הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט... להתחיל או לא להתחיל

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אהלן חבר׳ה , אני מתאמן יחסית רציני בחדכ, עם מסה מכובדת ולדעתי גם חזק יחסית ...
השאלה שלי היא כזאת, לאחרונה אני פוזל לכיוון הקרוספיט כי הוא ממש מסקרן אותי אך יש לי כמה התלבטויות...
פעם הייתי שמן, לכן כל התכלית של האימונים שלי הם להיראות טוב יותר וגדול! ( זה בשיא הכנות למרות שזה נשמע רע..)
לכן אני עד היום העדפתי להישאר בחדכ הכושר ולהעמיס עוד פלטות לבנץ׳ , דדליפט וכו...
גם בגלל עודף עור יחסית, הסיכוי שלי להיראות טוב הוא לגדול ו״להדק״ את העור בעצם...
מה אתם חושבים? להישאר או שמישהו יכול להאיר את עיניי שאוכל להתקדם ולהגיע למטרות כאלו גם בקרוספיט..
ואיך מתחילים בכלל(כשאני מגיע מרקע אחר)?

תודה:)

אם אתה נכנס לקרוספיט בשביל מטרות של ניראות הגוף קח בחשבון שתצטרך לחבר לזה דיאטה מתאימה ולהמשיך קצת בחדר כושר, לוקל קצת זמן להגיע לרמה של קרוספיט שגם תראה כמו שתרצה ( תסתכל על מתחרי הrfa ל90 אחוז מהם יש גוף מעולה אבל הם מתאמנים שנתיים/שלוש ובאו מרקע קודם אז קח זאת בחשבון)
הכי טוב לדעתי פשוט לנסות , לא ייקרה כלום מכמה אימונים.

• פותח/ת השרשור
אבל בהתחלה אני ארגיש כאילו אני לא מתאמץ מספיק , לא? (ביחס למה שאני רגיל שהגוף מרגיש לאחר אימון חדכ) ואני לא מפחד מדיאטה ... אני כיום בתוכנית אימונים ודיאטה מעולים(בדיוק מתחיל הכנות לשבוע הבא ואוכל לעבודה-תכף יכנסו גם החלבונים, את הטוב בסוף:) )

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 73.9 · צפיות: 203
להיפך, זה אימון מהסוג שבחיים לא הכרת ובהתחלה יבוא לך למות. ויום אחרי זה תקום עם דומס מהסרטים.

• פותח/ת השרשור
יש כאן מישהו שעשה את המעבר הזה ויכול לספר?

הייתי במצב דומה לשלך, הייתי שנתיים בחדר כושר והגעתי שתוצאות שאני מרוצה מהן חזק מצד אחד וגוף בנוי ויפה מצד שני.
אבל הרגשתי לא ממש טוב-בריא, כי בכל מה שקשור לכושר או גמישות לא היה לי יתרון.
קרוספיט זה ספורט שגורם לך להשתפר בהכל ובאותו זמן...מצד אחד מתחזקים מצד שני הופכים ליותר אתלטים בכושר ובגמישות וגם הגוף הופך ליותר יפה, בשילוב עם תזונה כמובן .
למדתי הרבה דברים שתמיד רציתי לדעת כמו הרמות אולימפיות : קלינים סנטצ׳, שיפור טכניקות בסקווט ודדליפט .

בנץ׳ פרס עובדים אצלנו לעיתים די נדירות (ובצדק, זה לא תרגיל שנחשב חלק מהספורט )
אז בנץ׳ פרס ובכללי חזה אני עובד לפעמים בחדר כושר.

אבל שאר השרירים עובדים חזק מאוד באימוני הקרוספיט ואני אישית ממש מרוצה.

תראה סרטונים של אימונים ותלך לאימוני נסיון,
בהצלחה 😃

אני חבר בקהילת הקרוספיט כבר שנתיים ואני נהנה מכל רגע שאני שם 😃
אנשים טובים,אחלה תחרויות,גיוון באימונים והכי חשוב להנות ..
כל מטרה היא אפשרית בתחום הכל תלוי בהתאם לתזונה ,רצון וההשקעה שלך.

Back
למעלה תחתית