הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון "תחרות"

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
הייתי אמור להתחרות ב19.3 בGPA בפתח תקווה, אבל בגלל שפתאום תקעו לי מתכונת באותו יום וגם בקושי התחזקתי מהתחרות האחרונה
החלטתי לעשות "תחרות" בחדר כושר.
עשיתי בדיוק כמו בתחרות, 3כניסות לכל הרמה, לפי הסדר גם..
משקל גוף בדיוק לפני תחילת ה"תחרות" 78.3קילו

סקוואט : 175 185 195 ( בסרטון זה ה195 )

בנץ : 95 102.5 107.5 ( בסרטון 107.5, עלה קליל מהצפוי אבל עצירה ממש קצרה, לא בטוח עובר תחרות )

ולחלק הכי כיפי !
דדליפט!!! : 205 220 230, מבסוט אש.

וכמובן שלב התירוצים :
אתמול קיבלתי קלקול קיבה, חום כאבי גרון וראש..
בקושי ישנתי בלילה, ובמהלך ה"תחרות" כאבי בטן וראש מטורפים..

(נ.ב : טיפים לריפוי קלקול קיבה התקבלו בברכה )

באימון האחרון שלי עשיתי סקוואט כשמאחוריי עמדו 2 בנות.

לפני שהתחלתי ת'סט אמרתי להן "אל תיבהלו אני הולך לצעוק". אמרו אוקיי(כנראה שלא ממש הבינו על מה "המהומה")

אני מתחיל את הסטים ואני קולט אותן עומדות מאחוריי מחייכות, מדי פעם מסתכלות ומתלחששות ביניהן - מניח שזה עליי...

ובאמת שלא אכפת לי מה שאף אחד חושב. אני נמצא עם האוזניות שלי שאוטמות לי כל רעש רקע מסביב כשבנוסף אני שומע רוק בווליום די גבוה אז בכלל....

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד. פוטנציאל טוב בדדליפט, הייתי משקיע בו
תודה 😁
התרגיל שאני הכי אוהב תאמת 😃
אני רוצה לתת תכנית שתתמקד בו, לתת לו בוסט רציני, אבל אני פוחד להזניח את הסקוואט והבנץ.

מפתיע כי אני שחיף ? חחחח
ולפי דעתי זה כן בגלל הרצועות, תמיד הייתי מוציא אוויר בעלייה ואפעם לא קרה לי. בגלל הרצועות האגן עולה מהר יותר מהגב ויש יותר עומס על הגב ובשילוב של הוצאת אוויר באמצע הרמה הכיווץ נאבד כנראה.. ( השערה )

אסטרואידיםםםםםםםםםםם 😃

אני מרגיש כבר שאני לא מכיר אותך!אסטרואידים?!
למה לא ויטמנצ'יק ואוראו!

סחטיין על ההרמות. העצירה ממש לא הייתה עציקה תחרותית בבנץ אבל זה לא נראה שהיה לך כל כך קשה שעצירה הייתה מקשה עליך כל כך.. טוטאל 532.5 עם רצועות זה לא רע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית