עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ONLY IN ISRAELמזכיר לי שפעם הלכתי לדיאטנית והיא בעצמה הייתה בעודף משקל ענקי
כששאלתי אותה אם התפריט שהיא נתנה לי הוא מעל הנטרלי היא אמרה שאני אוכל ועוד 3 חודשים אחזור לבדוק משקל וככה ניראה אם התפריט טוב או לא 😵
כנראה שלא יעזור, אבל כמו שאמרתי, לא יזיק לנסות. וגם להכניס להם צל של ספק לגבי הדיאטניתשוב. לא יעזור. בעיני הורים ממוצעים הדיאטנית היא המקצוענית, האינטרנט מלא זבל, ואבקות חלבון מלאות שומן וסטרואידים וחומרים ממכרים, ומה פתאום להאמין לתווית שיצרה איזו חברה רמאית שמנצלת ילדים.
עד אז אפשר להסתפק בהחזקתה בצינוק 😃באמת עדיף לראות את התפריט לפני שמחליטים להוציא אותה להורג
זה התפריט בבוקר קם כוס מים אוכל תפוח במשך הבוקר אוכל יוגורט(בלי סוכר) בבוקר 3 כפות ש"ש עם קצת חלב וכפית דבשלאחשבתי על זה. באמת עדיף לראות את התפריט לפני שמחליטים להוציא אותה להורג 😃
תפרסם את הערכים הסופיים, ואת כמות המשקל של הכל.זה התפריט בבוקר קם כוס מים אוכל תפוח במשך הבוקר אוכל יוגורט(בלי סוכר) בבוקר 3 כפות ש"ש עם קצת חלב וכפית דבש
צהריים עוף עם ירקות
אחרי צהריים פרי
ארוחת ערב סלט גדול או ירקות חתוכים קוטג' או טונה בתוספת סלט ושתי פרוסות לחם
זה הארוחה יומית שלי
והעוף רק בתנור
היא לא אמרה כמה גרם וכל זה אבל היא אמרה שצריך לאכול מנות קטנותתפרסם את הערכים הסופיים, ואת כמות המשקל של הכל.
אבל אני מעריך שזה כן בסביבות ה900 קלוריות
תתלונן עליה על רשלנות וטמטום.היא לא אמרה כמה גרם וכל זה אבל היא אמרה שצריך לאכול מנות קטנות
לפי מה שיצא לי יצא 83-89 גרם חלבון פחמימות סביבות ה25 קלוריות 900 קצת יותר והשאר לא זוכר
ככל הנראה נצטרך להוציא אותה להורג למרות הכל.זה התפריט
היא שאלה אותי אזיה גוף אני רוצה אמרתי לה מו zyzz אתה רוצה שאני יראה לך מיזה היא אמרה תראיה אז הראתי לה והיא אמרה זה גדול מידיי אמרתי ככה אני אוהב והיא אמרה אתה צריך להיות כמו ברוס לי תראב אותו בתמונות תראה איזה קטן הואככל הנראה נצטרך להוציא אותה להורג למרות הכל.
אני חושב שהיא מטרילה אותך.היא שאלה אותי אזיה גוף אני רוצה אמרתי לה מו zyzz אתה רוצה שאני יראה לך מיזה היא אמרה תראיה אז הראתי לה והיא אמרה זה גדול מידיי אמרתי ככה אני אוהב והיא אמרה אתה צריך להיות כמו ברוס לי תראב אותו בתמונות תראה איזה קטן הוא
אני חושב שהוא מטריל אותנואני חושב שהיא מטרילה אותך.
גם אני מתחיל לחשוד. אולי הוא והדיאטנית משתפים פעולה ומטרילים את שתינו ביחד?אני חושב שהוא מטריל אותנו
אני לא מטריל אותכם אל תדאג ואחרי האבקת חלבון אני מרגיש קצת בגרון כאילו כאבים שרוצה להקיא אבל אני לא מקיא אלה הרגשה קטנה כזאת ועד כמה שידוע לי אני לא אלרגי לאוכלאני חושב שהוא מטריל אותנו
@יהושע60 יש לך עוד מקום בצינוק?גם אני מתחיל לחשוד. אולי הוא והדיאטנית משתפים פעולה ומטרילים את שתינו ביחד?
היה לי את זה גם כששתיתי את האבקה עם חלב. עכשיו אין לי. לא יודע למה אתה מרגיש את זה, תנסה כמות שונה של מים.אני לא מטריל אותכם אל תדאג ואחרי האבקת חלבון אני מרגיש קצת בגרון כאילו כאבים שרוצה להקיא אבל אני לא מקיא אלה הרגשה קטנה כזאת ועד כמה שידוע לי אני לא אלרגי לאוכל
בונא זה פשוט כלום אוכל, זה משהו שאפשר לאכול בארוחה אחת. נראה לי כמו משהו שיכול לדפוק לך את החילוף חומרים לגמריזה התפריט בבוקר קם כוס מים אוכל תפוח במשך הבוקר אוכל יוגורט(בלי סוכר) בבוקר 3 כפות ש"ש עם קצת חלב וכפית דבש
צהריים עוף עם ירקות
אחרי צהריים פרי
ארוחת ערב סלט גדול או ירקות חתוכים קוטג' או טונה בתוספת סלט ושתי פרוסות לחם
זה הארוחה יומית שלי
והעוף רק בתנור
אני רוצה להפסיק ללכת אליה אבל המשפחה חושבים שבזכותה אני ירזה והם רוצים גם ללכת אליה באלי לנסות לעשות תפריט לבד עם 1400 קלוריותבונא זה פשוט כלום אוכל, זה משהו שאפשר לאכול בארוחה אחת. נראה לי כמו משהו שיכול לדפוק לך את החילוף חומרים לגמרי
ההורים שלך לא שמו לב שהיא נתנה לך תפריט של 900 קלוריות?אני רוצה להפסיק ללכת אליה אבל המשפחה חושבים שבזכותה אני ירזה והם רוצים גם ללכת אליה באלי לנסות לעשות תפריט לבד עם 1400 קלוריות
תראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבהאני רוצה להפסיק ללכת אליה אבל המשפחה חושבים שבזכותה אני ירזה והם רוצים גם ללכת אליה באלי לנסות לעשות תפריט לבד עם 1400 קלוריות