עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה עם שומן,כולסטרול והרבה קלוריות ודברים כאלה וששאלת תמוכר שהביא לי הוא אמר שהחלבון הזה טהורתשאל אותה איך זה יעשה אותך שמן בדיוק?
זה לאכי זה עם שומן,כולסטרול והרבה קלוריות
שאל את הדיאטנית כמה שומן יש בגביע קוטג' 5% (בערך אותה כמות חלבון כמו במנה אחת של אבקה).כי זה עם שומן
המפגש איתה עוד שבועיים ואני רוצה לטעות תאבקה.שאל את הדיאטנית כמה שומן יש בגביע קוטג' 5% (בערך אותה כמות חלבון כמו במנה אחת של אבקה).
צפה בקובץ המצורף 24603
אני לא ממש מבין באבקת חלבון אבל עד כמה שאני יודע שזה משלים את החלבון החסר, אני צודק?שאלת אם הדיאטנית צודקת(והיא לא) ויותר חשוב לשאול, אתה יודע למה משמשת אבקת חלבון? כי זה לא נראה ככה.
מצטער אבל המשפחה שלך הולכת בעיוור אחרי מישהי סתומה.אני לא ממש מבין באבקת חלבון אבל עד כמה שאני יודע שזה משלים את החלבון החסר, אני צודק?
עכשיו אני מחשב את התפריט שהיא הביאה לי ולא הגיע אפילו ל100 גרם חלבון זה בין85-90 ואני שוקל 91 קילו אז לשתות תאבקה כי לפי מה שאני רואה חסר לי חלבונים.
שיגניב סקופ חלבון ושייקר לאיזה גן וישתה.תשתה בחשכה 🥷
הוא בן 16, ההורים שלו עוד אחראים עליו.אני לא יודע בן כמה אתה אבל במקומך לא הייתי מסביר להם בכלל. הייתי אומר להם בצורה פשוטה. "מי שילם על האבקה? אה? נכון, אני שילמתי, כשזה בא מהכסף שלי אתם לא יכולים להגיד לי כלום".
פשוט לפי איך שאתה מתאר את ההורים שלך הם אנשי העולם השטוח, הם גם כנראה לא יאמינו שבפורום כלשהו באינטרנט יהיו אנשים שמבינים בזה והם חושבים שהעצה הכי טובה שהם יקבלו היא מתזונאית...
בבית שלי גם כשהייתי בן 16, אם הייתי עובד, מרוויח כסף הייתי יכול לקנות מה שבא לי בכסף הזה. זה לא נורמאלי שילד בן 16 ישקיע את הכסף שלו באבקת חלבון ויזרקו לו אותה...הוא בן 16, ההורים שלו עוד אחראים עליו.
אם בא להם הם יכולים אפילו לזרוק לו את האבקה לפח.
אתה צודק במה שאתה אומר, אבל כל עוד הוא לא בן 18 ההורים שלו עוד אחראים עליו והם יכולים לחנך אותו איך שבא להם.בבית שלי גם כשהייתי בן 16, אם הייתי עובד, מרוויח כסף הייתי יכול לקנות מה שבא לי בכסף הזה. זה לא נורמאלי שילד בן 16 ישקיע את הכסף שלו באבקת חלבון ויזרקו לו אותה...
אז רגע, אם ההורים יכולים מבחינת החוק לקחת מה ששייך לילד כי הוא קנה את זה בכסף שלו, זה אומר שמבחינת החוק הזה אם יהיה לי ילד והוא יעבוד אני יכול גם לקחת את כל הכסף שהוא הרוויח ולהגיד "אתה עד גיל 18 באחריותי אז זכותי לקחת ממך מה שבא לי".אתה צודק במה שאתה אומר, אבל כל עוד הוא לא בן 18 ההורים שלו עוד אחראים עליו והם יכולים לחנך אותו איך שבא להם.
לפותח השרשור, תנסה להסביר להורים שלך שאתה כבר ילד גדול ואתה אחראי על המעשים שלך, אולי זה ישכנע אותם.
תראה להם מאמרים מקילוגרם (אם יש)