הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לא מצליח להזריק לבד

• פותח/ת השרשור חדש
  • פורסם בתאריך

חדש

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לקראת סיום סייקל 1 ונעזרתי בחבר בהזרקות.כנראה פסיכולוגי נטו אבל לא מצליח להזריק לבד(היד רועדת).למישהו יש טיפ מנסיון העבר:)? כשיגיע סייקל 2 חשבתי על הזרקה ברגל.לדעתכם אשמח.

את ההזרקות הראשונות שלי עשיתי לאחר ששתיתי מעט אלכוהול
זה ישחרר אותך מעט מהמתח והלחץ
לאחר שתיסתגל מעט תוכל לבצע את כל הפעולות באופן אוטומטי
ללא בעיה מיוחדת

ללא בעיה מיוחדת
אתה לא מפסיק להפתיע חחח.. למרות שתאכלס יכול לעבוד

מממ... אוליי תכניס לאזור שאתה לא רואה ממש?

לקראת סיום סייקל 1 ונעזרתי בחבר בהזרקות.כנראה פסיכולוגי נטו אבל לא מצליח להזריק לבד(היד רועדת).למישהו יש טיפ מנסיון העבר:)? כשיגיע סייקל 2 חשבתי על הזרקה ברגל.לדעתכם אשמח.
אין שום טיפ ממש טוב. הזרקה לרגל היא רעיון רע מאוד מאחר ואתה עדיין לא מנוסה בהזרקה והסיכון בהזרקה לאתר זה גבוה יותר ובנוסף הכאב רב הרבה יותר.
הזרקה עם מזרק 23G לא אמורה לכאוב כלל למעט ברגע החדירה. מתח מעט את איזור הזריקה ופשוט הפעל לחץ קל והמחט תחדור בקלות. לאחר מכן להחדירה עד הסוף כבר לא כרוך בכאב.
ללא בעיה מיוחדת
ברצינות?... 😣

תום
אתה לא ממש חייב לגלות עוינות לגבי כל רעיון חדש שאני מעלה.

תפסיק לחשוב שזה שאתה לא מכיר רעיון חדש מעיד על כך שאינו נכון או קביל .

אתה יכול לשתות במקביל לשימוש בטסט
אני נגד שתיה חריפה בצורה שיטתית

אני משתף מיתוך ניסיוני האישי ואני ברוך השם עדיין בחיים
ולא קרה לי כלום

תלמד לתת בירך
בתחילת הסייקל נתתי בישבן וזה סתם מסורבל לסובב את כל הגוף וגם לי היו מעט רעידות

בירך אתה שולט גם בשאיבה לפני ההחדרה וגם בההזרקה וגם מחדיר את המחט עמוק לשריר יותר מבישבן ככה שהחומר נכנס כמו שצריך
יכאב לך מעט למחרת בזריקות הראשונות כי השריר בתול אבל אתה תעמוד בזה

שב על כסא ותניח את הרגליים על משהו או על המיטה בפנאן שלך ותחדיר את המחט במהירות ובזהירות לירך ומשם תדע את העבודה

שים משהו בפה(מגבת, חתיכת עץ) ותנשך זה אמור להסיר קצת את הריכוז מהמקום שאתה מחדיר את המחט.

למה מה הוא מחשמל את עצמו / מורידים לו שיערות בביצים עם שעווה ?
שיהיה מספיק גבר לדחוף לעצמו מחט - הרעידות יעלמו לאט לאט עם המיומנות.

למה מה הוא מחשמל את עצמו / מורידים לו שיערות בביצים עם שעווה ?
שיהיה מספיק גבר לדחוף לעצמו מחט - הרעידות יעלמו לאט לאט עם המיומנות.
אני גם חושב ככה אבל הוא בעצמו אמר שהוא לא מצליח זה נראה לי פתרון הרבה יותר טוב מאשר לשתות אלכוהול בכל פעם שהוא מזריק

חח יעקב אתה הורס באמא שלי , אם הוא ישתה אלכוהול בשביל לקבל אומץ הוא צריך לשתות הרבה לא קצת רק שלא יכניס את המחט ל asshole ברצינות כאילו מה קשה להגיד לחבר שיזריק לו ואז ככה הוא ילמד לאט ? פשוט הוא צריך זווית טובה כשהוא מחדיר לעצמו את המחט , בהתחלה זה לא קל אבל כשלומדים את הכיוון זה שטויות

בפעם הראשונה שהזרקתי לבד לקח לי איזה 40 דקות . אחרי 4-5 פעמים זה טיק טק . פשוט תצתרך לעשות את זה ואז תראה שזה לא נורא .

בפעם הראשונה שהזרקתי לבד לקח לי איזה 40 דקות . אחרי 4-5 פעמים זה טיק טק . פשוט תצתרך לעשות את זה ואז תראה שזה לא נורא .

תאחלס כן זו הדרך. בפעם הראשונה אתה שובר את המחסום הפסיכולוגי. הזרקה לתחת היא הבטוחה ביותר. גם לי רעדה היד בפעם הראשונה ועד היום בסייקל שלישי היא רועדת לפעמים.

לא יודע למה אתם מתנגדים אבל מבחינתי הזרקה לרגל קלה ונוחה הרבה יותר גם מבחינת נוחות שלא צריך להסתובב וגם מבחינת כאב.

• פותח/ת השרשור
חבר׳ה תודה על התגובות.התחלתי תחילת סייקל 73.5 וכרגע 78.5 עם 10.5 אחוז שומן.( אנטט בלבד)גובה 1.75. נקווה שבסייקל הבא נעבור תמחסום.תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית