עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא מפסיק להפתיע חחח.. למרות שתאכלס יכול לעבודאת ההזרקות הראשונות שלי עשיתי לאחר ששתיתי מעט אלכוהול
זה ישחרר אותך מעט מהמתח והלחץ
לאחר שתיסתגל מעט תוכל לבצע את כל הפעולות באופן אוטומטי
ללא בעיה מיוחדת
אין שום טיפ ממש טוב. הזרקה לרגל היא רעיון רע מאוד מאחר ואתה עדיין לא מנוסה בהזרקה והסיכון בהזרקה לאתר זה גבוה יותר ובנוסף הכאב רב הרבה יותר.לקראת סיום סייקל 1 ונעזרתי בחבר בהזרקות.כנראה פסיכולוגי נטו אבל לא מצליח להזריק לבד(היד רועדת).למישהו יש טיפ מנסיון העבר:)? כשיגיע סייקל 2 חשבתי על הזרקה ברגל.לדעתכם אשמח.
ברצינות?... 😣את ההזרקות הראשונות שלי עשיתי לאחר ששתיתי מעט אלכוהול
זה ישחרר אותך מעט מהמתח והלחץ
לאחר שתיסתגל מעט תוכל לבצע את כל הפעולות באופן אוטומטי
ללא בעיה מיוחדת
שים משהו בפה(מגבת, חתיכת עץ) ותנשך זה אמור להסיר קצת את הריכוז מהמקום שאתה מחדיר את המחט.
אני גם חושב ככה אבל הוא בעצמו אמר שהוא לא מצליח זה נראה לי פתרון הרבה יותר טוב מאשר לשתות אלכוהול בכל פעם שהוא מזריקלמה מה הוא מחשמל את עצמו / מורידים לו שיערות בביצים עם שעווה ?
שיהיה מספיק גבר לדחוף לעצמו מחט - הרעידות יעלמו לאט לאט עם המיומנות.
בתכלס אפשרי גם בכתפיים וגם לבייספס טרייספס (במידה והמתאמן הוא מאסיבי כמו @Tom שלנו )יש דברים שגבר צריך לעשות לבד, זריקות סטרואידים לתחת זה אחד מהם 😃
בפעם הראשונה שהזרקתי לבד לקח לי איזה 40 דקות . אחרי 4-5 פעמים זה טיק טק . פשוט תצתרך לעשות את זה ואז תראה שזה לא נורא .
גבר זה סטרואידים לא הרואיןאפשר להזריק באמות?
גבר זה סטרואידים לא הרואין