הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי לקנות גיינר?

• פותח/ת השרשור mtnn
  • פורסם בתאריך

mtnn

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
שלום, אני מתאמן כבר כחצי שנה וכבר עלייתי ב-15 ק"ג בתקופה הצבא , לאחר שחרורי ירדתי בכ4 ק"ג.. 1.80 שוקל 74 ק"ג.. למרות שאני אוכל יחסית הרבה(לבנאדם ממוצע אני יורד במשקל) בגלל שאני עובד אין לי זמן לאכול כמו בתקופה של הצבא.. וגם לא תמיד יש כוח להכין אוכל.. היום רוב הקלוריות שלי מבוססות על שומן וחשבתי אולי לקנות גיינר במקוום לסבול כל כך מאוכל ( כבר לא יכול לאכול יותר..!!!!!)

איזה גיינר מומלץ? האם כל הגיינרים אותו הדבר? האם כדאי להזמין גיינק מחו"K לצמצם עלויות? אשמח לקבל המלצה על משהו שאין לו הרבה תופעות לוואי(לבנאדם הממוצע), נחשב לאיכותי(אישור ה-FDA וכל החרא) ובלי הרבה חרא תוספות למיניהם.. ושנותן תועלת גבוהה למחיר.

תודה על העזרה וסליחה על החפירה...

לפי מה שתיארת פה גיינר יכול לעזור לך.
מבחינת איזה גיינר יש לך הרבה אופציות, אני לא מקצוען בגיינרים אבל אני אמליץ לך על PRO COMPLEX GAINER או SERIOUS MASS כי יש עליהם הרבה המלצות טובות (שניהם של חברת אופטימום, חברה מובילה בתחום תוספי התזונה)

1.אסור לדבר על הזמנות מחול אז זה יורד מהפרק (למרות שבגיינר זה ממילא לא יחסוך גרוש .להיפך).

2.אתה אומר שרוב האוכל שלך משומן (מניח שאתה מתכוון פשוט לא מחלבון,אלא אם כן אתה שותה שמן ואוכל אגוזים בלבד).אז אני חושב שאולי אין פה בעיה קלורית ואפשר לשקול אבקת חלבון ולאו דווקא גיינר.

• פותח/ת השרשור
1.אסור לדבר על הזמנות מחול אז זה יורד מהפרק (למרות שבגיינר זה ממילא לא יחסוך גרוש .להיפך).

2.אתה אומר שרוב האוכל שלך משומן (מניח שאתה מתכוון פשוט לא מחלבון,אלא אם כן אתה שותה שמן ואוכל אגוזים בלבד).אז אני חושב שאולי אין פה בעיה קלורית ואפשר לשקול אבקת חלבון ולאו דווקא גיינר.

אני שומר על פי 2 חלבון, אני מקפיד על ארוחת פחמימות עם בשר ומקפיד לאכול ביום 120 גרם חלבון(פי 2 ממשקל הגוף) אבל מבחינת קלוריות רובם משמן(הרבה אגוזים, טחינה, בוטנים וכו'..)

דווקא את החלבון אין לי בעיה לאכול, במנה אני אוכל 300 גרם בשר, 3 ביצים בבוקר, גבינה ועוד מקבל חלבון ממקומות אחרים(כמו קטניות טחינה וכו') למרות שיש יימים שיש חוסר אני לרוב מצליח לשמור על רמת חלבון סבירה(בגיינר יש גם כמות יפה של חלבון שיכול להשלים לי), הבעיה שלי עם הפחמימות, אני מנסה לאכול ולא מצליח ומשלים את הקלוריות עם דברים עם הרבה שמן כמו טחינה, אגוזים, בוטנים,שקדים..
הבעיה שאני לא משמין, להפך אני יורד במשקל ואני כבר לא יודע מאיפה להוסיף קלוריות.. ומתחיל להימאס לי מאוכל..

בקשר לקנייה מחול אני מבין שיש פי ניגוד אינטרסים אז באמת אני אוריד את השאלה מהפרק..

הבנתי,קודם כל יפה שאתה שם דגש דווקא על חלבון,חשוב מאוד.
ופחמימות זה ממש לא אמורה להיות בעיה.זה זול וזמין בטירוף.
השיחוק עם פחמימה-שומן הוא להחלטתך בסופו של דבר...רק שלא יהיה קיצוני לאחד הצדדים כי אחרת צריך להתנהל בהתאם.

במידה ואתה רוצה לעלות במשקל,הייתי מציע לך לבנות "שלד" של תפריט שבו יש את הערכים הרצויים שלך מבחינה קלוריות וכ'ו (בכוונה אומר שלד - ערכים כלליים,לא לנקוט בכל מאכל) .
ורק ככה תוכל לשים אצבע על הדופק על כמה אתה יורד\עולה.

כי כמו שאמרת,שיש ימים שאתה אוכל פחות בגלל חוסר ,בסופו של דבר עלייה\ירידה במשקל זהתהליך יום יומי,קשה להגיע למטרה גם אם נתת 80% (ו80% זאת השקעה משוגעת,לרגע לא מזלזל,אבל זה האינצ' האחרון שיתן לך את התוצאה שאתה,סביר להניח רוצה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית