הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני חיטוב ומסה - קריאטין

yotam555

משתמש מתחיל
40
1
נק' מוניטין:
1
40
1
האם צורכים קריאטין בתקופה מסוימת?
במסה או בחיטוב?

או שאין קשר בין קריאטין לתפריט קלורי שלילי וחיובי וצריכת פחמימות??

אני פשוט מתחיל חיטוב בקרוב ורוצה לקחת קריאטין

תודה

ניתן לקחת קריאטין גם בחיטוב וגם במסה. רק בגלל ספיחת הנוזלים של הקריאטין רצוי להפסיק את השימוש בו לקראת סוף החיטוב

כדאי לקחת את הקריאטין בעיקר במסה, ולא בגלל המראה הויזואלי המעט נפוח שהקריאטין יכול לתת,
אלא בעיקר בגלל שהקריאטין אמור לתת לך יותר כוח->משקלי עבודה גבוהים יותר->גירוי גדול יותר->עלייה גדולה יותר במסת שריר.
זה בתיאוריה, אבל בגלל שאתה בחיטוב אז גם ככה לא תהיה עלייה במסת שריר, כל העיקרון של הקריאטין הולך, אז קצת חבל לקחת קריאטין עכשיו.

כדאי לקחת את הקריאטין בעיקר במסה, ולא בגלל המראה הויזואלי המעט נפוח שהקריאטין יכול לתת,
אלא בעיקר בגלל שהקריאטין אמור לתת לך יותר כוח->משקלי עבודה גבוהים יותר->גירוי גדול יותר->עלייה גדולה יותר במסת שריר.
זה בתיאוריה, אבל בגלל שאתה בחיטוב אז גם ככה לא תהיה עלייה במסת שריר, כל העיקרון של הקריאטין הולך, אז קצת חבל לקחת קריאטין עכשיו.
לא מסכים. דווקא בחיטוב קריאטין יעזור לשמר את משקלי העבודה. משקלי עבודה גבוהים יותר -> שמירה טובה יותר על מסת השריר.
אני לוקח קריאטין גם במסה וגם בחיטוב.

לא מסכים. דווקא בחיטוב קריאטין יעזור לשמר את משקלי העבודה. משקלי עבודה גבוהים יותר -> שמירה טובה יותר על מסת השריר.
נכון, וגם קריאטין עוזר להתאוששות טובה יותר שזה חשוב בחיטוב

קצת בזבוז לקחת אותו בחיטוב, ברור שהוא לא יזיק, אבל היתרון האמיתי שלו יבוא לידי ביטוי במסה.

Back
למעלה תחתית