הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשפחה שלי לא מסכימה לי אבקת חלבון אחרי שכבר הגיע. מה לעשות?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני קניתי את האבקה extreme whey בטעם שוקולד כשר לפסח ותכננתי לשתות תאבקה מחר אבל המשפחה שלי לא מסכימים לי בגלל שהדיאטנית אמרה שהאבקה הזאת תעשה אותי שמן בגלל שאני בעודף שומן אז זה יעשה אותי יותר שמן. זה נכון? ואם לא אז איך להסביר להם שזה לא משמין?

תראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבה
אנשים שלא מבינים כלום בתזונה יכולים לחשוב שהרעבה כזאת זאת שיטה לגיטימית להוריד משקל... הוא יכול לדבר איתם עד מחר הם לא יבינו מה הוא רוצה מהם.

• פותח/ת השרשור
תראה להורים את התפריט הזה, אם הם לא יחשבו שזה התעללות תגיד להם שינסו יום אחד לאכול את זה ויבינו שזה פשוט הרעבה
אבא שלי היה איתי במפגש והוא הקשיב לה על הכל ועוד רוצים לשלם לה על כל מפגש 100 שקל
אני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר.
תגיד להם לנסות לאכול 900 קלוריות ביום.
אין לך אפשרות אחרת אתה יודע
מזכיר לי שפעם הלכתי לדיאטנית והיא בעצמה הייתה בעודף משקל ענקי
כששאלתי אותה אם התפריט שהיא נתנה לי הוא מעל הנטרלי היא אמרה שאני אוכל ועוד 3 חודשים אחזור לבדוק משקל וככה ניראה אם התפריט טוב או לא 😵
שאני הייתי פעם אצל דיאטנית חשבתי היא שמנה היה לה בטן ענקית בסוף הבנתי דהיא היית בהריון חחח

אבא שלי היה איתי במפגש והוא הקשיב לה על הכל ועוד רוצים לשלם לה על כל מפגש 100 שקל

אין לך אפשרות אחרת אתה יודע
תתקשר למשרד הבריאות ותגיד שדיאטנית אומרת לך לאכול 900 קלוריות ביום.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית