הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווינסטרול

ל AVICE, אני לא מתכוון להעליב אותך, אבל יש לך עוד הרבה ללמוד, אתה חושב שמסייקל אחד עולים 3.5 ק"ג שריר? בן אדם איפה אתה חי?
ועוד ללא נוזלים? טסט לבד מעלה נוזלים, תקרא את הפרופילים שרשמתי, יש לך חוסר הבנה רציני.. זה שאחרי הסייקל יורדים נוזלים, זה לא אומר שלא נשארו עוד נוזלים בגוף. 😣

נעלב פחחח

ל AVICE, אני לא מתכוון להעליב אותך, אבל יש לך עוד הרבה ללמוד, אתה חושב שמסייקל אחד עולים 3.5 ק"ג שריר? בן אדם איפה אתה חי?
ועוד ללא נוזלים? טסט לבד מעלה נוזלים, תקרא את הפרופילים שרשמתי, יש לך חוסר הבנה רציני.. זה שאחרי הסייקל יורדים נוזלים, זה לא אומר שלא נשארו עוד נוזלים בגוף. 😣
‏ ‏
‏ להעליב פחחח הייתי נעלב אם הייתי יודע שאתה צודק אבל לצערי בגיל 15 וחצי התחלתי להשתמש בחומרים אבל זה המציאות ובגיל הזה עשיתי סייקל ראשון של וינסטרול לבד (גיל הטימטום) אבל שורה תחתונה זה נתן תוצאה של 3.5 ק"ג אתה יכול להגיד שבגיל הזה הטס' מאוד גבוה וגנטיקה וסייקל ראשון אבל שורה תחתונה זה התוצאה גם אם לא תירצה לגבי ההבנה שלי בזה גם אני כמו הרבה חטפתי אובססיה לנושא ואני חורש את האינטרנט שנים וכמובן גם משתמש כך שאני מבין משהוא וחצי אני יצטט אותך באחד השאלות ששאלו אותך"באינטרנט יש ים של מידע" וזכותך להביע דעה על הידע אני לא מסכים איתך.

אולי זה היה סייקל ראשון שלך היה אז ראית עליה וזה היה משולב עם עוד חומר זה מטומטם לקחת ויני לבד לגברים לנשים ויני לבד זה יותר מידיי אבל ויני הוא מאד חלש למסה וזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אנבוליות 320 מה זה אומר טסט כתוב 100 אתה בא להגיד לי שויני לבד יעלה אותך יותר מטסט לבד ?וזה 320 וזה 100:s59:
אנדרול לעלות 2 קילו שריר בשבועיים? איפה אתה חיי ?? אם ככה תוך שנה אני טס למר אולימפיה והכל בזכות האנדרול תודה על הטיפ
‏ ‏
‏ לקחתי את הוינסטרול לבד כי לא הבנתי בזה והיתי ילד אבל שורה תחתונה זה התוצאה טסט מעלה אותך חזק בגלל האנדרוגן שבוינסטרול כמעט ואין אבל הערך האנבולי של וינסטרול גבוה יותר ואם שימוש טוב וארוך יחסית עם מינונים מתאימים אפשר להעלות איתו כמה שציינתי למטה למרות התופעות לואי (אימפוטנציה וכאבי ראש מטורפים) וכמובן מי שלקח לדוגמא דיאנבול לא יראה מזה משהוא. *באנדרול עולים בסביבות 2 ק"ג שריר (לא נוזלים ) לשבועיים כן כן (ראיתי מאשכולות אחרים שעשית יותר מחצי סייקל בחיים שלך ואתה מבין בזה משהוא אז כדאי שתחשוב על אנדרול ותדווח לי על התוצאה יש לי תחושה שהמשפט צוחק מי שצוחק אחרון יתבטא בתוצאה) כמובן שלא תעלה כל שבועיים 2 ק"ג כי הקולטנים של האנדרוגן יתמלאו אבל נעזוב את הדוגמא שלי ונלך על הדוגמא של משין הד 2 ק"ג לסייקל ח ח ח בוא ניקח לדוגמא סייקל מסה של סוסטנון דיאנבול ודקה אם תעלה רק 2 ק"ג שריר אני נותן לעצמי כדור בראש זה בדיחת השנה צריך לפתוח פה פורום בדיחות.

אולי זה היה סייקל ראשון שלך היה אז ראית עליה וזה היה משולב עם עוד חומר זה מטומטם לקחת ויני לבד לגברים לנשים ויני לבד זה יותר מידיי אבל ויני הוא מאד חלש למסה וזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אנבוליות 320 מה זה אומר טסט כתוב 100 אתה בא להגיד לי שויני לבד יעלה אותך יותר מטסט לבד ?וזה 320 וזה 100:s59:
אנדרול לעלות 2 קילו שריר בשבועיים? איפה אתה חיי ?? אם ככה תוך שנה אני טס למר אולימפיה והכל בזכות האנדרול תודה על הטיפ
‏ *אם אתה בכל זאת חושב שעולים רק 2 ק"ג לסייקל כדאי שתחשוב יותר בכיוון "מקלף תפו"א הכי מהר" ולא על מר אולימפיה.

בגיל 15 הרבצת סייקל?
די מיותר אתה לא חושב?

בטח מיותר כתבתי למעלה שזה גיל הטימטום השפעות של הטיפש עשרה ואל תשכח גם איזה סייקל עשיתי מתכון מושלם לאימפוטנציה אבל למזלי לא קרה לי כלום חוץ מכאבי ראש מפלצתיים שהיה לי ושהכבד קצת התעצבן עלי

וינסטרול

וואו סייקל בגיל 15...
מה לקחת בדיוק? היו תוצאות ואם כן שמרת על משו מזה?
‏ ‏
‏ בגיל 15.4לקחתי וינסטרול לבד (זה מה שקורה שהורמוני הטימטום עובדים שעות נוספות) עליתי מזה 3.5 ק"ג ובטח ששמרתי ועשיתי מאז עוד סייקלים נורמלים ולא כאלה הזויים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית