הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארובי או לא

dana198032

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
הי,

במידה ואני רוצה להתחטב, בעבר התאמנתי בחדכ רגיל שבו היינו עושים ארובי וכח .וכעת בקרוספיט כמעט 3 חודשים כבר..
לא בכל אימון יש ארובי לפעמים החימום הוא בתרגיל כח ,וגם במטקון עצמו יש יותר כח מאשר סיבולת
האם הייתם מוסיפים גם ארובי לדוג' ריצה או יום מנוחה שבו ריצה?

ב. אני מנסה להתמיד ב4 אימונים בשבוע.. אבל מרגישה עייפות... שמנסה לכפות באוכל.. על מנת להתאושש.. האם כדאי לי לקחת כ קפאין על מנת שגם יעזור בשריפת קל. וגם יתן אנרגיה כי לאחר יום עבודה שמסתים ב6 בערב.. אני מתעיפת עוד בסיבוב הראשון למטקון..חח 🤦‍♂️

תודה למגיבים ..🙄

החיטוב זה עניין של תזונה יותר מספורט. אני אישית ממש לא מאמין באירובי, אני ממליץ לך להמשיך להתמקד בקרוספיט ואולי לשנות משהו בתזונה, או שלהמשיך לעבוד קשה כי זה דברים שלוקחים זמן.
בקשר לשאלה השניה, אני לא ניסיתי בחיים קפאין, אבל אולי את יכולה לשתות שחור חזק עם איזה תמר. בכל מקרה את צריכה לנסות ולראות מה עושה לך טוב. והאוכל להתאוששות הוא מאוד חשוב, הכי חשוב ביחד עם שינה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה .
השחור קצת בעיתי במיוחד לפני ברפי..

את כנראה מתאמנת יותר מידיי או אוכלת פחות מידיי, שימי לזה לב כי בקרוספיט אפשר להפצע ולהגיע לאימון יתר מהר מאד.

דבר שני, לא חושב שיש לך מורך באירובי ה׳מטקון׳ מספק לך after burn לטווח יחסית ארוך מה שאומר שאת שורפת יותר גם ביום מנוחה.

כמו שנאמר למעלה , תקפידי על תזונה ועל התאוששות וכמובן תתאמני בעקביות ויהיה בסדר.

Back
למעלה תחתית