הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה: האם גוף מנופך הוא גוף סקסי?

• פותח/ת השרשור numnu.
  • פורסם בתאריך

numnu.

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-14
30
1
הדעה הרובצת היא שכן... אבל יש דעות סוטרות. אני מבין שיש דעות לכאן ולכאן אני פשוט רוצה לדעת אם מי ששמעתי סתם היתעלם מי תקופת החיטוב שבעה אחר כך.

אז שאלה לי למי שעבר פו שינוי. יש שוני ביחס של בנוות לפני פיתוי הגוף לאחרי? ואם כן סמתם לב למשהו בתקופת המסע שהרחיק בנות?

תודה לעונים/עונות מראש 😃

לא מבין למה בנות זה הדבר היחידי בראש שלך, לפי שגיאות הכתיב שלך אתה כנראה בן 8.

הוא שאל שאלה, למה התשובה שלך כל כך שמוקית?

ולפותח האשכול, שני דברים:

1. מחווייתי האישית אכן יש שינוי גדול בין היחס של נשים אליי לפני ואחרי, אך לא בהכרח בגלל התוצר הפיזי, אלה גם בגלל תוצר הלוואי של הביטחון העצמי שהתוצר הפיזי הקנה לי.

2. אני חושב שאם זה מעניין אותך באמת עדיף שתפתח אשכול כזה בפורום "נשים" כדי לקבל תשובה אמיתית.

1. מחווייתי האישית אכן יש שינוי גדול בין היחס של נשים אליי לפני ואחרי, אך לא בהכרח בגלל התוצר הפיזי, אלה גם בגלל תוצר הלוואי של הביטחון העצמי שהתוצר הפיזי הקנה לי.

2. אני חושב שאם זה מעניין אותך באמת עדיף שתפתח אשכול כזה בפורום "נשים" כדי לקבל תשובה אמיתית.
כי הוא מדבר שטויות. לא חסר שמנים שמזיינים. אם הוא רוצה שילך לו עם בחורות שילך ללמוד פיקאפ. חוץ מזה,אי אפשר שיהיה כזה פוסט (ועוד בעוףטופיק!) בלי להטריל אותו.

כי הוא מדבר שטויות. לא חסר שמנים שמזיינים. אם הוא רוצה שילך לו עם בחורות שילך ללמוד פיקאפ. חוץ מזה,אי אפשר שיהיה כזה פוסט (ועוד בעוףטופיק!) בלי להטריל אותו.

יש דרך לכל דבר, אפשר להסביר כמו בן אדם.
חוץ מזה, אני לא רואה טעם להטריל מישהו שלא יודע מה זה טרולינג.

לא צוחקים על דיסלקציה.

לשאלתך,
הדעה הרובצת היא שנשים אוהבות גברים עם שרירי חזה ובטן כמו שאתה אוהב תחת וחזה אצל נשים.

אבל למי איכפת?

• פותח/ת השרשור
ראשית כול, הטרולינג שלך עלוב וחסר כול חוש הומור.

שנית אני לא דיסלקטי פשוט יש לי שגיעות כתיב.

שלישית אם התגובה הראשונה שלך לבן אדם שעשה טעות היא לצחוק אליו אז ניראה לי שאתה זה שבן 8 פו.

תודה לעונים ברצינות.
אני יפתח תנושא בפורום נשים

ראשית כול, הטרולינג שלך עלוב וחסר כול חוש הומור.

שנית אני לא דיסלקטי פשוט יש לי שגיעות כתיב.

שלישית אם התגובה הראשונה שלך לבן אדם שעשה טעות היא לצחוק אליו אז ניראה לי שאתה זה שבן 8 פו.

תודה לעונים ברצינות.
אני יפתח תנושא בפורום נשים
כשאתה מטריל אתה צריך לעשות שגיאות כתיב פה ושם ולא בכל מילה אחרת זה לא מצחיק זה סתם נראה מפגר לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית