הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית כוח

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אז,לדעתכם,סמולוב מומלצת? אני רוצה להעלות את הסקוואט ל160 קילו סקוואט+- לרמ1
מתאמן מעל שנתיים,כרגע הרמ1 לסקוואט הוא 150,מוכן להשקיע כמו שצריך,אבל רוצה להתייעץ אם זו התוכנית הכי אפקטיבית לעלות במשקלי סקוואט בזמן הקצר ביותר?

• פותח/ת השרשור
קראתי,הכנתי את הקובץ אקסל,הכל מוכן ליום ראשון הזה.
אבל יש פה סוג של הזנחה לפלג גוף עליון לא?
עכשיו השאלה שלי פה ,לא ממש הבנתי כי לא דובר על זה יותר מדי,עושים תסקוואטים וממשיכים באימון לחלק גוף עליון?
זה ממש משבש הכל,כל יום סקוואט,ואז לבחור פשוט שריר לדחוף עם הרגליים?
שאני עושה סקוואטים,אחרי זה להמשיך רגליים או פשוט סקוואט זה כל האימון רגליים?
אשמח אם מישהו ישפוך לי על זה אור,התבלבלתי לגמרי וכרגע אני רוצה לעלות תרמ1 שלי לסקוואט לפחות ל160

ממליץ שתפנה ל @harder הוא מלך הסומולוב בפורום הזה ויוכל לעזור לך עם הכל. אין לי נסיון בתוכנית אז אני לא אמשיך להגיב כאן.

• פותח/ת השרשור
ממליץ שתפנה ל @harder הוא מלך הסומולוב בפורום הזה ויוכל לעזור לך עם הכל. אין לי נסיון בתוכנית אז אני לא אמשיך להגיב כאן.
חחחחחחח כן רציתי לתייג אותו,ראיתי תקפיצת מדרגה שלו בסקוואט,פאקינג 233 קילו סקוואט מ210,מטורף!
@harder אשמח מאוד אם תבוא קצת לשפוך לי אור על השאלות שלי

קודם כל לפי דעתי לפי משקל העובדה שלך אתה עדיין מתאמן מתחיל,בגלל זה סמלוב לא מתאים לך בכלל,סיבה שנייה אכן כמו שאתה רואה יש הזנחה של פלג גוף עליון טוטלי(אפשר אחרי הסקוואטים לעשות קצת שטויות פה ושם אבל בפועל זה לא יקרה ) בגלל זה עדיף שתעשה תוכנית אחרת שלא מזניחה פלג גוף עליון.
במצב שלך הייתי ממליץ לך לנסות עוד פעם SS (אני מנחש שעשית כבר),אם אתה מרגיש שמצית אותה עד הסוף אז טקסס תוכנית מצוינת.

תחשוב רגע זה כמו להתחיל לנסוע על אפנוע שאף פעם לא רכבת על אופניים,זה אפשרי אבל קשה. אני מנחש שלא יצא לך לעשות 5X5 הרבה פעמים. אז איך אתה רוצה לעשות 7X5 ? 10X3 ... אם בכל זאת אתה נעול על סמלוב אני ישמח לענות על מה שאני יכול.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לפי דעתי לפי משקל העובדה שלך אתה עדיין מתאמן מתחיל,בגלל זה סמלוב לא מתאים לך בכלל,סיבה שנייה אכן כמו שאתה רואה יש הזנחה של פלג גוף עליון טוטלי(אפשר אחרי הסקוואטים לעשות קצת שטויות פה ושם אבל בפועל זה לא יקרה ) בגלל זה עדיף שתעשה תוכנית אחרת שלא מזניחה פלג גוף עליון.
במצב שלך הייתי ממליץ לך לנסות עוד פעם SS (אני מנחש שעשית כבר),אם אתה מרגיש שמצית אותה עד הסוף אז טקסס תוכנית מצוינת.

תחשוב רגע זה כמו להתחיל לנסוע על אפנוע שאף פעם לא רכבת על אופניים,זה אפשרי אבל קשה. אני מנחש שלא יצא לך לעשות 5X5 הרבה פעמים. אז איך אתה רוצה לעשות 7X5 ? 10X3 ... אם בכל זאת אתה נעול על סמלוב אני ישמח לענות על מה שאני יכול.
אם להגיד את האמת,אפעם לא הייתי בתוכנית כוח (כולל סס,כל ה5X5 למיניהן) עד היום הייתי בתוכניות נפח בעיקר,ורוצה להתחיל קצת כוח ...
אני אוותר על הסמולוב כרגע,אתה צודק,ממליץ על טקסס ?

• פותח/ת השרשור
מה הרקע שלך בתוכניות אימון?
אם להגיד את האמת,תוכניות כוח אפעם לא היה הדבר המועדף עליי.
אבל כרגע אני רוצה קצת לקפוץ במשקלי עבודה,אני תקוע על סקוואט 140X6 לזמן מה ...
בינתיים הרקע שלי זה ABC\AB זה הכל ... מתאמן קרוב מאוד לשנתיים,בן 16

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית