הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון - כשרות לפסח

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
ככה, יש לי שתי אבקות חלבון סגורות עם הניילון שעליהן ( על המכסה ) והכל.
אבל, לא רשום עליהן אם כשר לפסח או לא, אני מניח שלא כיוון שזה דיימטייז ואופטיצום, אבל עדיין, יוצא שכמעט חודש לא אשתמש באבקה שהיא בעצם אצלי בבסיס יומיומי.
אז בקיצור, אני מבין שכנראה היא לא כשרה לפסח, נכון או לא?

אם היא לא כשרה בכלל, למה שתהיה כשרה לפסח?
וזה שהיא לא כשרה לא אומר שיש בה משהו לא כשר (בשר, חזיר או כל דבר אחר) אלא אומר שאין עליה פיקוח כשרות.

• פותח/ת השרשור
אם היא לא כשרה בכלל, למה שתהיה כשרה לפסח?
וזה שהיא לא כשרה לא אומר שיש בה משהו לא כשר (בשר, חזיר או כל דבר אחר) אלא אומר שאין עליה פיקוח כשרות.
אני מודע לכך, זאת הסיבה שאני לא עם סופר אפקט או משהו בסגנון ושלא הייתה לי בעיה ללכת על דיימטייז, אופטימום וכו וכו.
לא נורא, נקנה עוד קוטג׳ ונאכל עוד בשר, לפחות יהיה לי קל ב AD ולאט לכט כמות החלבון שאני צריך תרד אז יהיה לי יותר נוח להסתדר.

ראיתי שהעלת את הנושא גם בפוסט אחר, אז כמו שענו לך שם - אתה יכול לקנות ישראליות כשרות אבל אם זה רק לפסח וכבר יש לך שני כדים בבית, זה קצת מיותר.
גם ככה בחג הזה הכל מצות, ביצים וגבינה... 🙄

• פותח/ת השרשור
ראיתי שהעלת את הנושא גם בפוסט אחר, אז כמו שענו לך שם - אתה יכול לקנות ישראליות כשרות אבל אם זה רק לפסח וכבר יש לך שני כדים בבית, זה קצת מיותר.
גם ככה בחג הזה הכל מצות, ביצים וגבינה... 🙄
כן אני לא אקנה עכשיו עוד אבקה...
יכול להיות שבחג הזה אנסה פליאו כיוון שאני לא בדיוק אשלוט על כמויות, ועם הפליאו אני אתן פחמימה יחסית נמוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית