הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשפחה של הבחור שנפטר מצריכת יתר של קפאין תובעת את אמאזון ב-$25,000

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
שנה שעברה נפטר בחור בן 18 מהתקף לב לאחר שצרך כפית של קפאין אבקתי השווה ל-200 כוסות קפה או 3.5 גרם קפאין במנה.
כעת המשפחה תובעת אמ אמאזון שמכרה את המוצר ללא אזהרה מראש שהמוצר יכול לגרום למוות בצריכה מוגברת:
http://news.sky.com/story/1440119/amazon-sued-over-teens-caffeine-powder-death

• פותח/ת השרשור
רק 25,000$?הייתי דורש לפחות 2,500,000$.
מה הם אשמים? הם אתר למכירה, המוצר לא שלהם, הם לא ייצרו אותו או קשורים אליו באופן ישיר. זה כמו שתפתח מכולת ומישהו יקנה ממך סיגריות במשך 10 שנים ואז הוא יקבל סרטן ריאות ויתבע אותך על זה שמכרת לו סיגריות - נשמע לך הגיוני?

יש בכלל עילה לתביעה? מישהו יעשה עם זה משהו? אמזון זה לא מכולת שכונתית זה מעצמה

הוא לא תבע את החברה של המוצר עצמו?

מה הם אשמים? הם אתר למכירה, המוצר לא שלהם, הם לא ייצרו אותו או קשורים אליו באופן ישיר. זה כמו שתפתח מכולת ומישהו יקנה ממך סיגריות במשך 10 שנים ואז הוא יקבל סרטן ריאות ויתבע אותך על זה שמכרת לו סיגריות - נשמע לך הגיוני?

אדם מת.הוא השתמש במוצר שאמזון מכרו ולא היו עליו הוראות אזהרה למרות שכפית אחת מספיקה בשביל להרוג אדם.אם אתה מוכר מוצר שצורכים אותו וכמות כמו כפית מסוגלת להרוג אדם אז אזהרה על המוצר היא משהו הגיוני.לא כל האחראיות למותו נופלת על אמאזון אבל גם לאמאזון יש חלק במותו.
זה לא עניין של אשמה אלא אחראיות שיש לעסק על המוצרים שהוא מוכר.

נערך לאחרונה:
@lala17
שמעת?
3.5 גרם והוא נפטר.
אתה צרכת 1.2 גרם, חולה נפש.
😱

תאמת זה לא מפתיע, אני במינון של שליש ממנו כבר הרגשתי על הפנים למשך איזה 12 שעות..

חחח באמת יצאתי מפגר והכי מצחיק שזה היה ביום שלישי שיום אחרי ברביעי על הבוקר כבר הייתי יוצא לחפש"ש, בשביל יום אחד:🤦‍♂️:

אדם מת.הוא השתמש במוצר שאמזון מכרו ולא היו עליו הוראות אזהרה למרות שכפית אחת מספיקה בשביל להרוג אדם.אם אתה מוכר מוצר שצורכים אותו וכמות כמו כפית מסוגלת להרוג אדם אז אזהרה על המוצר היא משהו הגיוני.לא כל האחראיות למותו נופלת על אמאזון אבל גם לאמאזון יש חלק במותו.
זה לא עניין של אשמה אלא אחראיות שיש לעסק על המוצרים שהוא מוכר.

אין לאמזון שום אחריות על המוצר, הם אתר מכירה.

עפ"י הכתבה אמאזון נתבעה ביחד עם מספר חברות לרבות היצרנים, המשווקים והמפיצים.

בנוסף כתוב שאמאזון עברה על חוק המזון והתרופות של אוהיו.
במידה והיא אכן עברה על החוק, היא מתפקדת למעשה כמעין דילר.

בנוסף כתוב שאמאזון הפרה את המדיניות שלה למכור מוצרים "בטוחים".
אם נחזור לדוגמה שלך, בעל המכולת מצהיר שהוא מוכר סיגריות "בטוחות".

נשמע לי הגיוני לתבוע את כל השרשרת.

שנה שעברה נפטר בחור בן 18 מהתקף לב לאחר שצרך כפית של קפאין אבקתי השווה ל-200 כוסות קפה או 3.5 גרם קפאין במנה.
כעת המשפחה תובעת אמ אמאזון שמכרה את המוצר ללא אזהרה מראש שהמוצר יכול לגרום למוות בצריכה מוגברת:
http://news.sky.com/story/1440119/amazon-sued-over-teens-caffeine-powder-death

מדובר על 200 מ״ג קפאין, אתה בטוח שראית 3.5 גרם או שאני לקוי?
image.jpg

• פותח/ת השרשור
אם לוקחים 3.5 גרם קפאין מהקפה של גייקובס
זה יכול גם להרוג אותך?
3.5 גרם קפה או קפאין? הראשון לא השני כן.

מדובר על 200 מ״ג קפאין, אתה בטוח שראית 3.5 גרם או שאני לקוי?
צפה בקובץ המצורף 24472
כתוב ש 1/16 = 200 מ״ג - הבחור לקח אבל כפית שלמה (3.2 גרם, תוסיף עוד בטח את העובדה שאף אחד לא משתמש בכפית שטוחה לגמרי וקיבלת 3.5-4 גרם קפאין.

כתוב ש 1/16 = 200 מ״ג - הבחור לקח אבל כפית שלמה (3.2 גרם, תוסיף עוד בטח את העובדה שאף אחד לא משתמש בכפית שטוחה לגמרי וקיבלת 3.5-4 גרם קפאין.

רחם עלי עשרים לשלוש. 😇

אם אני לוקח מהקפה של כייקובס 3.5 גרם זה יכול להרוג?

• פותח/ת השרשור
אם אני לוקח מהקפה של כייקובס 3.5 גרם זה יכול להרוג?
בקפה רגיל יש כ-100 מ״ג קפאין לכפית שזה 5 גרם קפה. אתה צריך לשתות 175 גרם קפה במכה כדי לקבל 3.5 גרם קפאין - יש סיכוי טוב יותר שתחנק מהקפה עצמו לפני שתמות מהרעלת קפאין.

בקפה רגיל יש כ-100 מ״ג קפאין לכפית שזה 5 גרם קפה. אתה צריך לשתות 175 גרם קפה במכה כדי לקבל 3.5 גרם קפאין - יש סיכוי טוב יותר שתחנק מהקפה עצמו לפני שתמות מהרעלת קפאין.

סימוכין? המון זמן חיפשתי ולא הצלחתי למצוא. ובאיזה קפה בדיוק מדובר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית