עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רעים. אם אתה לא רוצה SS אתה מוזמן לנסות את טקסס/מדקאו/לינארית מה שיתאים לך יותר. יש הסבר על כל התוכניות האלו בפורטלכרגע יש ירידה קלה במשקלי עבודה. אבל בעיקרון 100 בנץ ל5 חזרות
110 סקוואט ל6/8 חזרות
ודד ליפט התחלתי רק לאחרונה 90 ל6 חזרות
התוכניות הללו הן תוכניות כוח שיתאימו טוב למסה. יש פה לוגים של הרבה אנשים שעובדים בתוכניות האלו ורואים תוצאות טובותהתוכניות האלה הם לא בעיקר לליפטרים?
כן הרגליים שלי תמיד היו בפיגור
מה סמולוב?! יש לו 110 סקוואט!עם המצב של הסקוואט שלך יש מצב שתוכל לעשות סומולוב גם תקרא על זה יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בו
מאיזה משקל בסקוואט אתה ממליץ להתחיל סומולוב?מה סמולוב?! יש לו 110 סקוואט!
או שזה יהיה בדיחה בגלל המשקל הנמוך, או שהוא לא יוציא מזה תוצאות טובות כמצופה
אני לא ממליץ להתחיל סמולוב, הכוונה לסמולוב המקורית ללא שינויים.מאיזה משקל בסקוואט אתה ממליץ להתחיל סומולוב?
אני מדבר על המדריך סומולוב שבפורטל. שם מצוין שצריך סקוואט 1.5 משקל גוף. לא יודע אם הכוונה לRM1 או RM5 אבל.אני לא ממליץ להתחיל סמולוב, הכוונה לסמולוב המקורית ללא שינויים.
1.5 סקוואט משקל גוף? קשקוש. למה שמי שיכול להתקדם כל שבוע יעשה תוכנית שמורכבת מבלוקים, כמות העבודה המושקעת לא תשתלם בכלל ועדיף למי שיש משקל יחסית קל על המוט להישאר עם SS\TEXASאני מדבר על המדריך סומולוב שבפורטל. שם מצוין שצריך סקוואט 1.5 משקל גוף. לא יודע אם הכוונה לRM1 או RM5 אבל.
הסומולוב שבפורטל זה הסומולוב המקורית?