הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ווינסטרול

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
הי 2 שאלות בבקשה וינסטרול בסייקל ראשון לחיטוב, איזה מינון מומלץ בתור התחלה?
שאלה שניה זה טפשי להריץ וינסטרול סולו? תודה

למה ? חלש ולא מורגש ?

לעומת הוינסטרול - אין השוואה. הויני העלה את הכוח שלי תוך כלום זמן. מסטרון בקושי מרגיש אותו. לטעמי, ואני ממש לא איזה מבין גדול, מסטרון הוא יותר סטרואיד קוסמטי.

עשיתי 2 סייקלים עם אותו מינון של טסט, הראשון היה עם וינסטרול ולטעמי היה הרבה יותר טוב עבורי.

אני על 50-60 מג מתחיל להרגיש עדין במפרקים.
זה אינדיבידואלי לדעתי

חד משמעית. זה משתנה מאדם לאדם.

כך בחשבון שזה דבר טבעי שהסייקל הראשון יהיה מרגש והכי חזק.
במיוחד ל16 שבעות .
סביר להניח שהשני לא יהיה כמו הראשון.

כך בחשבון שזה דבר טבעי שהסייקל הראשון יהיה מרגש והכי חזק.
במיוחד ל16 שבעות .
סביר להניח שהשני לא יהיה כמו הראשון.

ברור לי.
הסייקל השני מתוכנן גם הוא ל 16 שבועות. כרגע אני מתחיל שבוע מספר 10 ועד עכשיו הסייקל טיל. אין תופעות לוואי למעט ברך חורקת פה ושם (הורדתי מעט אירובי ועושה רושם שהכל הסתדר).

בכל מקרה אני מאמין שאם ה pct יעבור חלק בסייקל הבא אלך על טסט e ואוראלי של 6-8 שבועות במינון שמרני. העדפה שלי כרגע היא ללכת על אנדרול.
חומר נוסף שמאוד מאוד מעניין אותי זה סופרדרול, אבל את ההתנסות איתו אני אשמור לקיץ הבא.

רשמתי כבר בתגובה הקודמת.
תעשה עיסוי בתאומים + 4 ראשי.
אם הברך כואבת בחלק החיצוני אז תתמקד בחלק החיצוני של השריר אם פנימי תנסה פנימי.
תשתמש בגליל עיסוי.
תמצא את הטריגר פוינט.
בהצלחה.

גם אני עולה על אנדרול עוד מעט לראשונה

רשמתי כבר בתגובה הקודמת.
תעשה עיסוי בתאומים + 4 ראשי.
אם הברך כואבת בחלק החיצוני אז תתמקד בחלק החיצוני של השריר אם פנימי תנסה פנימי.
תשתמש בגליל עיסוי.
תמצא את הטריגר פוינט.
בהצלחה.

גם אני עולה על אנדרול עוד מעט לראשונה

לגביי העיסוי - כרגע הברך פיקס אחריי שהורדתי את האירובי מעט, אם ימשיך אני אנסה את מה שהצעת.

ולגביי אנדרול אני אשמח אם תעדכן איך הולך לך. מה לגביי תזונה? אתה הולך להיות במאזן חיובי גדול?

עדיף מהאנדרול למטרות שלך

בחורף אני ״מרשה״ לעצמי לעלות בא״ש מעט.
סופרדרול אכן מתאים יותר למטרות שלי, אבל רוב האנשים מתקשים להריץ אותו יותר מ3-4 שבועות גם אם המינון נמוך ולכן אני מעדיף לעשות איתו סייקל יותר קצר לקראת הקיץ.
ניטרלי עם זליגות קטנות לכיון החיובי.

אני ואתה באותו ראש. בהצלחה בסייקל.
אל תשכח אירובי 😵‍💫🥊.

אל תשכח אירובי
חורף 40 דקות
קיץ מגיע ל 80 דקות
7 ימים בשבוע.

בחורף אני ״מרשה״ לעצמי לעלות בא״ש

אתה יודע שאתה לא עולה באחוזי שומן בגלל חומר כזה או אחר.
יש אגירת נוזלים תת עורי ותוך שרירי.
מקנה מראה נפוח טיפה אך לא שמן
מה שקורה זה שהגוף נראה יותר שמן/נוזלי במהלך השימוש , ברגע שהשימוש נפסק המים יורדים.
אחוזי שומן זה משהו שמתווסף לאורך זמן בהתאם לתזונה ואורך חיים וכך גם הירידה היא איטית בהתאם לתזונה ואורך חיים.

בוא נגיד ככה פשוט במהלך הסייקל יכול להיות תראה פחות נוקשה ומוצק עם אנדרול /דיבול / דקה וכו... אבל זה רק בזמן השימוש

חורף 40 דקות
קיץ מגיע ל 80 דקות
7 ימים בשבוע.

אתה יודע שאתה לא עולה באחוזי שומן בגלל חומר כזה או אחר.
יש אגירת נוזלים תת עורי ותוך שרירי.
מקנה מראה נפוח טיפה אך לא שמן
מה שקורה זה שהגוף נראה יותר שמן/נוזלי במהלך השימוש , ברגע שהשימוש נפסק המים יורדים.
אחוזי שומן זה משהו שמתווסף לאורך זמן בהתאם לתזונה ואורך חיים וכך גם הירידה היא איטית בהתאם לתזונה ואורך חיים.

בוא נגיד ככה פשוט במהלך הסייקל יכול להיות תראה פחות נוקשה ומוצק עם אנדרול /דיבול / דקה וכו... אבל זה רק בזמן השימוש

אמת, אבל הוא דיבר על המטרות שלי שהן בדרך כלל להישאר יותר חטוב. בחורף אין לי בעיה לעלות בא״ש וכמובן שזה נובע מעודף קלורי. עלייה שנובעת משימוש בחומרים (מסת שריר ו/או רמות סופרפזיולוגיות של מאגרי גליקוגן) מבורך 😉

עם זאת ממה שקראתי, וזה לא מעט, סופרדרול לחיטוב זה אחלה. גם לכוח ובעיקר לאסטטיות, אני מעדיף אותו לסייקל קצר בקיץ הבא ואת האנדרול לסייקל מסה ארוך יותר בחורף שם המטרה העיקרית תהיה לגדול ולהרים כמה שיותר (שוב תוך אכילה מתונה ואירובי).
לא מעט אנשים ב reddit טוענים שסופרדרול נותן להם את אותו מראה, או הכי קרוב שיש, לטרן. עכשיו ל19 נור אין שום סיכוי שאתקרב ולכן סדרול יהיה הדבר הכי קרוב לזה בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית