עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אמרתי להם הם אמרו זה מצוין ואחותי הגדול גם אומרת חוץ מאחותי הקטנה שבעדיההורים שלך לא שמו לב שהיא נתנה לך תפריט של 900 קלוריות?
אנשים שלא מבינים כלום בתזונה יכולים לחשוב שהרעבה כזאת זאת שיטה לגיטימית להוריד משקל... הוא יכול לדבר איתם עד מחר הם לא יבינו מה הוא רוצה מהם.תראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבה
אני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר.אני אמרתי להם הם אמרו זה מצוין ואחותי הגדול גם אומרת חוץ מאחותי הקטנה שבעדי
אבא שלי היה איתי במפגש והוא הקשיב לה על הכל ועוד רוצים לשלם לה על כל מפגש 100 שקלתראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבה
אין לך אפשרות אחרת אתה יודעאני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר.
תגיד להם לנסות לאכול 900 קלוריות ביום.
שאני הייתי פעם אצל דיאטנית חשבתי היא שמנה היה לה בטן ענקית בסוף הבנתי דהיא היית בהריון חחחמזכיר לי שפעם הלכתי לדיאטנית והיא בעצמה הייתה בעודף משקל ענקי
כששאלתי אותה אם התפריט שהיא נתנה לי הוא מעל הנטרלי היא אמרה שאני אוכל ועוד 3 חודשים אחזור לבדוק משקל וככה ניראה אם התפריט טוב או לא 😵
תתקשר למשרד הבריאות ותגיד שדיאטנית אומרת לך לאכול 900 קלוריות ביום.אבא שלי היה איתי במפגש והוא הקשיב לה על הכל ועוד רוצים לשלם לה על כל מפגש 100 שקל
אין לך אפשרות אחרת אתה יודע
אז תן לו לנסות יום-יומיים את התפריט הזהאבא שלי היה איתי במפגש והוא הקשיב לה על הכל ועוד רוצים לשלם לה על כל מפגש 100 שקל
שתיתי תאבקת חלבון ועכשיו הגרון שלי עושה בעיות כאילו הוא רוצה להקיא. למה זה?אז תן לו לנסות יום-יומיים את התפריט הזה
אני עומד להקיא מה לעשות כדאי לא להקיא אני החוץ רק עם מיםאז תן לו לנסות יום-יומיים את התפריט הזה
תאכלס, תודה לכולם.מצדיע לכולם על הסבלנות
מה נסגר בסוף? לא הקאת?תאכלס, תודה לכולם.
תמיד היית תחושה שאני רוצה להקיא ובסוף לא הקאתי 😃מה נסגר בסוף? לא הקאת?
שתיתי לפני 10 דקות עם חלב 200 מ"ל וזה יצא פצצה.מה נסגר בסוף? לא הקאת?