ייעוץ מחפש תוכנית מאתגרת

חיים14

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם.
אני מתאמן בסביבות השנה +
ניסתי אימונים מפוצלים ולאחרונה סיימתי תוכנית GVT
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנית מאתגרת לעלייה במסת שריר. רק לציין שבעיקרון יש לי זמן רק ל3 אימונים בשבוע.
תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
לא ותאמת אני לא מתכוון לנסות. התוכנית משעממת והיא בעיקר למתחילים למרות שאני בטוח יוכל להפיק ממנה תועלת מסויימת אבל אני מעדיף לנסות משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
כרגע יש ירידה קלה במשקלי עבודה. אבל בעיקרון 100 בנץ ל5 חזרות
110 סקוואט ל6/8 חזרות
ודד ליפט התחלתי רק לאחרונה 90 ל6 חזרות
כן אם לא תהיה ברירה אעשה AB פשוט חשבתי לנסות משהו מעניין
בגלל זה ניסתי GVT רציתי לגוון קצת

כרגע יש ירידה קלה במשקלי עבודה. אבל בעיקרון 100 בנץ ל5 חזרות
110 סקוואט ל6/8 חזרות
ודד ליפט התחלתי רק לאחרונה 90 ל6 חזרות
לא רעים. אם אתה לא רוצה SS אתה מוזמן לנסות את טקסס/מדקאו/לינארית מה שיתאים לך יותר. יש הסבר על כל התוכניות האלו בפורטל
עריכה: עם המצב של הסקוואט שלך יש מצב שתוכל לעשות סומולוב גם תקרא על זה יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בו

התוכניות האלה הם לא בעיקר לליפטרים?
כן הרגליים שלי תמיד היו בפיגור
התוכניות הללו הן תוכניות כוח שיתאימו טוב למסה. יש פה לוגים של הרבה אנשים שעובדים בתוכניות האלו ורואים תוצאות טובות

יש הרבה תוכניות שיקדמו אותך, טקסס מעולה אבל יש לך את את הלינארית שתקדם אותך בצורה איטית יותר אך ודאית.

ואם כבר תחליט ללכת על תוכנית של פיצול כלשהו, תמיד שים דגש על התרגילים המורכבים בעבודה עצימה ושאר תרגילי העזר והבידוד בנפח גבוה יותר.

https://www.kilogram.co.il/265/תוכנית-אימונים-texas-method/

https://www.kilogram.co.il/4782/לינארית-5x5-מדקאו-מאת-ביל-סטאר/

טקסס תוכנית מדהימה ללא ספק מאתגרת ומביאה תוצאות בנץ' מ70*5 עלה לי ל100*3 / 105*1

עם המצב של הסקוואט שלך יש מצב שתוכל לעשות סומולוב גם תקרא על זה יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בו
מה סמולוב?! יש לו 110 סקוואט!
או שזה יהיה בדיחה בגלל המשקל הנמוך, או שהוא לא יוציא מזה תוצאות טובות כמצופה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה סמולוב?! יש לו 110 סקוואט!
או שזה יהיה בדיחה בגלל המשקל הנמוך, או שהוא לא יוציא מזה תוצאות טובות כמצופה
מאיזה משקל בסקוואט אתה ממליץ להתחיל סומולוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא ממליץ להתחיל סמולוב, הכוונה לסמולוב המקורית ללא שינויים.
אני מדבר על המדריך סומולוב שבפורטל. שם מצוין שצריך סקוואט 1.5 משקל גוף. לא יודע אם הכוונה לRM1 או RM5 אבל.
הסומולוב שבפורטל זה הסומולוב המקורית?

אני מדבר על המדריך סומולוב שבפורטל. שם מצוין שצריך סקוואט 1.5 משקל גוף. לא יודע אם הכוונה לRM1 או RM5 אבל.
הסומולוב שבפורטל זה הסומולוב המקורית?
1.5 סקוואט משקל גוף? קשקוש. למה שמי שיכול להתקדם כל שבוע יעשה תוכנית שמורכבת מבלוקים, כמות העבודה המושקעת לא תשתלם בכלל ועדיף למי שיש משקל יחסית קל על המוט להישאר עם SS\TEXAS
לא נדבר על העניין שרטיו זה שטויות וכל האינדיקיציה של 1.5 משקל גוף זה שטויות כי מצד אחד יש לך איש ששוקל 60 עם סקוואט 90 ומצד שני יש לך מישהו ששוקל 150 עם סקוואט 225, נראה לך הגיוני לתת למישהו עם סקוואט 90 לעשות סמולוב?!
בנוסף לעשות סקוואט 4 פעמים בשבוע זה ממש לרצות להיפצע וזה לא אידיאלי למרות שלא חסר אנשים שעשו סמולוב וסיימו בהצלחה ואבל גם לא חסר אנשים שנפצעו המון בסמולוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית