עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ל AVICE, אני לא מתכוון להעליב אותך, אבל יש לך עוד הרבה ללמוד, אתה חושב שמסייקל אחד עולים 3.5 ק"ג שריר? בן אדם איפה אתה חי?
ועוד ללא נוזלים? טסט לבד מעלה נוזלים, תקרא את הפרופילים שרשמתי, יש לך חוסר הבנה רציני.. זה שאחרי הסייקל יורדים נוזלים, זה לא אומר שלא נשארו עוד נוזלים בגוף. 😣
אולי זה היה סייקל ראשון שלך היה אז ראית עליה וזה היה משולב עם עוד חומר זה מטומטם לקחת ויני לבד לגברים לנשים ויני לבד זה יותר מידיי אבל ויני הוא מאד חלש למסה וזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אנבוליות 320 מה זה אומר טסט כתוב 100 אתה בא להגיד לי שויני לבד יעלה אותך יותר מטסט לבד ?וזה 320 וזה 100:s59:
אנדרול לעלות 2 קילו שריר בשבועיים? איפה אתה חיי ?? אם ככה תוך שנה אני טס למר אולימפיה והכל בזכות האנדרול תודה על הטיפ
*אם אתה בכל זאת חושב שעולים רק 2 ק"ג לסייקל כדאי שתחשוב יותר בכיוון "מקלף תפו"א הכי מהר" ולא על מר אולימפיה.אולי זה היה סייקל ראשון שלך היה אז ראית עליה וזה היה משולב עם עוד חומר זה מטומטם לקחת ויני לבד לגברים לנשים ויני לבד זה יותר מידיי אבל ויני הוא מאד חלש למסה וזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אנבוליות 320 מה זה אומר טסט כתוב 100 אתה בא להגיד לי שויני לבד יעלה אותך יותר מטסט לבד ?וזה 320 וזה 100:s59:
אנדרול לעלות 2 קילו שריר בשבועיים? איפה אתה חיי ?? אם ככה תוך שנה אני טס למר אולימפיה והכל בזכות האנדרול תודה על הטיפ
בגיל 15 הרבצת סייקל?
די מיותר אתה לא חושב?
וואו סייקל בגיל 15...
מה לקחת בדיוק? היו תוצאות ואם כן שמרת על משו מזה?