המטרו מתאים יותר לאימוני כח.
האוכלוסיה סבבה.

• פותח/ת השרשור
הציוד כן.
בעל המקום מקצועי, בעל ידע ניסיון רב ומבין עיניין.
הם מנסים להשתפר כל הזמן.
כמו שכתבתי המטרו מתאים יותר לאימוני כח.
האוכלוסיה סבבה.
קודם כל אני עושה רק אימוני כוח ככה שאירובי פחות מעניין אותי.
מעריך מאוד את העזרה שלך לגבי הנושא. אלך לאימון ניסיון שם ואראה איך המקום בעצמי.
דרך אגב: אני לא יכול לתת לך מוניטין על העזרה שלך כי אני צריך לפרסם 10 תגובות לפחות. 😣

קודם כל אני עושה רק אימוני כוח ככה שאירובי פחות מעניין אותי.
מעריך מאוד את העזרה שלך לגבי הנושא. אלך לאימון ניסיון שם ואראה איך המקום בעצמי.
דרך אגב: אני לא יכול לתת לך מוניטין על העזרה שלך כי אני צריך לפרסם 10 תגובות לפחות. 😣

רק הבהרה קטנה.
כל מה שכתבתי נכון עבור מטרו רמת גן.
לא יודע איך זה בגבעתיים.
בהצלחה.

זה בדיוק מה שרציתי לשאול אותך כי עכשיו ראיתי שיש שני מטרו.
הוא דיבר על גבעתיים, ברמת גן זה ברחוב הרצל.
ברמת גן זה הסניף הותיק ובגבעתיים החדש (שנה בערך..).
הבעלים אותם בעלים ואני מניח שהוא שומר על אותה רמה מקצועית.
תעשה סיבוב בשניהם.

הייתי לפני שנה בסיור במטרו ברמת גן, הוא נחמד...
הבעיה היא חנייה, צפיפות וציוד שנראה דיי ישן..יכול להיות שמאז החליפו אותו אין לי מושג

• פותח/ת השרשור
הייתי לפני שנה בסיור במטרו ברמת גן, הוא נחמד...
הבעיה היא חנייה, צפיפות וציוד שנראה דיי ישן..יכול להיות שמאז החליפו אותו אין לי מושג
אבדוק את שניהם. דרך אגב אם יש עוד חדרי כושר רציניים ששווה לבדוק באזורים שציינתי אז אשמח אם תשתפו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית