ייעוץ המשפחה שלי לא מסכימה לי אבקת חלבון אחרי שכבר הגיע. מה לעשות?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני קניתי את האבקה extreme whey בטעם שוקולד כשר לפסח ותכננתי לשתות תאבקה מחר אבל המשפחה שלי לא מסכימים לי בגלל שהדיאטנית אמרה שהאבקה הזאת תעשה אותי שמן בגלל שאני בעודף שומן אז זה יעשה אותי יותר שמן. זה נכון? ואם לא אז איך להסביר להם שזה לא משמין?

מזכיר לי שפעם הלכתי לדיאטנית והיא בעצמה הייתה בעודף משקל ענקי
כששאלתי אותה אם התפריט שהיא נתנה לי הוא מעל הנטרלי היא אמרה שאני אוכל ועוד 3 חודשים אחזור לבדוק משקל וככה ניראה אם התפריט טוב או לא 😵

מזכיר לי שפעם הלכתי לדיאטנית והיא בעצמה הייתה בעודף משקל ענקי
כששאלתי אותה אם התפריט שהיא נתנה לי הוא מעל הנטרלי היא אמרה שאני אוכל ועוד 3 חודשים אחזור לבדוק משקל וככה ניראה אם התפריט טוב או לא 😵
ONLY IN ISRAEL

שוב. לא יעזור. בעיני הורים ממוצעים הדיאטנית היא המקצוענית, האינטרנט מלא זבל, ואבקות חלבון מלאות שומן וסטרואידים וחומרים ממכרים, ומה פתאום להאמין לתווית שיצרה איזו חברה רמאית שמנצלת ילדים.
כנראה שלא יעזור, אבל כמו שאמרתי, לא יזיק לנסות. וגם להכניס להם צל של ספק לגבי הדיאטנית

• פותח/ת השרשור
לאחשבתי על זה. באמת עדיף לראות את התפריט לפני שמחליטים להוציא אותה להורג 😃
זה התפריט בבוקר קם כוס מים אוכל תפוח במשך הבוקר אוכל יוגורט(בלי סוכר) בבוקר 3 כפות ש"ש עם קצת חלב וכפית דבש
צהריים עוף עם ירקות
אחרי צהריים פרי
ארוחת ערב סלט גדול או ירקות חתוכים קוטג' או טונה בתוספת סלט ושתי פרוסות לחם
זה הארוחה יומית שלי
והעוף רק בתנור

זה התפריט בבוקר קם כוס מים אוכל תפוח במשך הבוקר אוכל יוגורט(בלי סוכר) בבוקר 3 כפות ש"ש עם קצת חלב וכפית דבש
צהריים עוף עם ירקות
אחרי צהריים פרי
זה הארוחה יומית שלי
והעוף רק בתנור
תפרסם את הערכים הסופיים, ואת כמות המשקל של הכל.
אבל אני מעריך שזה כן בסביבות ה900 קלוריות

• פותח/ת השרשור
תפרסם את הערכים הסופיים, ואת כמות המשקל של הכל.
אבל אני מעריך שזה כן בסביבות ה900 קלוריות
היא לא אמרה כמה גרם וכל זה אבל היא אמרה שצריך לאכול מנות קטנות
לפי מה שיצא לי יצא 83-89 גרם חלבון פחמימות סביבות ה25 קלוריות 900 קצת יותר והשאר לא זוכר

איך זה בדיוק הולך שאתה משלם לתזונאית והיא בונה לך תפריט בלי כמויות ובלי ערכים סופיים?
אם ככה כולן עובדות אז אני יכול כבר היום להחליף אותן...
אגב חשבת לספר להורים שלך על הייעוץ האישי פה בפורום? אני בטוח שזה הרבה יותר זול מהתזונאית שלך ומה שבטוח אתה תראה הרבה יותר תוצאות.

• פותח/ת השרשור
ככל הנראה נצטרך להוציא אותה להורג למרות הכל.
היא שאלה אותי אזיה גוף אני רוצה אמרתי לה מו zyzz אתה רוצה שאני יראה לך מיזה היא אמרה תראיה אז הראתי לה והיא אמרה זה גדול מידיי אמרתי ככה אני אוהב והיא אמרה אתה צריך להיות כמו ברוס לי תראב אותו בתמונות תראה איזה קטן הוא

היא שאלה אותי אזיה גוף אני רוצה אמרתי לה מו zyzz אתה רוצה שאני יראה לך מיזה היא אמרה תראיה אז הראתי לה והיא אמרה זה גדול מידיי אמרתי ככה אני אוהב והיא אמרה אתה צריך להיות כמו ברוס לי תראב אותו בתמונות תראה איזה קטן הוא
אני חושב שהיא מטרילה אותך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהוא מטריל אותנו
אני לא מטריל אותכם אל תדאג ואחרי האבקת חלבון אני מרגיש קצת בגרון כאילו כאבים שרוצה להקיא אבל אני לא מקיא אלה הרגשה קטנה כזאת ועד כמה שידוע לי אני לא אלרגי לאוכל

גם אני מתחיל לחשוד. אולי הוא והדיאטנית משתפים פעולה ומטרילים את שתינו ביחד?
@יהושע60 יש לך עוד מקום בצינוק?
אני לא מטריל אותכם אל תדאג ואחרי האבקת חלבון אני מרגיש קצת בגרון כאילו כאבים שרוצה להקיא אבל אני לא מקיא אלה הרגשה קטנה כזאת ועד כמה שידוע לי אני לא אלרגי לאוכל
היה לי את זה גם כששתיתי את האבקה עם חלב. עכשיו אין לי. לא יודע למה אתה מרגיש את זה, תנסה כמות שונה של מים.

צהריים עוף עם ירקות
אחרי צהריים פרי
זה הארוחה יומית שלי
והעוף רק בתנור
בונא זה פשוט כלום אוכל, זה משהו שאפשר לאכול בארוחה אחת. נראה לי כמו משהו שיכול לדפוק לך את החילוף חומרים לגמרי

• פותח/ת השרשור
בונא זה פשוט כלום אוכל, זה משהו שאפשר לאכול בארוחה אחת. נראה לי כמו משהו שיכול לדפוק לך את החילוף חומרים לגמרי
אני רוצה להפסיק ללכת אליה אבל המשפחה חושבים שבזכותה אני ירזה והם רוצים גם ללכת אליה באלי לנסות לעשות תפריט לבד עם 1400 קלוריות

אני רוצה להפסיק ללכת אליה אבל המשפחה חושבים שבזכותה אני ירזה והם רוצים גם ללכת אליה באלי לנסות לעשות תפריט לבד עם 1400 קלוריות
ההורים שלך לא שמו לב שהיא נתנה לך תפריט של 900 קלוריות?

תראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית