סרטון סרטונים שלי סקוואט 110 ו-120

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
אני מעלה כדי לקבל ביקורת על הטכניקה. (אשמח לתגובה של קורן הטרול חח)

זה ה-110 קילו ל-5 חזרות עשיתי לבד טווח תנועה הכי מלא שאני יכול. בסרטון הקודם עוד לא בחרתי איזה סקוואט אני עושה עכשיו זה 100% לואו באר.

זה סקוואט 120 קילו ל-3 חזרות. בחזרה האחרונה הספוטר עזר קצת אבל אפשר לראות שהייתי מסיים גם לבד. אני רוצה לשמוע ביקורת על 2 הסרטונים ומה כדאי לי לשפר
תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחור חזק
ראיתי שכתבת שסוף סוף ויתרת על "פיתוח גוף" והחלטת לעבוד PL,
נראה לי שאתה לא לגמרי מבין שברמה שלך(ושלי,ושל רוב הפורום) זה אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
בחור חזק
ראיתי שכתבת שסוף סוף ויתרת על "פיתוח גוף" והחלטת לעבוד PL,
נראה לי שאתה לא לגמרי מבין שברמה שלך(ושלי,ושל רוב הפורום) זה אותו דבר.
בינתיים כה אבל עוד כמה חודשים כשהמשקלי עבודה יהיו יותר מכובדים זה כבר לא יהיה אותו דבר.

תפסיק לקרוא שם. יש לך את הספר SS, יש הסבר מעמיק ויותר מדויק איפה המוט צריך לשבת. בנסוף לכך, תוריד את הסרט, תאכל לראות שם מגוון רחב של טעיות של מתחילים ואיך לתקן אותן.

מהזווית שהעלת את זה זה נראה בסדר לסקוואט היי באר, למרות שאני חושב שהכפות רגליים שלך לא הכי יציבות גם לא נראה שאתה דוחף מספיק את הברכים בעלייה. תמיד תזכור שהישבן עולה לפני החזה. שוב מאוד קשה לשפוט בגלל הזוית והאיכות. תנסה לצלם מאחורה, תניח את המצלמה על משהו, התזוזות האלו מחרפנות.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לקרוא שם. יש לך את הספר SS, יש הסבר מעמיק ויותר מדויק איפה המוט צריך לשבת. בנסוף לכך, תוריד את הסרט, תאכל לראות שם מגוון רחב של טעיות של מתחילים ואיך לתקן אותן.

מהזווית שהעלת את זה זה נראה בסדר לסקוואט היי באר, למרות שאני חושב שהכפות רגליים שלך לא הכי יציבות גם לא נראה שאתה דוחף מספיק את הברכים בעלייה. תמיד תזכור שהישבן עולה לפני החזה. שוב מאוד קשה לשפוט בגלל הזוית והאיכות. תנסה לצלם מאחורה, תניח את המצלמה על משהו, התזוזות האלו מחרפנות.
תודה על התגובה מישל 😃
ואני אצלם עם מצלמה טובה יותר בפעם הבאה

האשכולות האלו מצחיקים אותי כל פעם מחדש, מה תהיה התגובה הבאה? הרגל שלך לא בזווית של 30 מעלות אלא של 29.39

אפשר בבקשה את הלינק לסרט מישל?🤯🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית