הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 90 קילו מעל הראש PR

גם @coldfire

מסכים עם מה שסטיץ' אמר - זה לאו דווקא רווח טהור בדר"כ, אבל אני חושב שבמקרה של @yujinius אכן יהיה רווח, משום שהוא עומד "בחוסר מעש" שניות ארוכות.

אני לא מכיר מתאמנים, שאין להם בעיה מיוחדת (חוסר גמישות בכתף, בשורש כף היד, בייספס כ"כ גדולים, שלא מאפשרים להם לכופף את המרפק ולגעת בכתף...), שאינם יכולים להניח את המוט על הדלתא. כיצד הוא יוכל לבצע פרונט סקוואט באחיזה כזו?

לגבי טיעון הבאונס: גם אני מייצר באונס דומה ובכל זאת, המוט יושב לי טוב טוב על הכתפיים.

המלצה לפתוח השרשור:
תוציא את המוט (לאחר שהורדת את גובה הראש בקליק אחד) כאילו למצב של פרונט סקוואט. תסדר את עצמך, כנס לסטאפ ואז, רגע לפני שאתה מתכונן לדחוק, הורד את המרפקים, כך שהאמות תהיינה אנכיות, מתחת למוט.

בפרונט סקוואט המרפקים במצב שונה.

• פותח/ת השרשור
@Doron M אני לא מצליח לעשות את מה שאתה אומר שהמוט יישב על הכתפיים, לא מצליח להרים מרפקים ככה למנח של פרונט סקוואט (מעולם לא עשיתי פרונט סקוואט). האמת שלא ניסיתי לעבוד על זה יותר מדי, אני אנסה שוב ואוריד את המוט בראק. לגבי למה יחף, פשוט באתי בנעלי ריצה ולא לקחתי נעליים אחרות, ועם הנעליים האלה עוד בחימום אני מאבד יציבות אז עשיתי בלי.
וכתוספת לדורון,
תנסה לעבוד על המהירות...
מהירות בזמן ההרמה? בחימום אני מרים הכי מהר שאני יכול. במה שמצולם זה גם היה הכי מהר שאני יכול
טוב אתה!!!

כמה ה rm5 שלך לצורך העניין?
עכשיו אני לא בטוח כמה. עשיתי 75 לחמישיה לפני שבועים-שלושה, אבל נראה לי שאני יכול יותר

נערך לאחרונה:
גם @coldfire

מסכים עם מה שסטיץ' אמר - זה לאו דווקא רווח טהור בדר"כ, אבל אני חושב שבמקרה של @yujinius אכן יהיה רווח, משום שהוא עומד "בחוסר מעש" שניות ארוכות.

אני לא מכיר מתאמנים, שאין להם בעיה מיוחדת (חוסר גמישות בכתף, בשורש כף היד, בייספס כ"כ גדולים, שלא מאפשרים להם לכופף את המרפק ולגעת בכתף...), שאינם יכולים להניח את המוט על הדלתא. כיצד הוא יוכל לבצע פרונט סקוואט באחיזה כזו?

לגבי טיעון הבאונס: גם אני מייצר באונס דומה ובכל זאת, המוט יושב לי טוב טוב על הכתפיים.

המלצה לפתוח השרשור:
תוציא את המוט (לאחר שהורדת את גובה הראש בקליק אחד) כאילו למצב של פרונט סקוואט. תסדר את עצמך, כנס לסטאפ ואז, רגע לפני שאתה מתכונן לדחוק, הורד את המרפקים, כך שהאמות תהיינה אנכיות, מתחת למוט.

השאלה הזאת עלתה באחד הדיונים, שגם אני טענתי שהמוט צריך לנוח על הגוף...
טל(ביסט) תיקן אותי ואמר שלא כולם בנויים אנטומית להניח את המוט על הגוף.
@Beast and cheat

בכל מקרה אחלה משקל 😃 מוניטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית