הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשפחה שלי לא מסכימה לי אבקת חלבון אחרי שכבר הגיע. מה לעשות?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני קניתי את האבקה extreme whey בטעם שוקולד כשר לפסח ותכננתי לשתות תאבקה מחר אבל המשפחה שלי לא מסכימים לי בגלל שהדיאטנית אמרה שהאבקה הזאת תעשה אותי שמן בגלל שאני בעודף שומן אז זה יעשה אותי יותר שמן. זה נכון? ואם לא אז איך להסביר להם שזה לא משמין?

כי זה עם שומן
שאל את הדיאטנית כמה שומן יש בגביע קוטג' 5% (בערך אותה כמות חלבון כמו במנה אחת של אבקה).
upload_2015-3-16_23-11-1.png

אז תשאל את ההורים שלך את השאלה הזאת (התשובה, אם אתה לא יודע: 12.5 גרם שומן בגביע קוטג' 5%, כלומר פי 15 בערך מאשר באבקה שקנית). מותר לשאול בן כמה אתה?

שאלת אם הדיאטנית צודקת(והיא לא) ויותר חשוב לשאול, אתה יודע למה משמשת אבקת חלבון? כי זה לא נראה ככה.

• פותח/ת השרשור
שאלת אם הדיאטנית צודקת(והיא לא) ויותר חשוב לשאול, אתה יודע למה משמשת אבקת חלבון? כי זה לא נראה ככה.
אני לא ממש מבין באבקת חלבון אבל עד כמה שאני יודע שזה משלים את החלבון החסר, אני צודק?
עכשיו אני מחשב את התפריט שהיא הביאה לי ולא הגיע אפילו ל100 גרם חלבון זה בין85-90 ואני שוקל 91 קילו אז לשתות תאבקה כי לפי מה שאני רואה חסר לי חלבונים.

אני לא ממש מבין באבקת חלבון אבל עד כמה שאני יודע שזה משלים את החלבון החסר, אני צודק?
עכשיו אני מחשב את התפריט שהיא הביאה לי ולא הגיע אפילו ל100 גרם חלבון זה בין85-90 ואני שוקל 91 קילו אז לשתות תאבקה כי לפי מה שאני רואה חסר לי חלבונים.
מצטער אבל המשפחה שלך הולכת בעיוור אחרי מישהי סתומה.
תנסה להסביר,לא תצליח ..זה כבר באסה.
גם לי היו ריבים עם ההורים דאז (עוד לפני שאבקת חלבון נמכרה בסופרפארם ובכל מקום) - בסוף זה הסתדר כי באמת נלחמתי והראיתי להם שאני לא מתכוון לוותר כי אני חושב שהם מדברים שטויות

אני לא יודע בן כמה אתה אבל במקומך לא הייתי מסביר להם בכלל. הייתי אומר להם בצורה פשוטה. "מי שילם על האבקה? אה? נכון, אני שילמתי, כשזה בא מהכסף שלי אתם לא יכולים להגיד לי כלום".
פשוט לפי איך שאתה מתאר את ההורים שלך הם אנשי העולם השטוח, הם גם כנראה לא יאמינו שבפורום כלשהו באינטרנט יהיו אנשים שמבינים בזה והם חושבים שהעצה הכי טובה שהם יקבלו היא מתזונאית...

אני בטוח שחצי מהפורום הזה אם לא הרוב נתקלו בדיוק בבעיה שאתה נמצא בה כרגע.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל במקומך לא הייתי מסביר להם בכלל. הייתי אומר להם בצורה פשוטה. "מי שילם על האבקה? אה? נכון, אני שילמתי, כשזה בא מהכסף שלי אתם לא יכולים להגיד לי כלום".
פשוט לפי איך שאתה מתאר את ההורים שלך הם אנשי העולם השטוח, הם גם כנראה לא יאמינו שבפורום כלשהו באינטרנט יהיו אנשים שמבינים בזה והם חושבים שהעצה הכי טובה שהם יקבלו היא מתזונאית...
הוא בן 16, ההורים שלו עוד אחראים עליו.
אם בא להם הם יכולים אפילו לזרוק לו את האבקה לפח.

הוא בן 16, ההורים שלו עוד אחראים עליו.
אם בא להם הם יכולים אפילו לזרוק לו את האבקה לפח.
בבית שלי גם כשהייתי בן 16, אם הייתי עובד, מרוויח כסף הייתי יכול לקנות מה שבא לי בכסף הזה. זה לא נורמאלי שילד בן 16 ישקיע את הכסף שלו באבקת חלבון ויזרקו לו אותה...

בבית שלי גם כשהייתי בן 16, אם הייתי עובד, מרוויח כסף הייתי יכול לקנות מה שבא לי בכסף הזה. זה לא נורמאלי שילד בן 16 ישקיע את הכסף שלו באבקת חלבון ויזרקו לו אותה...
אתה צודק במה שאתה אומר, אבל כל עוד הוא לא בן 18 ההורים שלו עוד אחראים עליו והם יכולים לחנך אותו איך שבא להם.
לפותח השרשור, תנסה להסביר להורים שלך שאתה כבר ילד גדול ואתה אחראי על המעשים שלך, אולי זה ישכנע אותם.
תראה להם מאמרים מקילוגרם (אם יש)

אתה צודק במה שאתה אומר, אבל כל עוד הוא לא בן 18 ההורים שלו עוד אחראים עליו והם יכולים לחנך אותו איך שבא להם.
לפותח השרשור, תנסה להסביר להורים שלך שאתה כבר ילד גדול ואתה אחראי על המעשים שלך, אולי זה ישכנע אותם.
תראה להם מאמרים מקילוגרם (אם יש)
אז רגע, אם ההורים יכולים מבחינת החוק לקחת מה ששייך לילד כי הוא קנה את זה בכסף שלו, זה אומר שמבחינת החוק הזה אם יהיה לי ילד והוא יעבוד אני יכול גם לקחת את כל הכסף שהוא הרוויח ולהגיד "אתה עד גיל 18 באחריותי אז זכותי לקחת ממך מה שבא לי".
זה לא נשמע לי הגיוני בכלל, אני בטוח שילד יכול גם לתבוע את ההורים שלו אם הם לוקחים לו משהו שהוא רכש בכסף שהוא הרוויח בעצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית