הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חדר כושר טוב באזור המרכז

• פותח/ת השרשור ttttt
  • פורסם בתאריך
לא שמעתי עוד על כזה דבר. איך אפשר לאסור לעשות תרגיל בחדר כושר במיוחד שהוא חשוב עבור המפתחי גוף, אגב אני שואל אותך כי הציעו לי לרכוש מנוי שם לחצי שנה במחיר די זול, עד עכשיו התאמנתי בכפר מכביה שזה אחלה מקום מכל הבחינות, אבל המנוי השנתי שלהם יקר. אז מה אתה מציע לי? אני חייב לעשות דדליפט,מצד שני אני צריך מכון כושר ליד הבית עם חניון וזה במרחק של 5 דקות מהבית....
תנסה את מטרו בעליית הנוער פינת התע"ש, אחלה של מכון (עשיתי שם אימון ביום הבחירות)
ציוד טוב ותומך בפאוורליפטינג. חנייה אולי תהיה בעייתית אבל אם זה קרוב אלייך אז זה לא משנה

תלך למטרו או לאחד המכונים מרשת פרופיט .
פרופית רחוקים לי, מטרו בגבעתיים קטן מדי.
תנסה את מטרו בעליית הנוער פינת התע"ש, אחלה של מכון (עשיתי שם אימון ביום הבחירות)
ציוד טוב ותומך בפאוורליפטינג. חנייה אולי תהיה בעייתית אבל אם זה קרוב אלייך אז זה לא משנה
אז אני חייב אטובוס כי אני גר בכביש הטייסים,ואני התאמנתי פעם אחד במטרו לדעתי קטן מדי וגם כאשר עושים סקוואט לא רואים את הרגליים כמעט ואני חושב זה חשוב לראות את עצמך עושה סקוואט בשביל הטכניקה. ועניין החנייה מאוד חשוב לי.

אז במגדלי ת"א אין מראה מול הראק בכלל. אנשים יוצאים הפוך ממנו (מחזירים את המוט אחורה) כדי להסתכל על המראה בצד השני של החדר.
שיפצו את המכון בבית דני, אני לא יודע איך נראה שם לפני או אחרי השיפוץ אבל אתה יכול לברר כבר בעצמך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית