הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
משקלי עבודה ? למה לעזעזאל לעבוד בסמית ? אגב אני יותר מכיר פיצול של חזה כתפיים יד אחורית ורגליים גב יד קדמית. נשמע לי יותר טוב כי בפרס ובבנץ אותם שרירים עובדים (בערך)

• פותח/ת השרשור
משקלי עבודה ? למה לעזעזאל לעבוד בסמית ? אגב אני יותר מכיר פיצול של חזה כתפיים יד אחורית ורגליים גב יד קדמית. נשמע לי יותר טוב כי בפרס ובבנץ אותם שרירים עובדים (בערך)

משקלי עבודה לא כאלו רלוונטים .... אני בילדר לא ליפטר. משתדל לעבוד בטכניקה מושלמת ונקיה. הרבה הזרמה של דם לשריר וכיווץ מקסימלי...
אם לא תתפוס אותי במילה....
בנץ עליון - 100 ל 8 ....
בנץ שטוח 120 ל 8 ( אחרי העליון בדרך כלל)
פרס - 100 ל 5
סקוואט - 160 ל 5
דד ליפט - 180 ל 3
בנט - 100 ל 6

* ממש לא ממצה את הכוח. יש עוד הרבה במאגרים כי החומרים עושים אותי משוגע, אבל בשלב הזה נזהר מאוד. עוד חודש חודשיים אולי נתחיל קצת להרביץ

לא בודק כל כך יכולות כי אני עסוק בלשרוף. כל סט מגיע למקסימום ואז מעלה משקל מוריד חזרות... אז לא ממש ממצה.

ניסיתי לפני שבוע לתת בנץ פרס עם מוט חופשי וקיבלתי גועל. הטכניקה שלי טובה, אבל עדיין כל מה שהרגשתי שעבד שם זה כתפיים ויד אחורית. בסמיט אני מפציץ את החזה ומרגיש ממש את העבודה. אותו כנ''ל לכתפיים.

אני לא עובד חזה עם כתפיים כרגע מאחר ואני אחרי פציעה בכתף, אז עשיתי שינוי קל בכדי למזער את העומס

אני לא עובד חזה עם כתפיים כרגע מאחר ואני אחרי פציעה בכתף, אז עשיתי שינוי קל בכדי למזער את העומס
התייעצת עם מישהו לגבי זה או שלבד הגעת למסקנה? כי להעביד את הכתף 4 פעמים בשבוע לא נשמע לי ממש ממזער את העומס,אבל מה אני יודע ?
ניסיתי לפני שבוע לתת בנץ פרס עם מוט חופשי וקיבלתי גועל. הטכניקה שלי טובה, אבל עדיין כל מה שהרגשתי שעבד שם זה כתפיים ויד אחורית. בסמיט אני מפציץ את החזה ומרגיש ממש את העבודה. אותו כנ''ל לכתפיים.
אתה יודע לא תמיד מה שאתה מרגיש זה מה שקורה בפועל..

• פותח/ת השרשור
התייעצת עם מישהו לגבי זה או שלבד הגעת למסקנה? כי להעביד את הכתף 4 פעמים בשבוע לא נשמע לי ממש ממזער את העומס,אבל מה אני יודע ?

אתה יודע לא תמיד מה שאתה מרגיש זה מה שקורה בפועל..

בעיקרון אני לא חוזר על אותם התרגילים. פעם פרס בסמיט פעם מכשיר פעם פרס מאחורי הראש פעם דאמבלים.... בנוסף אם מרגיש שצברתי עומס אז אני לוקח יותר חופש. או מוריד עומס. אני משתדל להיות קשוב לגוף .... אבל כן אתה צודק - 4 פעמים בשבוע זה יהיה הרבה.
היופי בתוכנית הזאת עד כה זה השינוי הקבוע. כל פעם משהו אחר. פעם סקוואט פעם פרונט סקוואט, פעם פרס .... פעם בנץ פעם דאמבלס ...

קודם כל המון בהצלחה, אתה אחד החזקים כאן בפורום ללא ספק.
עוקב!

שנית כל לגביי המשפט הבא-

יכול להיות שהשכמות לא היו מכווצות מספיק לאחור?
כי אם לא, אז המרפקים ייצאו החוצה בזווית אופקית יותר ואז יש עומס גדול יותר על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל המון בהצלחה, אתה אחד החזקים כאן בפורום ללא ספק.
עוקב!

שנית כל לגביי המשפט הבא-

יכול להיות שהשכמות לא היו מכווצות מספיק לאחור?
כי אם לא, אז המרפקים ייצאו החוצה בזווית אופקית יותר ואז יש עומס גדול יותר על הכתפיים.

אני מכווץ אחורה.... הטכניקה טובה ההייתי אומר.
תראה אני לא היחיד בבילדינג שהבין את זה... חלק גדול מהמקצוענים עושה זאת גם. אני הגעתי לסמיט בעקבות פציעה, אבל נשאר עם זה מתוך תובנה ותחושה.
אחד הדברים שקרו לי בעקבות הפציעה בכתף זה שכל שינוי הכי קטן מהטכניקה הנדרשת מניב כאב. בנוסף למדתי לעבוד טוב יותר עם השריר איתו אני מבקש לעבוד.
אגב זו תופעה ידוע שליפטרים מפתחים כתפיים חזקות וגדולות , יד אחורית מפותחת אבל חזה לא. בדר''כ מה שקורה זה שהחזה רחב מאוד אבל בלי קווי עומק ונפח.

ותודה על הפרגון

אני מכווץ אחורה.... הטכניקה טובה ההייתי אומר.
תראה אני לא היחיד בבילדינג שהבין את זה... חלק גדול מהמקצוענים עושה זאת גם. אני הגעתי לסמיט בעקבות פציעה, אבל נשאר עם זה מתוך תובנה ותחושה.
אחד הדברים שקרו לי בעקבות הפציעה בכתף זה שכל שינוי הכי קטן מהטכניקה הנדרשת מניב כאב. בנוסף למדתי לעבוד טוב יותר עם השריר איתו אני מבקש לעבוד.
אגב זו תופעה ידוע שליפטרים מפתחים כתפיים חזקות וגדולות , יד אחורית מפותחת אבל חזה לא. בדר''כ מה שקורה זה שהחזה רחב מאוד אבל בלי קווי עומק ונפח.

ותודה על הפרגון
אין מה להתווכח עם מה שעובד לך הכי טוב בסופו של דבר.
ואכן בילדינג זה עולם אחר לגמרי כפי שתום הזכיר לי מס' פעמים.

ומה שרואים מכאן לא רואים משם 😃

אחי זו מחט שאיבה 18g . אני שואב ואז מחליף למחט כחולה.... אחד ורבע אינטש. ודוחף את כולה עד הסוף....
שיהיה בהצלחה
מקווים שבניגוד לאיתיאל לא תעלם לנו באמצע הפרוטוקול (בקטע המותח)
התחת שלך אחרי הסייקל הזה עשוי לשמש גם כרשת סינון 😖
מה עם פרגניל ??? אתה רוצה לקבל בראש מיניב ריז ותום ?

• פותח/ת השרשור
שיהיה בהצלחה
מקווים שבניגוד לאיתיאל לא תעלם לנו באמצע הפרוטוקול (בקטע המותח)
התחת שלך אחרי הסייקל הזה עשוי לשמש גם כרשת סינון 😖
מה עם פרגניל ??? אתה רוצה לקבל בראש מיניב ריז ותום ?

פרגניל 500 כל שבוע....

הסייקל ארוך. אני צריך אתכם איתי. התגובות שלכם ממש מחזקות אותי.
מתכוון להתקדם בהמשך גם לחיטוב ולקחת את זה עד הסוף. אין לי מה להסתיר פה ואני חושב שזה יתרום גם לאחרים פה בכל הרמות. אגע בהמשך גם ב gh ואינסולין. מאמין שיהיו שאלות.
אגב מחטים.... אני משתמש אך ורק בציוד הכי טוב שזמין לי . כרגע משתמש בחברת pic האיטלקית. מזרק 2.5 עם הברגת בטחון, מחטים בליטוש יהלום. אני מכניס כל יום מספר זריקות ולא עובר את ה 1.5 סיסי. אז זה הופך למרכיב מאוד חשוב.
עדכון 1...

לילה מסריח. ההייתי צריך לצפות את זה בא. בדרך כלל אחרי טרן.
לא לקחתי כדור שינה. מנסה להימנע ככל האפשר אבל כנראה שכבר אין מה לעשות. נרדמתי ברבע לשתיים עשרה ואחר כך קמתי ברבע לאחת רבע לשתיים רבע לשלוש רבע לארבע רבע לחמש. השעון מעורר צילצל בחמש וארבעים - מחשבות אובדניות. גררתי את עצמי מהמיטה... לעבודה.

צריך לחזור לשיגרה של כדורי שינה... רק שבונדרמין ממסטל אותי למחרת. הזמנתי מלטונין 10 מג. אולי כמה כדורים לפני השינה יהיו יותר נוחים מהבונדרמין... תום ? יניב ?

@Tom @יניב ריז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית