עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרק חמישי כבר 😛אפרופו הייזנברג,
מישהו התחיל לראות better call saul ?
סדרה נחמדה מאוד, מתחילה אמנם איטי ויש קצת רגעי שיעמום, אבל נהיה אופטימיים, גם העונה הראשונה של breaking bad היתה טיפה משעממת:P:
טיפה משעממת?! ראיתי כמה פרקים, היו צריכים להחיות אותי עם כפות חשמליות.אפרופו הייזנברג,
סדרה נחמדה מאוד, מתחילה אמנם איטי ויש קצת רגעי שיעמום, אבל נהיה אופטימיים, גם העונה הראשונה של breaking bad היתה טיפה משעממת:P:
אחת הסדרות הכי טובות שהיו - אי פעם.טיפה משעממת?! ראיתי כמה פרקים, היו צריכים להחיות אותי עם כפות חשמליות.
אני יודע שזאת סדרה נהדרת ואני חייב לעבור את המכשול של העונה הראשונה, אבל אני פשוט לא מצליח!
טיפה משעממת?! ראיתי כמה פרקים, היו צריכים להחיות אותי עם כפות חשמליות.
אני יודע שזאת סדרה נהדרת ואני חייב לעבור את המכשול של העונה הראשונה, אבל אני פשוט לא מצליח!
אפרופו הייזנברג,
טיפה משעממת?! ראיתי כמה פרקים, היו צריכים להחיות אותי עם כפות חשמליות.
סדרה גאונית.אפרופו הייזנברג,
ראיתי פעם כמעט עונה שלמה ברצף, עצרתי בגלל חוסר זמן, לא שום דבר אחר.אחת הסדרות הכי טובות שהיו - אי פעם.
פעם ראיתי 5 סדרות ברצף בעונה 4 נדמה לי. פשוט אי אפשר להתנתק מזה.
המדריך לרוצח בקיצור ( שם כזה לא קשור ), אהבתי את הסדרה מאוד אבל אני מתעצל לראות + חוזר בזמן.גם אני נפלתי בפרקים הראשונים. רק בפעם השלישית שהקדשתי זמן לראות כמה פרקים התמכרתי ועשיתי מרתון הזוי כל יום עד הבוקר. תכף מסיים לראות how to get away with murder ואח"כ אתחיל עם BCS
לא יודע מה איתכם אותי רק הפרק הראשון שיעמם.האמת ששתי העונות הראשונות של שובר שורות היו די משעממות לדעתי, מהעונה השלישית זה מתחיל להיות ממש טוב.
בניגוד למשחקי הכס למשל שהיה אדיר מהרגע הראשון 🙌
סדרה גאונית.אפרופו הייזנברג,
ראיתי פעם כמעט עונה שלמה ברצף, עצרתי בגלל חוסר זמן, לא שום דבר אחר.אחת הסדרות הכי טובות שהיו - אי פעם.
פעם ראיתי 5 סדרות ברצף בעונה 4 נדמה לי. פשוט אי אפשר להתנתק מזה.
המדריך לרוצח בקיצור ( שם כזה לא קשור ), אהבתי את הסדרה מאוד אבל אני מתעצל לראות + חוזר בזמן.גם אני נפלתי בפרקים הראשונים. רק בפעם השלישית שהקדשתי זמן לראות כמה פרקים התמכרתי ועשיתי מרתון הזוי כל יום עד הבוקר. תכף מסיים לראות how to get away with murder ואח"כ אתחיל עם BCS
לא יודע מה איתכם אותי רק הפרק הראשון שיעמם.האמת ששתי העונות הראשונות של שובר שורות היו די משעממות לדעתי, מהעונה השלישית זה מתחיל להיות ממש טוב.
בניגוד למשחקי הכס למשל שהיה אדיר מהרגע הראשון 🙌