דיון אימוני ריקון בחיטוב

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
זהו תקופת המסה נגמרה והתחלתי בראשון חיטוב(אתמול כבר שברתי אותו עם שליש ליטר וודקה עם אקסלים אבל בסדר)

עכשיו במסה התכנית היתה abcxabcx נפח גבוה יחסית, עכשיו ירדתי לab וכמות האימונים ירדה משמעותית

השאלה שלי אם אימון ריקון גליקוגן+אירובי פעם בשבוע לא יזיק להתאוששות, זה יצא משהו כמו 5/4 אימונים בשבוע

עשיתי אימון כזה אתמול וזה מרגיש מצוין סיימתי אותו תוך 25 דקות ועשיתי 20 סטים וקצת בטן(בלי רגליים כדי שלא יגמור לי תאירובי)

מה דעתכם?
@Moshe @HallucinogeN

זהו תקופת המסה נגמרה והתחלתי בראשון חיטוב(אתמול כבר שברתי אותו עם שליש ליטר וודקה עם אקסלים אבל בסדר)

עכשיו במסה התכנית היתה abcxabcx נפח גבוה יחסית, עכשיו ירדתי לab וכמות האימונים ירדה משמעותית

השאלה שלי אם אימון ריקון גליקוגן+אירובי פעם בשבוע לא יזיק להתאוששות, זה יצא משהו כמו 5/4 אימונים בשבוע

עשיתי אימון כזה אתמול וזה מרגיש מצוין סיימתי אותו תוך 25 דקות ועשיתי 20 סטים וקצת בטן(בלי רגליים כדי שלא יגמור לי תאירובי)

מה דעתכם?
@Moshe @HallucinogeN
למה נפח כל כך גדול בחיטוב?
במילא עם הזמן אתה תיאלץ להוריד קצת גז.

• פותח/ת השרשור
למה נפח כל כך גדול בחיטוב?
במילא עם הזמן אתה תיאלץ להוריד קצת גז.
עד היום הייתי עושה 15 סטים לגדול 9 לקטן כל אימון, הגוף רגיל לנפח גדול לרדת יותר מדי בנפח יוביל לאיבוד שריר.
בab אני שומר על 10 לגדול 6 לקטן הורדתי את הנפח ב33% וככה אני אשתדל לשמור גם על הכוח, בחיטוב הקודם עבדתי ככה וזה הלך מעולה אז אני פשוט אלך ככה שוב

מבחינת תפריט אני עומד על
200 חלבון
100-125 פחמימה
80-90 שומן
באיזור ה2000 קלוריות ביום, כרגע בלי כמות אירובי שבועית מסוימת..
לכן אני חושב על אימון ריקון כשיתאפשר בגלל שהפחמימה יחסית לחיטוב קודם גבוהה, זה יצמצם נוזלים וגם יתן שריפת שומן יעילה יותר..

בנתיים בלי העמסות אולי עוד שבועיים תלוי בהרגשה..

• פותח/ת השרשור
מאיפה ההנחה הזאת?
200 גרם חלבון על כמה משקל?
משקל 90
וזאת לא הנחה שהיא מבוססת על משהו שקראתי, קרא לזה ברו סיינס אבל אימון עם נפח נמוך כמה כבד שיהיה לא מרגיש לי מספיק

משקל 90
וזאת לא הנחה שהיא מבוססת על משהו שקראתי, קרא לזה ברו סיינס אבל אימון עם נפח נמוך כמה כבד שיהיה לא מרגיש לי מספיק
על 90 זה לא כזה נורא במילא..
אני תמיד בעד 1.8 אפילו, 2.2 זה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
על 90 זה לא כזה נורא במילא..
אני תמיד בעד 1.8 אפילו, 2.2 זה בסדר גמור.
אני מודע לעניין אני לא פריק של חלבון אם מתפקשש לי יום ואני מגיע ל150 גם בסדר מבחינתי כל עוד שאר הערכים בסדר..

פשוט זה מטעמי שובע בעיקר וגם על הדרך עוד קצת חלבון אף פעם לא הזיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית